Lavendelolje for huden: Bruk og fordeler

Beskrivelse

L’Lavendelolje er en viktig olje avledet fra lavendelanlegget. Kan tas oralt, påført huden og inhaleres gjennom aromaterapi.

L’Lavendelolje kan gjøre huden fordeler på mange måter. Har evnen til å redusere akne, bidra til å lette huden og redusere rynker. Det kan også brukes til å behandle andre ting, hvordan du kan forbedre hårhelsen og fordøyelsen.

Lavendelolje for akne

L’Lavendelolje virker for å drepe bakterier, og dette kan forhindre e kurere akne utbrudd. Lås opp porene og reduserer betennelsen når du legger den på huden. Å bruke L’Lavendelolje for akne, fortynn den i kokosnøttolje eller i en annen vektorolje og påfør den på huden etter vasking av ansiktet.

Du kan også bruke L’Lavendelolje som en tonic for ansiktet ditt ved å blande to dråper lavendelolje med en teskje amamelid. Fordyp en bomullspute i blandingen og gni den forsiktig på ansiktet. For en spesielt fornærmet kvise, kan Argan-oljen bidra til å redusere betennelse. Bland en dråpe lavendelolje med en dråpe arganolje og legg den direkte på en kvise to ganger om dagen.

Sooths eksem og tørr hud

L’eksem kan manifestere seg overalt på kroppen din. Med eksemet blir huden tørr, pruriginøs og skumlet. Det kan virke mildt eller kronisk og på flere steder. Fordi lavendel har antifunginegenskaper og reduserer betennelsen, kan det gjøre det Hjelper med å holde eksem på Bada L & # 8217.

L’Lavendelolje kan også brukes til å behandle psoriasis. L’Lavendelolje bidrar til å rense huden og redusere rødhet og irritasjon.

For å bruke denne essensielle oljen til eksem, bland to dråper med like mye meleucaolje, sammen med to teskjeer kokosnøttolje. Du kan bruke den daglig.

Lys huden på lavendeloljen

L’Lavendelolje kan bidra til å fjerne huden fordi det reduserer betennelsen. Kan redusere misfarging, inkludert mørke flekker. L’Lavendelolje bidrar til å redusere flekker og rødhet. Hvis du har L’Hyperpigmentering på huden, selv L’Lavendel Oil kan kunne hjelpe deg.

Lavendelolje for ansiktsrynker

Frie radikaler er delvis ansvarlige for fine linjer og ansikts rynker. L’Lavendelolje er rik på antioksidanter, som bidrar til å beskytte deg mot frie radikaler. Å bruke L’Lavendelolje for rynker, bruk noen dråper essensiell olje sammen med kokosnøttolje. Blandingen kan brukes som en fuktighetsgivende krem ​​en eller to ganger om dagen.

Anti-inflammatorisk kapasitet

L’smertefull betennelse kan behandles med lavendelolje. De smertestillende effektene av oljen bidrar til å berolige betennelsen, mens beta-cariolenet i # 8217; olje fungerer også som en naturlig antiinflammatorisk.

Å behandle betennelsen i tilfelle brenning, slå sammen fra en til tre dråper lavendelolje og en til to teskjeer moringa eller kokosnøttolje. Du kan bruke blandingen tre ganger om dagen.

Hvis du har en solbrent, kan en spray alle «8217, lavendelolje hjelpe deg. I en sprøyteflaske, legg til en kvart kopp aloe vera juice, 2 ss destillert vann, fra 10 til 12 dråper lavendelolje og jojobaolje. Rist flasken og dryss på brenningen. Bruk sprøyten to eller tre ganger om dagen til brenningen er helbredet.

Cicatrizzanti eiendom

Hvis du har brenner, kutt, riper eller andre sår, L’lavendelolje kan akselerere sårets helbredelsesprosess. I en 2016 studio, Forskere fant at L’Lavendelolje favoriserer hudhelbredelse.

Å bruke L’Lavendelolje på små sår, bland tre eller fire dråper lavendelolje sammen med noen få dråper kokosnøtt eller tamanuolje. Påfør blandingen på såret med en bomullspute. Hvis såret allerede er helbredet, kan Lavender olje også redusere de gjenværende arrene.

Insektmiddel

L’Lavendelolje gjør dobbelt plikt for insektbitt. Fungerer som et insektmiddel og kan lindre kløe etter en bit. Mange Repellent for kommersielle mygg De inneholder lavendelolje.

Både stearinlys og spray kan brukes til å avvise mygg og andre insekter. Du kan legge til syv dråper til stearinlyset og sette alt på alt & # 8217;. For en spray, sammensatt åtte gram vann og fire dråper lavendelolje i en spray og agitert flaske. Fordi det er et naturlig middel, kan du spray det på kroppen din og klærne dine før du går ut.

Insektbitt forårsaker rødhet, kløe og smerte. Noen ganger kan de bli smittet. L’Lavendelolje bidrar til å lindre insektbittene bort og redusere betennelsen. Det hjelper også naturlig å lindre smerte.

Å behandle en D & # 8217 punktering; insekt med lavendelolje, bland en eller to dråper med en vektorolje, som kokosnøtt. Sett blandingen på bitt to ganger om dagen eller mer. Hvis smerten er akutt, kan en dråpe blandet peppermynteolje hjelpe deg med å numme den.

L’Lavendelolje fungerer også godt for behandling av den giftige Ivy.

Slik bruker du L’Lavendelolje for huden

Måten du bruker lavendelolje, avhenger av hva du har å gjøre med. Du kan sette den på huden med eller uten en vektorolje for å danne en lotion. Hvis du legger den på en skadet del av huden, er det ofte bedre å bruke en bomullspute, som er renere enn fingrene dine. For rynker og tørr hud kan du bruke oljen direkte med hendene.

L’Lavendelolje kan også inntas i form av pille eller brukes som damp for aromaterapi;. Selv om L’Lavendelolje er relativt trygg, kan forårsake ubehag for noen. Slutte å bruke olje hvis du finner negative bivirkninger.

Ta bort

L’Lavendelolje har mange bruksområder for hudbehandling. Reduserer naturligvis betennelsen, reduserer smerten og renser overflaten av huden. Du kan bruke L’Lavendelolje på ansikt, ben og hender.

Hvis du opplever sikkerhetseffekter som følge av oljen, som A’hudutslett, avbryter bruken og snakker med en lege.