Psoriasis uttalelser for tillit

L’alle erfaringer med psoriasis er annerledes. Men på et tidspunkt følte oss ikke sikkert beseiret og alene på grunn av måten psoriasis gjør oss til å føle og se på.

Når du føler deg ned, oppmuntret og søker følelsesmessig støtte på alle måter. Vurder følgende fem uttalelser for å øke selvtillit og forbedre ditt velvære.

1. Si noe positivt om kroppen din

For meg, å hate på psoriasis betydde å hate på kroppen min fordi det er hvor psoriasisene bor og manifesterer seg. Siden jeg ble en mor, har min mentalitet på kroppen min endret seg helt.

Jeg husker meg selv at kroppen min er sterk. Jeg er stunned av det som er i stand til å gjøre: Tenk på denne måten endrer ikke det faktum at jeg fortsatt har psoriasis å møte, men flytte’oppmerksomhet. I stedet for å tenke på kroppen min i et negativt lys, kan jeg se det som noe jeg vil feire.

2. Jeg er ikke bare på denne turen

Når du føler deg nede for en forverring, snakk med folk som lider av psoriasis. De kan være dine favoritt venner med hvem du snakker om din psoriasis eller venner av psoriasis samfunnet som vet hva du passerer.

Finn og koble til med andre som bor med psoriasis, har gjort denne sykdommen mye mer håndterbar enn da jeg ble diagnostisert med første gang. Den ekte følelsen av union og støtte kan bidra til å avsløre en ulykkelig og full av flammet dag.

3. Jeg velger å føle meg lykkelig

Ofte vil hjernen vår søke og fokusere automatisk på de negative aspektene av en situasjon i stedet for positive. Vi kan motvirke det, å velge aktivt være lykkelig.

Du kan også ta et videre skritt fremover og minne deg selv om at valget har noe som gjør deg glad. Det kan være et strålende gult skjerf, din favoritt slips eller til og med din kraftige leppestift. Uansett hva det er, har på seg noe som kan foreslå ditt valg til lykke.

4. Frigjør følelser, holdninger og vaner som jeg ikke trenger lenger

Dette er en positiv måte å konsentrere seg om bare de tingene du har kontroll. Vi har ingen kontroll over det faktum at vi har psoriasis, men vi kan sjekke hvordan vi reagerer og behandler den. Å omfavne en ny mentalitet kan frigjøre kraften som psoriasis har på våre følelser.

5. Gå en tur

Selv om dette ikke er akkurat en uttalelse på 8217, er det imidlertid å gjøre en endring. L’Den eneste forskjellen er at forandringen gjelder din fysiske posisjon.

Ta en pause fra konsentrasjonen på blutet ditt og gå ut en tur. Det må ikke være langt eller raskt, men det gjør endorfiner strømmen. Videre vil endringen av scenariet gjøre det bra med din mentalitet.

L & # 8217;

Psoriasis er en daglig utfordring, men å inkorporere positive uttalelser i din daglige rutine kan være en følelsesmessig ressurs for ditt generelle trivsel. Dette er bare noen få å starte, men du bør velge og lage de som virker bedre.

Joni kazantzis er skaperen og bloggere for Justagirlwithspots.com, En prisvinnende blogg på psoriasis dedikert til opprettelsen av bevissthet, allsidig utdanning på sykdommen og deling av personlige historier om hans reise på over 19 år med psoriasis. Hans oppdrag er å skape en følelse av fellesskap og dele informasjon som kan hjelpe sine lesere til å møte de daglige utfordringene med samlivet med psoriasis. Han mener at med så mange flere opplysninger som mulig, kan folk med psoriasis være autorisert til å leve sitt beste liv og gjøre de riktige valgene av behandling for deres liv.