10 beste diabetiske ID-armbånd

Å leve med diabetes krever årvåkenhet. Overvåk tilstanden din daglig og ansett legemidlene som er foreskrevet av legen din, er både avgjørende for helsen din. Selv med riktig ledelse, er medisinske situasjoner eller nødsituasjoner fortsatt mulig. Medisinsk identifikasjonsarmbånd kan komme tilbake nyttige i krisetider, spesielt hvis du ikke klarer å lede personen som tar vare på deg.

Et medisinsk identifikasjonsarmbånd gjør ofte dobbelt plikt. Ikke bare kan de være fasjonable juveler, men også inneholde informasjon om din tilstand og nødkontaktinformasjon. I noen tilfeller kan i noen tilfeller ha dette enkle tilbehøret gjøre forskjellen mellom umiddelbar omsorg og langvarig forsøk og feil under behandlingen.

Ifølge en undersøkelse av American Medical ID, Ca 95% av redningsmenn ser etter en papir D’medisinsk identitet i en nødsituasjon. Undersøkelsen oppdaget også at mer enn 75 prosent av leger som leter etter et dokument D’identitet når man vurderer noen.

Selv om medisinsk informasjon kan inkluderes på en rekke forskjellige tilbehør, for eksempel halskjeder eller nøkkelring, fant undersøkelsen det 95 prosent folk sjekker håndleddet før.

Hvilken informasjon du bør inkludere på ditt medisinske identifikasjonsarmbånd?

For å sikre effektiviteten er det viktig å inkludere all relevant medisinsk informasjon på ID-armbåndet.

Du bør inkludere:

  • Typen diabetes du har
  • Hvis du tar insulinet
  • Eventuelle allergier du måtte ha
  • Et telefonnummer i nødstilfeller (også kjent som isnummer)
  • ethvert system, som en pacemaker eller en insulinpumpe, som ikke skal settes inn i en MR-skanner
  • Enhver annen relevant medisinsk informasjon

Våre 10 beste armbånd for medisinske dokumenter

Det er mange typer identifiserende armbånd på markedet i dag. Noen har tradisjonelle funksjoner, som en enkel tallerken gravert med en kjede. Vanntette og svette-resistente armbånd er gode alternativer hvis du trener sport eller deltar i mange aktiviteter alle & # 8217;. Andre armbånd kan gjøre en motesetning. Noen inneholder selv USB-stasjoner som kan lagre en stor mengde personlig informasjon. Med så mye variasjon, er du sikker på å finne en egnet for din smak og dine behov.

Her er 10 av de beste identifiserende armbåndene for diabetikere i dag på markedet.

1. Klassisk rustfritt stål armbånd

De Klassisk armbånd Den er laget av resistent rustfritt stål. Den har en buet plate dekorert med et medisinsk emblem. L’Emblem betyr at dette er mer enn middels armbånd. Medisinsk informasjon kan bli gravert på baksiden. En kjede forbinder de to sidene på platen, noe som gir det et enkelt utseende. Bracelet Reviews Mend sin komfort, kvalitet og uformell stil. Starter fra $ 29.99

2. Lynx Onyx

De Lynx Onyx Tilbyr en sving på det klassiske armbåndet D’sølv. Rustfritt stål og svart stropp tilbyr et alternativt aspekt mens du fortsetter å overføre viktig medisinsk informasjon. Armbåndet har et hvitt medisinsk emblem på den og C’er plass til å grave tre linjer med informasjon. $ 39.99

3. Stor silikon flex i rustfritt stål

Dette armbånd er et utmerket valg for de som er aktive. Utskiftelig silikon elastikk er svette og vanntett resistent, noe som gjør dem gode alternativer for de som elsker å trene eller trenger noe allsidig og holdbart. Armbåndet har også et stort identifikatorkort for å inkludere viktig medisinsk informasjon.

Du kan kjøpe flere billige stropper eller ha en som støtter din favorittårsak. Bandene er tilgjengelige i en rekke dimensjoner. Disse armbåndene er også enkle å bære, siden de ikke har en spenne. Stroppen er en enkelt kontinuerlig ring som strømmer på hånden og på håndleddet. Starter fra $ 24.99

4. Velcro Sport Strap i rustfritt stål

Hvis du er en person som elsker å samle svette, bør du vurdere dette Nylon band med velcro lukking. Det er også et godt alternativ hvis du har sensitiv hud eller du er allergisk mot metall. Nylonbandet beskytter huden mot kontakten med den medisinske identifikasjonsplaten.

Det justerbare båndet er tilgjengelig i to forskjellige lengder. Du kan også tilpasse armbåndet ditt ved å kjøpe forskjellige fargestropper for noen få dollar hver. Den graverte identifikatorplaten kan også brukes på silikonstropper, og gir deg mange alternativer. Starter fra $ 24.99

5. Queen Elizabeth Medical ID Armbånd

For fasjonable kvinner, som har en sofistikert og feminin Medisinsk identifikasjonsarmbånd Det kan være viktig. To delikate perle tråder fungerer som kjede. Lauren’S Håp, selskapet som produserer dette og andre moteidentifikasjonsarmbånd, tilbyr en rekke attraktive medisinske identifikasjonsplater for å legge til kjeden.

L’Rustfritt ståletikett inneholder det medisinske emblemet i fargen du foretrekker. Andre design og finish inkluderer gull og rose gull. Du kan legge til opptil fem linjer med informasjon til hver ID-tag. Starter fra $ 79.95

6. Tennisarmbånd med stor krone

Hvis du er ute etter noe strålende og delikat, dette armbånd Det kan være det du gjør for deg. Medisinske ID-moter tilbyr et vakkert tennisarmbånd med zirkonter å bære med ditt medisinske identifikasjonskort. Dette rustfritt stål armbånd presenterer grener D’krysset sølv med kubikk zirkoner som ligner diamanter nestet i dem.

For denne stroppen er forskjellige plater tilgjengelige, hver merket med et medisinsk emblem i størrelsen og fargen du foretrekker. Du kan legge til opptil fire linjer med tekst i taggen. $ 149

7. Lite skinn fleksibelt armbånd i rustfritt stål

Dette Unisex Medical Armbånd Det er perfekt for de som prøver å lage en motesetning. Hans moderne utseende har en brun eller svart lærrem og et medisinsk identifikasjonskort i rustfritt stål med knappelukning. Den medisinske identifikatorplaten kan bli gravert med fem linjer. Starter fra $ 29.99

8. Carexcel Medical History Armbånd

Silikon Carexcel Medical History Armbånd Inneholder en’USB-flash-stasjon fra to gigabyte. Dette kan gi til leger L’umiddelbar tilgang til din medisinske historie.

L’enheten kan lagre grunnleggende informasjon, samt narkotika, allergier og tidligere medisinske prosedyrer. Du kan til og med lagre nødsituasjonen og legene kontakter og laste opp viktige filer, inkludert organisk testamente.

Armbåndet er vanntett og motstandsdyktig, slik at du alltid kan bære den. Stroppen er fleksibel så vel som utvidbar og kan tilpasse seg noe håndledd. $ 39.99

9. Sports Strap Velcro EMR Medium-Chip

Et annet armbånd som inkorporerer en USB-chip er Sports Strap Velcro EMR Medium-Chip. Dette bandet leveres med en multipremed og enkel å bruke programvare. Det er helt vanntett og velcro-lukningen lar deg tilpasse det enkelt.

Ordene & # 8220; nøkkel 2 livs id inne & # 8221; pryder bandet, så vel som et medisinsk symbol. USB-brikken kan holde opptil fire gigabyte data. Du kan bruke den til å lagre grunnleggende medisinsk informasjon, samt viktige filer som juridiske dokumenter og informasjon på # 8217; forsikring. Armbåndet leveres med en 1 års garanti på produsentens feil. $ 39.95

10. Mitt armbånd id slank

Dette armbånd Bruk en teknologi Alle’banebrytende for å koble en lege til din komplette medisinske profil i noen få enkle trinn. Skriv inn din medisinske informasjon på MyIDs nettside, og legene kan få tilgang til denne informasjonen ved å skanne armbåndet med en smarttelefon. De kan også få tilgang til informasjonen din ved å besøke nettstedet eller ved å ringe telefonnummeret som følger med på rekkevidde.

Fordi dataene dine er arkivert på nettet, kan du angi all nødvendig medisinsk informasjon. Du er ikke begrenset til en rekke tegn eller rader, som med en tradisjonell medisinsk ID-tag. Den fullt justerbare stroppen er tilgjengelig i en rekke attraktive flerfarget design, noe som gjør det elegant og praktisk. $ 29.95

Bunnlinjen

Når du lider av en medisinsk tilstand som diabetes, er det viktig at redningsmenn kjenner enheten til deres tilstand og narkotika som tar. Hvis du ikke er i stand til å overføre denne informasjonen i løpet av en lege i en medisinsk nødsituasjon, kan et medisinsk identifikasjonsarmbånd gjøre det for deg.

En av disse 10 armbåndene for medisinske dokumenter passer definitivt til din stil. Bruk av et identifikator armbånd kan hjelpe deg å bli behandlet riktig og i tide under en nødsituasjon i gang.

Les videre: Diabetes i figurer: Fakta, statistikk og deg »