Flail bryst: behandling, symptomer og utvinning

Beskrivelse

Den flagellerte brystet er en lesjon som vanligvis skjer som et resultat av en konsesjons traumer på brystet. Når tre eller flere ribber sender inn flere brudd på alle ribbeina, kan en del av thoraxveggen skille seg og ikke synkroniseres fra resten av brystveggen. Det regnes som en og # 8217, siden det kan være en alvorlig tilhørende lunge lesjon og er avgjørende at du vil bli behandlet umiddelbart.

Det er sjeldent at dette skjer som et resultat av et thoraxtrauuma, men når det skjer, kan skurkens bryst alvorlig påvirke din evne til å puste og forårsake betydelige helseproblemer.

Hva er symptomene?

Brystet kan forekomme på en helt annen måte avhengig av alvorlighetsgraden av saken. Hvis du hadde en seriøs brysttraume, bør du være oppmerksom på disse vanlige symptomene:

  • Ekstrem smerte i brystet
  • ømhet i brystområdet hvor beinet er utgitt
  • Vesentlige vanskeligheter med å puste
  • blåmerker og betennelser
  • Øk økningen eller senking av brystet under pusten

Brystet som beveger seg på en ujevn måte mellom den separate delen og resten av brystet er ofte det mest endelige tegnet du har et bryst i scourge. L’brystområdet som har blitt traumatisert, vil tiltrekke seg når du sender inn, mens resten av brystet ekspanderer mot ytre. Når du exhaling, vil det interesserte området ekspandere som resten av brystet stiger.

Våre initiativer

Det rensende traumer av thoraxveggen er årsaken til det flagellerte brystet. Det kalles hjernerivt traumer av thoraxveggen fordi det er resultatet av et sammenhengende objekt eller flatt som påvirker brystveggen, destabiliserer den og forlater den & # 8220; Flytende & # 8221;. Det er vanlig at traumer som oppstår ved brystet under trafikulykker. Dette traumer kan variere i tyngdekraften fra minimum blåmerker til brudd på ribber. Traume Ved brystet som er oppnådd under en bilulykke, er det vanligvis resultatet av en sammenhengende eller flat gjenstand, som et ratt, som påvirker thoraxveggen uten å trenge inn i huden.

Denne typen lesjon kan også skyldes RCP thorax-kompresjoner eller traumatiske lesjoner som å sparke et dyr.

Kostalliske frakturer forårsaket av hjernerivt traumer kan være svært smertefullt, siden musklene vi bruker til å puste, fortsetter å trekke på lesjonen. Ribbenene som er brutt av et konvensjonelt traumer, kan også forårsake ytterligere skader, for eksempel perforerte lungene eller skadede blodkar.

Det flagelliserte brystet er et av de mest alvorlige resultatene av en traumerkonsesjon til brystveggen.

Hvordan diagnostisert er diagnostisert?

En flagellisert bryst diagnostiseres av legenes måleksamen, akkurat som enhver annen costal fraktur ville være. Hvis de ser en uvanlig bevegelse av thoracalveggen mens du puster, er det et klart tegn du kan ha en grov bryst.

Vanligvis vil de sende deg en røntgenstråle for å bekrefte deres diagnose. Selv om noen brudd på ribbenene ikke er synlige i røntgenstudier på film, er det på et tidspunkt vanligvis mulig å se alvorlige skader forårsaket av konsesjonelle traumer, som for eksempel skurk. Du må kanskje kjøre mer enn en radiograf for å oppdage skaden.

Behandlingsalternativer

Brystet i scourge er et ekstremt alvorlig sår og er avgjørende at du vil bli behandlet umiddelbart. Dine leger må beskytte lungene, slik at du kan puste tilstrekkelig. De vil gi deg en maske for oksygenet for å hjelpe pusten din og gi deg narkotika for å lindre smerten din.

I de mest alvorlige tilfellene hvor en lunge lesjon er tilknyttet underliggende, kan det være nødvendig å ha på seg en mekanisk vifte for å holde brysthulen stabil. Det er mulig at kirurgi er nødvendig, avhengig av lesjon og risikostyring med hensyn til kirurgiske fordeler.

Gjenoppretting fra en kasse fra flagelli

Gjenopprettingstiden for et fiskeavvik fra Scourge varierer sterkt. Din utvinning vil helt avhenge av typen lesjon, fra sin posisjon, og hvis du har utviklet komplikasjoner. Folk hvis lesjoner er alle «8217; mindre seriøs ende av spekteret kan gjenopprette helt om seks uker. Folk hvis lesjoner er mye mer signifikante, kan ta et år å gjenopprette. Mange som har lidd en flagellert bryst, fortsetter å ha problemer for livet.

Potensielle komplikasjoner

C’Det er en større risiko for langsiktig funksjonshemning for personer som lider av en flagellisert bryst. Langsiktige problemer inkluderer vedvarende thoraxveggsmerter, brystdeformitet og kortpustethet etter innsats. I noen tilfeller kan folk imidlertid gjenopprette normal lungefunksjon innen seks måneder, selv om det fortsatt er en thorax deformitet.

Prognose og prospekter

Umiddelbar behandling for flagellert bryst er nødvendig for å hindre livet ditt fra å tire. Det er en ekstremt alvorlig tilstand.

Yngre mennesker som liker god helse kan vanligvis gjenopprette uten ytterligere komplikasjoner, hvis den riktige behandlingen administreres straks. Men de eldre har større risiko for komplikasjoner, som lungebetennelse eller respiratorisk svikt.

I de mest ekstreme tilfellene, hvor en del av brystveggen kollapserer, og det er et alvorlig traumer som ligger under lungene eller blodkarene, i løpet av brysthulen, er mulighetene for overlevelse lave, selv om behandlingen blir bedt om umiddelbart.

Men i mange tilfeller av flagellatokiste, hvor lesjonen er mindre alvorlig og komplikasjoner ikke forekommer, er det ikke mulig at folk gjenoppretter om noen uker eller måneder hvis de mottar passende behandling.