Hot wrap for øyeinfeksjoner, Orzaiolo og mer

Cos’er en varm pakke?

En varm pakke er en tradisjonell lange dato hjemme rette for mange milde lidelser. Tablettene anbefales også av leger og medisinske fagfolk for styring av visse forhold.

Tablettene innebærer en ren klut fuktet i varmt vann. Den varme kluten blir deretter påført og komprimert på huden, på såret eller et annet nettsted.

Å bringe varme og fuktighet til visse forhold kan bidra til å lindre smerte, betennelse og andre problemer.

Hot wraps kan også hjelpe milde øyeforhold. Disse inkluderer Urzaioli, kløe, tørrhet, røde øyne og infeksjoner.

Slik bruker du en varm pakke

Bruk en varm øyepakke er enkel.

Bare bruk det direkte til øynene dine Hold øynene lukket. Du kan bruke den på begge øynene samtidig hvis kluten er ganske stor.

Hold det der til det forbedrer komfort og symptomer. Fordyp det igjen i varmt vann og reappplan det hver gang du trenger eller når pakken er avkjølt.

Hot wrap for eye fordeler

Hot wraps var et populært hjem rette av mange grunner. For øynene kan de forbedre sirkulasjonen, berolige betennelsen og låse opp puffete øyelokkene.

Av denne grunn kan de være svært nyttige for følgende okulære forhold:

Pigsty

En varm pakke er en vanlig tilnærming til behandling av stoninger. Disse kan også kalles Hordeola (Hordeolum Singular) eller Chalazia (Chalazion Singular).

Pigstene oppstår når en lokalisert del av øyelokket svulmer, på grunn av kjertelenes blokk eller # 8217; infeksjon.

Hot wraps er a vanlig tilnærming for lettelse. Kan myke og tørke noen blokker.

Blefaritt

I tillegg til grisene kan øyelokkene flamme eller hovne av andre grunner. Hevelsen i øyelokkene er angitt som blefaritt.

Ifølge en 2012 Revisjon av flere forskningstudier, Tablettene har vist seg å være nyttige for å lindre symptomene på blepharite.

Puffy øyne

Selv om pigsty og blepharitis involverer puffete øyelokk, kan øyne eller puffete øyelokk forekomme av andre grunner. Hotpacks kan også hjelpe disse symptomene.

Årsaker til hevelse i øynene Bli inkludert:

  • sår
  • allergier
  • Insektbitt eller biter
  • Orbital cellulitt

De sjeldneste årsakene inkluderer gravesykdom eller øyekreft, som også kan føre til tilstanden.

Med hvert av disse forholdene kan anvendelsen av en varm pakke gi litt lettelse til symptomer. Det har ikke vist seg å kurere ingen av disse forholdene.

Tørre øyne

Hotpacks kan også hjelpe med tørre øyne. Varmen til tabletten hjelper kjertlene som produserer tårer til å fungere bedre.

Hot wraps er a vanlig tilnærming til betingelsene knyttet til det tørre øyet, inkludert dysfunksjonen i Meicomio-kjertelen. De kan gi lettelse, men de kan ikke behandle vilkårene til / # 8217; tørt øye.

Rosa øye

L’bruk av en pakke kan også være nyttig for en vanlig type øyebetennelse, l’rosa øye. L’rosa øye (også kalt konjunktivitt) er en hevelse i øyets indre konjunktiv. Det er generelt forårsaket av bakterier, virus eller allergier.

Hotpacks kan hjelpe med smerte, kløe, sekresjon og betennelse. Ingen infeksjon vil ta vare på.

Sørg for at du bruker antibiotika eller andre legemidler for å bekjempe infeksjoner hvis det anbefales av din oftalmolog over og # 8217; Hot Pack hvis du har blitt diagnostisert med en infeksjon på 8217;.

Blåveis

L’svart øye (også kalt periorbital hematom) er forårsaket av et traumer alle & # 8217;. Forårsaker blåmerker og subkutan blødning (under huden), smerte, betennelse og misfarging rundt øyet.

En varm pakke kan hjelpe med smerte fra et svart øye. Det anbefales ofte Som et førstehjelpsmål, spesielt noen dager etter at den primære hevelsen er større, redusert.

Hvordan lage en varm pakke hjemme

Hvis du bruker en pakke, er det ikke lett nok, og å skape en hjemme er enda enklere.

For å starte, kan du varme vannet i en ren panne på en komfyr. Du kan også skyve varmtvannet fra kranen.

Senk en ren klut i vannet på den ideelle temperaturen. Vi anbefaler en temperatur mellom varmen og den komfortable varmen, eller i den mest behagelige temperaturen for den som mottar behandling.

Vær forsiktig så du ikke gjør vannet for varmt fordi huden rundt øynene er ganske følsomt.

Deretter gjelder den kompresjonen som beskrevet ovenfor.

Legge til urter for varme pakker

For de som ønsker å inkorporere ytterligere fordeler for deres varme pakker, kan urte- og teekstrakter brukes.

Legg til fem dråper urteekstrakter eller fargestoffer.

Tablettene kan også fremstilles av en urtete eller en infusjon før den påføres. Pass på at du bare filtrerer noen urtestoff før du søker på øynene.

Urter som l’hvitløk og # 8217; echinacea har antibakterielle egenskaper. De kan bidra til å redusere infeksjonen i rosa øyne, orzaioli eller andre infeksjoner.

Som med enhver varm pakke, sørg for at du holder øynene lukket og husk at noen urter kan irritere huden.

Ta bort

Hot wraps er i stor grad akseptert hjemmebehandlingsbehandlinger for mange milde medisinske forhold. De er spesielt populære og nyttige for øyeforhold.

Legene kan gi dem råd til å lindre irriterende okularsymptomer hjemme. Dette inkluderer rosa øye symptomer, låger, svarte øyne, infeksjoner, hevelse, allergier, okular og blefaritt.

Det er ikke kjent eller demonstrert å behandle ingen av disse forholdene. Imidlertid er det kjent at varme pakker forbedrer små symptomer som betennelse, smerte, kløe, tørrhet eller hevelse.

Pass på at du kontakter din øye lege hvis symptomene dine blir verre hvis visningen din blir uklar eller hvis du føler smerte rundt øynene dine.