Echinacea for barn: Bruk, fordeler, dosering, effektivitet, forholdsregler

L’Echinacea er en’Nord-Amerikas opprinnelige blomstret gress. Det er også kjent som American Coneflower eller Purple Coneflower. Typer Echinacea som antas å ha den største medisinske verdien er Echinacea Purpurea, Echinacea Angustifolia og Pale Echinacea.

Indianere, hovedsakelig i Plains-regionen, var kjent for å bruke L’Echinacea som et middel for mange helsemessige forhold. I dag er L’Echinacea er et populært urtebehandling som brukes til å behandle en rekke forhold, inkludert kjølere og overlegne luftveisinfeksjoner.

I denne artikkelen vil vi undersøke den potensielle verdien og bruken av Echinacea, samt hva forskningen sier om effektiviteten for helsemessige forhold hos barn.

Eiendom av’echinacea

Echinacea planter inneholder forbindelser og antioksidanter som kan ha flere fordeler. Disse inkluderer cicorinsyre, som kan bidra til å redusere betennelse i hjernen forbundet med minnetap.

En teori er at antioksidanter i # 8217; Echinacea kan bidra til å beskytte celler mot skade forårsaket av frie radikaler, noe som gjør kroppen mer i stand til å bekjempe infeksjoner og sykdommer.

Potensielle bruksområder av’echinacea

L’Echinacea brukes av noen i et forsøk på å:

 • Redusere tyngdekraften og varigheten av forkjølelsen
 • Reduser L’forekomst av overlegne luftveisinfeksjoner
 • redusere betennelse i kroppen og hjernen
 • Glimema
 • Redusere følelser av angst
 • behandle akne
 • sår

Påståtte fordeler med echinacea i barn

L’Echinacea har blitt brukt i århundrer. L’Anekdotisk bevis på foreldre indikerer at noen echinacea stammer, spesielt Echinacea Purpurea, har verdi for behandling av visse forhold hos barn.

Data på’Effektivitet av ekklina for helseforhold hos barn er begrenset og ufullstendige. Tilgjengelige tester tyder på at du kanskje har noen begrensede fordeler hos voksne, som å lette akne, redusere tyngdekraften til kulde og redusere varigheten av kulde eller # 8217;.

Hva sier forskningen

Søket på # 8217; Echinacea er Tutt’annet enn avgjørende. Noen studier finner fordeler for barn og andre nei. I noen tilfeller kan det til og med være bevis på at Echinacea i «8217 er forverres visse forhold.

For forkjølelse

Foreldre bruker noen ganger L’Echinacea å kurere deres babyens kulde. EN Meta-analyse av 14 studier funnet at L’Echinacea reduserer sjansene for å delta på 58%. Han fant også at Echinacea inntaket reduserer varigheten av forkjølelsen av 1.4 dager.

Men en annen Meta-analyse som undersøkte 24 kontrollerte randomiserte studier, bestående av 4.631 deltakere, fant at Echinacea-produkter har en svak eller null-fordel for behandling av forkjølelse.

TIL studere Barn i alderen 2 og 11 år siden oppdaget at 0117; Echinacea var ikke nyttig for behandling av øvre luftveisinfeksjonssymptomer. Han fant også at barna som brukte Echinacea, var mer tilbøyelige til å kontrakt en / 8217; utslett enn de som ikke brukte.

Denne bivirkningen kan skyldes allergi. En egen studere Han oppdaget at Echinacea’s & # 8217 forårsaket akutte overfølsomhetsreaksjoner (overdrevet immunrespons) hos barn.

TIL Meta-analyse Publisert av amerikansk familie lege oppdaget at de tilgjengelige testene ikke støtter bruken av echinacea for behandling av forkjølelse hos barn.

For øreinfeksjoner

Infeksjoner i’øre hos barn er en vanlig diagnose. En studere Han fant ut at Echinacea ikke bare hadde ingen verdi for behandling av infeksjoner i øre, men genererte også en økning i risikoen for å kontrastere dem hos barn.

En gammel Systematisk revisjon av 26 kontrollerte kliniske studier Han oppdaget at Echinacea & # 8217 kan ha fordeler for immunforsvaret. Forskerne indikerte at metodikken i de fleste av disse studiene var lavt og derfor ikke pålitelige. De har konkludert med at videre forskning er nødvendig i dette området.

For akne

In vitro Laboratorieundersøkelse oppdaget at Echinacea Purpurea dreper bakterier som forårsaker akne og reduserer betennelse.

Studier er fortsatt nødvendig på’mannen for echinacea og akne for å avgjøre om denne effekten kan replikeres hos mennesker.

De beste former for echinacea å bruke

L’Echinacea er tilgjengelig i en rekke former. Disse inkluderer:

 • tygget
 • Gummies
 • sirup
 • pasta
 • kapsler
 • flytende ekstrakt
 • støv
 • lommelykt

Noen Echinacea-produkter inneholder andre ingredienser, for eksempel C-vitamin eller sink, som kan ha noen fordeler hos voksne. Imidlertid vil disse ingrediensene nok ikke ha noen fordel for et barn, med mindre barnet har mangel på vitaminer eller mineraler, som er svært sjeldne.

Andre produkter inneholder ingredienser som du kanskje vil unngå, som palmeolje, mais sirup eller sukker.

Les alltid L’etikett for å bestemme de aktive og inaktive ingrediensene, samt den anbefalte dosen.

Hvor mye og hvor ofte du skal bruke

Siden urte kosttilskudd ikke er regulert, er det ingen offisiell anbefaling om Echinaceas sikre dosering for barn.

Hvis du velger å administrere barnet ditt, kan doseringsinstruksjonene som er gitt på produktet du kjøper, være den beste veiledningen for å bestemme en passende dosering for alder og vekt på barnet ditt, selv om dette ikke er etablert.

Forholdsregler

Herbal rettsmidler er ikke regulert

Homeopatiske og urte rettsmidler er ikke regulert eller kontrollert av mat- og narkotikakontrollen (FDA). For foreldrene fjerner dette et lag med sikkerhet om hva C’er i produktet du gir til barnet ditt.

Videre er ikke alt echinacea det samme. Egenskapene til Echinacea-baserte produkter varierer betydelig, basert på en rekke faktorer. Disse inkluderer:

 • Echinacea-artene som brukes
 • Delene av planten som brukes
 • Utvinningsmetoden

Disse faktorene kan gjøre det vanskelig å bestemme ikke bare dosen som barnet ditt skal ta, men også produktet effekten du kjøper.

Noen kan inneholde ukjente ingredienser

Stedet og måten som The # 8217 er produsert; Echinacea kan i stor grad påvirke sin kvalitet og sikkerhet. Noen Echinacea-produkter ble funnet forurenset av toksiner som bly, arsen og selen.

For å forverre disse problemene er merking av bekymringer. Siden Echinacea ikke er et regulert produkt, var etikettene misvisende, inkludert de som indikerer at de er standardisert.

I noen tilfeller, til tross for hva # 8217 sier; etikett, ikke C’er i det hele tatt echinacea i produktet. Noen har også mindre echinacea enn angitt.

Søk etter pålitelige og kjente produsenter

Når du kjøper echinacea eller ethvert urte supplement, se etter pålitelige og kjente produsenter som gir åpenhet på ingrediensene og kvaliteten på sine produkter. Men vet at jeg ikke gjør C’er en sikkerhetsgaranti.

Kontakt lege

Det er alltid en god ide å snakke med barnets barnelege av benktilskudd (OTC) og urtebasert som du forventer å bruke.

Husk barnets lege alle produkter og narkotika du tar. Spør om det finnes andre kosttilskudd eller narkotika som kan være mer egnet i Echinacea for barnets nåværende forhold.

L & # 8217;

L’Anecdotiske bevis indikerer at noen mennesker tror at Echinacea’s & # 8217 kan være nyttig for barn. Men forskning på # 8217; Echinacea for barn støtter det ikke pålitelig.

Før du bruker L’Echinacea, snakker med sønns barnelege av hennes påståtte fordeler og potensielle risikoer.