Fly, tog og biler: Reisetricks for Crohn

Mitt navn er Dallas Rae Sainsbury, og jeg har bodd med Crohns sykdom i 16 år. I disse 16 årene utviklet jeg A’affinitet for å reise og leve livet på det meste. Jeg er en treningsmodell og en lidenskapelig konsert besøkende, som holder mitt program okkupert. Jeg er på en tur minst en gang i måneden, noe som gjorde meg en ekspert i å håndtere min Crohn Moving.

Når du bor med en kronisk tilstand som alltid tar å vite hvor du finner nærmeste bad, kan reise være en utfordring. Gjennom årene lærte jeg å gjøre reisen som væsker som mulig.

Helligdagene kan være stressende hvis du ikke er sikker på hvor det nærmeste badet er. Det er viktig å planlegge på forhånd. Ikke vær redd for å spørre hvor et bad er før du trenger det.

Mange steder, for eksempel fornøyelsesparker eller musikkfestivaler, har apps eller papirkart som forteller deg hvor hvert bad er. I tillegg til å gjøre deg kjent med plasseringen av badene, kan du vise batteriets tilgangskort til en ansatt, som gir deg blokklokken for personalet badene.

Det hjelper også med å pakke et nødsituasjonssett som inkluderer ting som:

  • Våtservietter
  • Endring av bukser og undertøy
  • toalettpapir
  • Tom plastpose
  • Lite håndkle
  • Hånd desinfeksjonsmiddel

Dette kan tilby en bit & # 8216; av ro og tillate deg å bruke mindre tid til å stresse og mer tid til å ha det gøy.

1. Planer

Før du starter, informerer flybesetningen om at du har en medisinsk tilstand, og du føler deg ikke bra. Generelt kan de være vert for deg med et sted i nærheten av et bad eller tillate deg å bruke førsteklasses bad.

Ofte under start og l’landing kan blokkere toaletter. Hvis A & # 8217 oppstår; Nød på badet, og du må bruke på badet, bruk fingeren til å skyve kartellet & # 8220; opptatt og # 8221;. Dette vil åpne døren fra utsiden.

I noen tilfeller kan fly-deltakere gi deg vann og ekstra kjeks. Ikke vær redd for å informere deg om din tilstand.

2. Tog

Som med fly, hvis du er på et tog med tildelt sitteplasser, kan du be deg om å sitte i nærheten av et bad. Hvis du er på t-banen eller en vogn uten toalett, ingen panikk. Stress kan forverre ting. Å ha din nødpose med deg kan hjelpe deg med å slappe av.

3. Biler

En biltur kan være et flott eventyr. Også, siden du har kontroll over reisemålet ditt, er det vanligvis lettere å finne et bad når du trenger det.

Vær imidlertid forberedt i tilfelle du finner deg selv i midten av ingenting under turen. Hold hygienisk papir og våte kluter. Kombinasjon på siden av gaten (åpne målvakten til’biler som vender vekk fra veien) og sitter sammen for en bit & # 8216;.

Hvis du er med venner og føler deg ubehagelig i å gjøre det, kan du prøve å gå i et diskret område i skogen eller bak bushen. Som en siste utvei, vennligst sett et stort ark eller et teppe som noen kan holde opp.

L & # 8217;

At du er med fly, med tog eller med bil, er du alltid forberedt når du reiser.

Oppdag på forhånd der nærmeste bad er, forbereder et nødsituasjonssett og snakker åpent med de menneskene du reiser på din tilstand.

Hvis du har en plan D’handling og be om en skikkelig innkvartering, kan reise være et barns lek. Ikke bekymre deg for å reise med en intestinal inflammatorisk sykdom: klemmer.

Dallas er 25 og lider av Crohns sykdom siden han hadde 9. På grunn av sine helseproblemer bestemte han seg for å dedikere sitt liv til fitness og velvære. Har en grad i å fremme helse og utdanning og er en sertifisert personlig trener og en autorisert ernæringsfysiolog. Han leder for tiden Salon i et spa i Colorado og Helseinstruktør og Fitness på heltid. Det ultimate målet er å sørge for at alle som de jobber med, er sunne og lykkelige.