Fordelene og ulempene ved Medicare Advantage

Del på Pinterest

Medicare Advantage-planer er et populært privatforsikringsalternativ til Medicare. Det er imidlertid noen fordeler og ulemper ved Medicare Advantage.

Mens noen Medicare Advantage-planer tilbyr langsiktige besparelser, toppfleksibilitet og bedre omsorg, kan andre føre til mindre muligheter for leverandører, ekstra kostnader og livsstilsproblemer.

I denne artikkelen vil vi utforske noen fordeler og ulemper med Medicare Advantage-planer, samt å registrere Medicare eller en kjære person.

COS’er Medicare Advantage?

Medicare fordel, også kjent som Medicare Part C, tilbys av private forsikringsselskaper.

Inkluderer medisinsk og sykehusdekning, samt tak og tilleggsfordeler. Hvis du allerede er registrert hos Medicare deler A og B, har du rett til en Medicare Advantage-plan.

De fleste Medicare Advantage-planene tilbyr følgende:

 • Sykehus. Dette dekker deg for sykehusbesøk, forblir i sykepleieanlegg, bostedshelsetjenester og assistanse i hospice.
 • Medisinsk dekning. Dette dekker deg for forebygging, diagnose og behandlingstjenester.
 • Dekning av reseptbelagte legemidler. Dette bidrar til å dekke noen av kostnadene for reseptbelagte legemidler.
 • Tann, visuell og auditiv dekning. Dette bidrar til å dekke årlige prognoser og noen assistanseutstyr.
 • Ekstra helsemessige fordeler. Dette kan inkludere tilleggstjenester, for eksempel treningsabonnementer.

Det er forskjellige typer Medicare Advantage planer Å velge mellom, inkludert:

 • Organisasjon for helsevedlikehold (HMO). HMO-planer bruker leger på nettverket og krever referanser til spesialister.
 • Foretrukket leverandørorganisasjon (PPO). PPO-planer gjelder ulike priser basert på nettverk eller utenom nettverkstjenester.
 • Privat betalt service (PFFS). PFFS-planer er spesielle betalingsplaner som tilbyr fleksibilitet til leverandøren.
 • Planer for spesielle behov (SNP). SNPS hjelp med langsiktige medisinske kostnader for kroniske forhold.
 • Medisinsk sparekonto (MSA). MSA-planer er medisinske sparekontoer kombinert med høyt fradragsberettigede helseplaner.

Hva er fordelene med Medicare Advantage?

Sammenlignet med originale Medicare, er det noen fordeler i Medicare Advantage-planer.

Komfortable dekselalternativer

Original Medicare tilbyr bare to typer dekning: sykehusforsikring og medisinsk forsikring. Hvis du vil ha ekstra dekning, må du kjøpe Medicare Del D for å dekke reseptbelagte legemidler og medigap for ekstra dekning.

Med en Medicare Advantage-plan, er alle dekselalternativene i et praktisk fly.

Personlig planetiske strukturer

Medicare Advantage tilbyr ulike typer plan for din personlige situasjon. For eksempel, hvis du har en kronisk helsetilstand, kan en SNP-fordelsplan hjelpe deg med dine medisinske utgifter. Hvis du foretrekker friheten til leverandøren, kan en PPO eller PFFS-plan være mer enn du leter etter.

Kostnadsbesparelsesmuligheter

Forskning & # 8211; Undersøkelser Det har vist at det er mulig å spare på laboratorietjenester og medisinsk utstyr via en Medicare Advantage-plan.

Videre inkluderer noen fordelsplaner ikke kostnader for visse premier eller fradrag. En annen fordel ved å velge Medicare Advantage er at det er maksimalt årlig beløp tilgjengelig.

Koordinert medisinsk hjelp

Mange Medicare Advantage-planer tilbys innenfor strukturer som bruker koordinert medisinsk behandling. Dette betyr at alle leverandørene du besøker, vil være i kommunikasjon mellom dem for å gi deg koordinert og effektiv medisinsk hjelp.

I en studere, Forskere har oppdaget at den samordnede assistansen var knyttet til evalueringer av høyere pasienter og positive personellopplevelser.

Hva er ulempene med Medicare Advantage?

Medicare Advantage-planer kan også presentere noen ulemper som originale Medicare ikke har.

Begrensede tjenesteleverandører

Hvis du velger en av de mest populære Medicare Advantage-plan-typene, som en HMO-plan, kan du være begrenset i leverandører du kan se. Du må kanskje også betale høyere provisjoner hvis du velger en oversiktsleverandør med disse planene.

Andre typer planer gir deg mer frihet enn leverandør, selv om disse planene kan begrenses og dyre.

Tilbud på overveldende planer

Hvis du bruker Finn en Medicare 2020 etasje instrument, du vil se at det er mange alternativer for Medicare Advantage-planen på markedet.

Selv om de har muligheter både en god ting, kan det også være overveldende, spesielt når de konfronterer og velger helseplanene. Heldigvis kan du bruke en sjekkliste for å hjelpe deg med å begrense Medicare Advantage-planene som passer best for deg.

Ekstra kostnader for dekning

Original Medicare endrer en premie, en fradragsberettiget og en medforsikring for begge sider A og B, pluss eventuelle kostnader for del D eller Medigap.

Medicare Advantage-planene konsoliderer disse kostnadene i en etasje, men du kan merke ekstra kostnader. For eksempel, med noen Medicare Advantage-planer, kan Drug Deductibles og spesialiserte besøkskostnader legge til over tid.

Spesifikk tilstandsdekning

Original Medicare tilbyr kontinuerlig dekning i alle USA. Imidlertid tilbyr de fleste Medicare Advantage-planer bare en bestemt dekning for serviceområdet. Dette betyr at hvis du reiser ofte, kan din fordelsplan ikke dekke tjenestene utenfor staten.

Hvordan bestemme hva som er det beste for dine behov

Den beste Medicare Advantage-planen for dine behov er bestemt av en rekke faktorer. Når du velger en Medicare Advantage-plan, spør deg selv:

 • Hva slags deksel du leter etter? Mange fordelsplaner inkluderer reseptbelagte legemiddeldekning, samt tanndeksel, utsikt og # 8217;. Hvis du er interessert i flere fordeler, kan du ringe flere selskaper for å se hva de har å tilby.
 • Hva er dine langsiktige helsepersonell? Mer enn 40 prosent av amerikanere har kroniske helsemessige forhold. De Stjerneklassifiseringer CMS 2019 Klassifiser planene for kroniske helsemessige forhold. Du må også vurdere hvilken plan som passer bedre til dine langsiktige medisinske behov.
 • Hva er ditt månedlige og årlige budsjett for helsevesenet? Kostnadene for den månedlige og årlige fordelsplanen kan omfatte månedlige premier, årlige franchiser og copays / co-forsikring. Noen etasjer tilbyr $ 0 premier og fradrag, men andre kan lade noen få hundre dollar. Ikke glem å vurdere maksimum tilgjengelig for planen din.

Medicare Advantage-planene er et «utmerket alternativ for mange amerikanere som bruker Medicare-dekning. Men hvis du mener at en Medicare Advantage-plan ikke er den beste løsningen for deg, kan du bare velge å integrere din originale Medicare-plan.

Du kan abonnere på en plan del D og Medigap for å dekke de fleste av dine medisinske behov uten å måtte bekymre deg for restriksjonene i en fordelsplan.

Forslag til L & # 8217;

Hvis du eller en elsket du registrerer deg i Medicare, er det noen viktige ting du bør vite:

 • Du kan søke om Medicare 3 måneder før du gjør 65 år. Hvis du mottar Sosial sikkerhet, L’Registrering er automatisk.
 • Spør online spørsmål gjennom Social Security Department her.
 • Du kan også søke om Medicare når du er 65 år eller i de neste 3 månedene, men du risikerer en dekning av dekning og sanksjoner for L’sen registrering.
 • Du kan be om Medicare hvis du er under 65 hvis du har funksjonshemming eller nyresykdom på terminalstadiet.
 • For å be om Medicare, sørg for at du finner sted og fødselsdato, medicaid nummer og informasjon om søkerens nåværende helseforsikring.
 • Når du er akseptert i Medicare, deler A og B, vil du bli egnet for Medicare Advantage. Du kan bruke Finn-planen på 2020 Medicare instrument For å finne en liste over Medicare Advantage-planer i ditt område.
 • Husk: Etter å ha blitt akseptert i Medicare, har du opp til 63 dager Velg Del D eller En Medicare Advantage Plan for å dekke reseptbelagte legemidler.

L & # 8217;

Medicare Advantage tilbyr mange fordeler med originale Medicare, inkludert praktisk dekning, flere planalternativer og langsiktige besparelser. Det er også noen ulemper, inkludert leverandørbegrensninger, tilleggskostnader og mangel på dekning under turen.

Enten du velger Original Medicare eller Medicare Advantage, er det viktig å sitte og gjennomgå alle alternativene og helsevesenet før du velger ønsket dekning.