Fordi jeg ikke lenger skjuler eksem i verden

Helse og velvære berører hver av oss annerledes. Dette er en persons historie.

Når du deler livet ditt på Internett, kan det være vanskelig å avgjøre om du skal dele intime detaljer om ditt personlige liv med publikum eller holde dem private.

Jeg har alltid prøvd å dele nesten alt på nettet fordi jeg håper du hjelper noen lesere å føle seg mindre alene i deres vanskeligheter. Det er også fordi folkene som leser min blogg Det får meg til å føle meg mindre og støttet selv i mine vanskeligste dager.

Min tur med eksem i # 8217; det siste året har ingen unntak. Noen av de beste forslagene jeg mottok, har kommet direkte fra leserne til bloggen min e Podcast lyttere!

Nå kjemper jeg i omtrent et år med Dilado Hud Disorder, og selv om jeg gjorde noen fysisk fremgang, mentalt, er jeg i en mye bedre posisjon enn jeg er ikke alle & # 8217;.

Hvis jeg kan hjelpe en person til å føle meg godt og trygg på huden din, uansett hvordan det ser ut eller føles, så er det verdt å dele denne reisen offentlig.

Del på PinterestJeg gjorde noen få fremskritt fysisk, men mentalt er de mye bedre etter å ha tatt en pause fra jobb.

De første symptomene vises

I fjor sommer har mine armhuler begynt å propitere forferdelig. Rødheten var stygg, dypt irriterende og smertefullt for berøring. Han holdt meg våken hele natten.

Svette, varme og lysere berørt, irritert de aggressive røde flekkene under armene. Jeg trodde det kom fra en ny naturlig deodorant jeg brukte, så jeg endret produktet noen ganger. Jeg prøvde så mange deodoranter jeg kunne sette hendene dine. Ingenting fungerte, så jeg sluttet helt med deodorant.

Utløpet gikk fortsatt ikke bort.

Jeg hadde allerede hatt noen erfaringer med eksemet, men de var så milde at jeg trodde jeg måtte forverre huden min på en eller annen måte.

Da, da jeg var en brudepike d’ære for en venns ekteskap i oktober, la jeg merke til at baksiden av nakken var utrolig pruriginøs.

Jeg spurte sminkeartisten for å fortelle meg om han kunne se noe der. Hun svarte: & # 8220; wow! Jente, nakken din ser ut som øgle! & # 8220;

Jeg var bedøvet.

Jeg visste at hudutslettet spredte og denne gangen kunne jeg si at det kom fra bunnen av huden min og var å løse.

Derfra, # 8217; utslett har begynt å spre seg i pruriginøse og gjørmete flekker som har dukket opp så fort at om natten tok de nakken til puten.

Håret mitt ville blitt så klart med den våte huden i nakken jeg burde ha revet dem til’Mer om morgenen.

Han var ekkelt, foruten distraherende og smertefullt.

Jeg prøvde noen forskjellige kremer som jobbet for andre kutane utbrudd jeg hadde hatt i det siste, men ingenting var effektivt.

Jeg fortsatte å gjenta meg at det nok bare var stress, eller tid, eller en «8217, allergi som ville gå bort. Men etter noen måneder innså jeg at hudutslett ikke bare var der for å bli, men de fortsatte å spre seg.

Handle mens min forverring av # 8217; eksem sprer seg

1. januar av quest’år jeg våknet opp og jeg var dekket med elveblest og eksem. Jeg kunne ikke engang skille en type utslett fra # 8217; andre.

Jeg var ute av tankene, for å si noe annet, og jeg var sikker på at denne tiden var en allergisk reaksjon.

Jeg tok ekstreme tiltak for å sikre at du ikke utsettes noe som kan forstyrre huden min. Jeg kutter nattens nyanser og alle instaminiske og inflammatoriske matvarer. Jeg returnerte igjen vegetabilsk veganer, og visste at vegetabilske matvarer er blant de mest anti-inflammatoriske planeten.

Jeg prøvde den Medisinsk Protokoller sammensatt av sellerijuice hver morgen og en diett rik på frukt for å bekjempe voksende hudutslett. Jeg testet formen i huset mitt, jeg fant meg selv gjentatte ganger i beredskapsrommet for kortisoninjeksjoner, jeg begynte å jobbe med en autoimmun-spesialist, og jeg gjorde blodprøver etter at blodprøverne skulle se om jeg hadde kjøpt nye allergier. Ingenting fungerte.

Min hud begynner å påvirke min psykiske helse

Mens jeg jobbet hardt for å prøve å fysisk forbedre, var mental helse forverret.

Hudutbruddene forårsaket en alvorlig søvnløshet, som forårsaket kronisk tretthet og depresjon.

Jeg mistet energi og inspirasjon for arbeidet mitt. Jeg kansellerte programmer med venner, fotografiske tjenester, taler, møter og intervjuer med podcaster. Jeg har rett og slett ikke muligheten til å fortsette å leve mitt daglige liv.

L’Det eneste jeg følte meg virkelig inspirert av å dele på bloggen min og podcast var min reise på huden. Jeg postet bilder av meg selv i mine mørkeste dager, dekket med reddasere med min normalt klare hud som du ikke kan se hvor som helst & # 8230; ikke engang på ansiktet mitt! Jeg mottok så mye støtte og kjærlighet fra publikum. Jeg mottok også så mange fantastiske tips og ressurser for å verifisere at de ga meg litt «.

Til slutt bestemte jeg meg for å ta en pause for å konsentrere meg helt på helsen min. Jeg tok en tur alene til Bali, og da jeg kom tilbake, sjekket jeg inn i et senter for faste i vann med medisinsk guide i Nord-California. (To tips fra leserne av bloggen min, selvfølgelig!)

Reflektere over denne turen til Bali og Nord-California tok meg til en «8217; viktig bevissthet: Jeg vil ikke lenger la denne huden forbedre livet mitt.

Jeg sluttet å være trist og tilbringe mine dager i sengen for å ta vare på tretthet og ubehag.

Hvile er viktig, og jeg ga meg en lang tid å hvile og grave inn i en dybde internt. Nå er jeg klar til å senke livet mitt og la disse utfordringene med eksemet være en del av meg, men ikke definisjonen av meg.

For noen der ute, sliter han med en hudtilstand, du er ikke alene.

Vi kan gjøre alt i vår makt til å helbrede og gjøre sunne endringer. Men når problemene vedvarer, hjalp han meg med å prøve å godta dem mens jeg leter etter en løsning.

D’Nå vil jeg la min kamp mot eksemet inspirere meg til å fortsette å være meg & # 8211; En Skaper, en drømmer, en agent og en aktiv person som elsker å skille seg ut og stå med folk & # 8211; Til tross for utfordringene og smerten.

Jordan yngre er bloggeren bak bloggen av velvære og livsstil basert på den balansert blonde virkeligheten. I tillegg til bloggen er det skaperen av podcasten & # 8220; sjelen i brannen og hvor ekte samtaler møtes velvære, åndelighet, høye vibrasjoner og ekthet. Jordan er også Memoir-bokforfatteren på utvinningen av spiseforstyrrelser «Breaking Vegan» og # 8217; e-bok «Soul on Fire Yoga». Finn det på Instagram.