Adenite Mesenterica: Symptomer, årsaker og mer

Beskrivelse

L’Adenite Mesenterica er en tilstand som slår oftere barn og ungdom. Forårsaker betennelse og hevelse i lymfeknuter Alle’# 8217; Abdomen. Lymfeknuter er små bønneformede organer som inneholder hvite blodlegemer kalt lymfocytter. De er en del av kroppens lymfesystem. Lymfeknutene spiller en viktig rolle i immunforsvaret. Filter bakterier og andre bakterier fra lymfatisk væske slik at kroppen din kan fjerne disse skadelige stoffene.

L’Adenite Mesenterica treffer lymfeknuter i stoffet som heter Mesentere. Dette stoffet forbinder tarmene til bukveggen. Et annet navn for mesenterisk adenitt er mesenterisk lymfadenitt.

Symptomer

Symptomer på’Adenite Mesenterica kan inkludere:

 • smerte i nedre høyre del av # 8217; magen eller andre deler av magen
 • feber
 • Kvalme og oppkast
 • diaré
 • Følelse av generell ubehag, kalt ubehag
 • Vekttap

Disse symptomene kan vises etter at barnet har forkjølelse eller en annen respiratorisk infeksjon.

Adenite Mesenterica vs. blindtarmitt

L’Adenite Mesenterica har lignende symptomer til’appendisitt. L’Appendittitt er en betennelse i # 8217; Tillegg. L’Tillegg er den lille posen ut av tykktarmen, nederst til høyre på # 8217; Abdomen. Noen ganger kan de to forholdene være vanskelig å skille mellom.

I # 8217; adenitt mesenterisk, smerte kan også være i andre deler av barnets mage. Symptomene kan starte etter en forkjølelse eller en annen virusinfeksjon. L’Appendisitt manifesterer seg vanligvis alle «8217; uten andre sykdommer før den.

Hovedforskjellen er at den mesenteriske adenitten er mindre alvorlig av’blindtarmbetennelse. Vanligvis forbedres alene. Blindtarmitt Det krever vanligvis kirurgi kalt appendektomi for å fjerne vedlegget.

Tilleggsinformasjon: Hvordan gjenkjenne og reagere alle’Appendisitt hos barn »

Våre initiativer

Et angrep av gastrisk påvirkning eller en annen infeksjon i # 8217; magen kan forårsake betent lymfeknuter og hovne innvendig og rundt Mesentere. Igjen, dette er stoffet som angriper tarmen til bukveggen.

Når du kontrakt en «infeksjon, bakterier, virus eller andre bakterier filter gjennom lymfeknuter og gjør dem antenn og blåses opp. Lymfeknuter er en del av kroppens immunrespons. Fange bakterier, virus og andre bakterier og eliminere dem fra systemet for å hindre deg i å bli syk. Derfor vil du noen ganger føle forstørrede lymfeknuter i nakken eller andre poeng når du er syk.

Bakterier, virus og parasitter kan forårsake denne tilstanden. Nedenfor er noen av de vanligste.

Parastiate Batterier VirusBartonella Henselee (Cat Scratch Disease) Giria Akutt Lambilia Da Hiv Streptococciatenovirus Beta-Hemolytic Streptococciatenovirus Escherichia Coli (E. coli) co sackie virus mycobacterium tuberkulose Virus epstein-barros arter Staphylococcus virus rubela streitokoccus streitokoccus virus streotococcus

L’Adenite Mesenterica er ofte sett etter viral gastroenteritt, også kalt mageinnflytelse. Barnet ditt kan også kontrakt i denne tilstanden etter en respiratorisk infeksjon på 8217. Noen barn rapporterer den mesenteriske adenitten som spiser lite bakte svinekjøtt forurenset av bakterien Yersinia-enterocolithic.

Risikofaktorer

Du kan kontrakt L’Adenite Mesenterica i alle aldre, men er mer vanlig hos barn.

Barn er mer sannsynlig å kontrakt L’Adenite Mesenterica etter:

 • Et magevirus
 • et kaldt virus eller en «8217; annen respiratorisk infeksjon
 • Spis svinekjøtt forurenset av y. Entrenocolithic

Når skal du se en lege

Barn lider ofte av magesmerter. Jeg er vanligvis ikke seriøs.

Symptomer på’Adenite Mesenterica inkluderer:

 • Mage smerte manifestering alle’plutselig og er seriøs
 • Mage smerte manifestert med feber, diaré, oppkast eller vekttap
 • symptomer som ikke forbedrer eller blir verre

Hvordan diagnostisert er diagnostisert?

Barnets lege vil be om informasjon om barnets symptomer. De vil også spørre om sønnen din nylig har hatt en kald, magesmerter eller en annen infeksjon. Legen kan føle barnets mage for å sjekke ømhet eller hevelse og å høre om lymfeknutene svelges.

Legen kan trekke tilbake en blodprøve for å verifisere tilstedeværelsen av infeksjoner. Ditt barn kan også trenge en bildebehandlingstest for å se etter svelgede lymfeknuter i # 8217; Abdomen. Legen kan bruke følgende tester for å skille mellom mesenterisk og appendisk adenitt:

 • TC (datastyrt tomografi) er en bildebehandlingstest som bruker en kraftig røntgenstråle for å ta bilder på det indre av det indre av # 8217;
 • ultralyd i en imaging test ved hjelp av ultralyd lyd bølger for å vise en’# 8217; # 8217; Abdomen

Behandling

L’Adenite Mesenterica begynner vanligvis å forbedre om noen dager uten behandling. Barn som har A’Bakteriell infeksjon må kanskje ta antibiotikabehandling.

For å holde barnet rolig, kan du administrere benk smertestillende midler (OTC) som L’ibuprofen (Advil, Motrin) eller Paracetamol (Tylenol). Ikke gi L’aspirin til barn med influensalignende symptomer. L’aspirin var koblet til en sjelden, men alvorlig tilstand som heter Reye Syndrome hos barn og ungdom.

Komplikasjoner

L’Adenite Mesenterica er vanligvis ikke alvorlig. Men noen ganger kan det føre til komplikasjoner som inkluderer:

 • abscess, som er en puss lomme i # 8217; Abdomen
 • dehydrering hvis barnet har en alvorlig diaré eller oppkast
 • Articulate smerte kalt Artralgia
 • peritonitt, en sjelden tilstand som forårsaker membranbetennelsen rundt organene eksteriør i organene i # 8217; Abdomen
 • Sepsis, som er resultatet av en «8217; infeksjon forårsaker systemisk inflammatorisk respons syndrom

Outlook

L’Adenite Mesenterica er vanligvis ikke alvorlig. Bør forbedre alene om noen få dager.

Folk som har hatt adenite mesenterisk ha en lavere risiko For ulcerøs kolitt, en form for intestinal inflammatorisk sykdom. Legene vet ikke den eksakte grunnen til denne reduserte risikoen.