Dysport vs Botox: Hva er forskjellen?

Raske fakta

Av:

 • Dysport og Botox er begge typer botulinumtoksininjeksjoner.
 • Selv om de brukes til å behandle muskelspasmer i visse helsemessige forhold, er disse to injeksjonene hovedsakelig kjent for behandling og forebygging av rynker.
 • Forskjellene bor i kraften i sporet proteiner, som kan gjøre det til en mer effektiv for & # 8217;.

Sikkerhet:

 • Samlet sett anses både Dysport og Botox som trygge for egnede kandidater. Vanlige og midlertidige bivirkninger kan inkludere mild smerte, nummenhet og hodepine.
 • De mest moderate bivirkningene inkluderer fallende øyelokk, ondt i halsen og muskelspasmer.
 • Selv om sjeldne, dysport og Botox kan forårsake botulin-toksisitet. Skiltene til denne alvorlige bivirkningen inkluderer problemer med å puste, snakke og svelge. Botox innebærer også risikoen for lammelse, selv om dette er ekstremt sjeldent.

Convenience:

 • Dysport og Botox-behandlinger er ekstremt rimelige. Ingen sykehusinnleggelse er nødvendig, og alt arbeidet utføres på legekontoret.
 • Du kan gå bort umiddelbart etter behandling og til og med gå tilbake til jobb hvis du føler deg som den.

Koste:

 • Den gjennomsnittlige kostnaden for nevrotoksininjeksjoner som Dysport og Botox kan være $ 400 per økt. Imidlertid, antallet forespurte injeksjoner og behandlingsområdet G & # 8217, bestemmer nøyaktige kostnader. Vi diskuterer kostnadene i detalj nedenfor.
 • Dysport er på et billigere gjennomsnitt av Botox.
 • L’Forsikring dekker ikke kostnaden for disse typer kosmetiske injeksjoner.

Effektivitet:

 • Både Dysport og Botox anses å være sikre og effektive for midlertidig behandling av moderat til alvorlige rynker.
 • Effektene av dysort kunne manifestere seg før, men Botox kunne vare lenger.
 • Oppfølgingsinjeksjoner er nødvendig for å holde resultatene ønsket.

Dysport mot Botox

Både Dysport og Botox er typer nevrotoksiner som blokkerer muskelkontraksjoner. Selv om både injeksjoner noen ganger brukes til å behandle spasmer fra nevrologiske lidelser og andre medisinske forhold, blir de mer mye brukt som behandlinger for ansiktsrynker. De er begge avledet fra botulinumtoksiner, som er trygge i små mengder.

Både Dysport og Botox anses som ikke-kirurgiske former for rynkebehandling som har raske gjenopprettingshastigheter. Imidlertid har disse to behandlingene sine forskjeller, og det er noen sikkerhetsforanstaltninger å vurdere. Fortsett å lese for å lære mer om likheter og forskjeller mellom de to injeksjonene og snakk med legen din om den beste anti-rynkebehandlingen for deg.

Finn ut mer om’bruk av botulinumtoksin for medisinske tilstander som migrene, depresjon, hyperaktiv blære og forstyrrelser i’midlertidig mandibulær ledd.

Sammenligning mellom Dysport og Botox

Dysport og Botox brukes til å behandle og forhindre rynker hos voksne. Disse ikke-invasive injeksjonene bidrar til å redusere utseendet på rynker ved å slappe av de underliggende musklene under huden. Avslappende og beroligende musklene, huden over dem blir jevnere.

Ingen av de to behandlingene fjerner definitivt eksisterende rynker, men effektene har som mål å gjøre rynkene mindre åpenbare. Du kan vurdere begge behandlinger hvis du ikke får de ønskede resultatene med Sieri og Anti-Wrinkle Creme hjemme.

Selv om begge behandlinger inneholder en lignende hovedaktiv ingrediens, kan mengdene sporproteiner variere. Dette kan gjøre en behandling mer effektiv enn en annen for noen mennesker. derimot, Eksakte forskjeller Jeg blir fortsatt studert.

Dysport

Dysport reduserer utseendet på rynker som hovedsakelig påvirker glabella, # 8217; område blant øyenbrynene. Disse linjene strekker seg mot L’høy eller vertikalt mot pannen. De er spesielt åpenbare når en person er frowning.

Selv om det er tilstede i naturen, med L’Alders rynker av glabella kan bli mer fremtredende i avslapningsperioder. Dette skyldes at huden min mister kollagen, proteinfibrene som er ansvarlige for elastisitet.

Mens Dysport kan bidra til å behandle glaklene i glabella, er det bare tenkt for folk som har moderate eller alvorlige tilfeller. Denne prosedyren anbefales ikke for små rynker av glabella. Din hudlege kan hjelpe deg med å forstå forskjellen mellom små og moderate rynker av denne typen.

Hvis du regnes som en kandidat til Dysport, er L’hele prosedyren utføres ved studiet av legen din. Ingen sykehusinnleggelse er nødvendig, og du kan gå umiddelbart etter at prosedyren ble utført.

Før injeksjonene vil legen anvende en liten bedøvelse. Dette bidrar til å lindre smerte som er prøvd under prosedyren. For behandling av rynker injiserer leger generelt 0.05 milliliter (ml) om gangen i maksimalt fem porsjoner rundt øyenbrynene og pannen.

Botox

Botox er godkjent for behandling av panne rynker og høneben samt glabellar rynker. Dysport er kun godkjent for glattlinjer.

Prosedyren som involverer Botox ligner på Dysport. Alt arbeidet er gjort på legekontoret med minimal eller null utvinningstider.

Antall enheter Legen vil bruke avhengig av’område som skal behandles og de ønskede resultatene. Dette er de anbefalte dosene ved behandlingsområde:

 • Glabelar linjer: 20 Totale enheter, 5 injeksjonssteder
 • Glabelar og Front Rynker: 40 Totalt antall enheter, 10 injeksjonssteder
 • Gallina Ben: 24 Totalt antall enheter, 6 injeksjonssteder
 • Alle tre typer kombinert rynker: 64 enheter

Hvor lenge det krever hver prosedyre?

En annen grunn til at folk velger Dysport eller Botox injeksjoner er at prosedyrene krever liten tid. Faktisk tar hver prosedyre bare noen få minutter. Du kan trenge mer tid til å påføre bedøvelsen og la det tørke med hensyn til injeksjonene.

Med mindre du utvikler øyeblikkelige bivirkninger, er du vanligvis fri til å gå hjem umiddelbart etter at prosedyren ble utført.

Dysport varighet

Dysport injeksjoner krever bare noen få minutter å bli fullført. Du bør begynne å se effekten av injeksjoner innen et par dager. Dosen som anbefales av FDA for behandling av glabellarrynker, er opptil 50 enheter som er delt inn i fem deler injisert i # 8217; målrettet område.

Varigheten av Botox

Som injeksjoner av Dysport krever Botox-injeksjoner bare noen få minutter for administrasjonen av legen.

Sammenligning av resultater

I motsetning til tradisjonelle kirurgiske prosedyrer, vil du se resultatene av disse kosmetiske injeksjonene innen noen få dagers behandling. Verken Dysport eller Botox krever gjenopprettingstider: Du kan gå hjem umiddelbart etter at legen er ferdig med prosedyren.

Dysport resultater

Dysport kan begynne å ha effekt etter et par dager. Resultatene varer tre og fire måneder. Du må gå tilbake til andre injeksjoner i denne perioden for å opprettholde effekten av behandlingen.

Botox-resultater

Du kan begynne å se på Botox-resultater innen en uke, men prosessen kan ta opp til en måned. Botox injeksjoner varer enda noen få måneder om gangen, med noen varig Mot de seks månedene høye.

Hvem er en god kandidat?

Begge injeksjonene i Dysport og Botox er beregnet for voksne som har moderat til alvorlige ansiktslinjer og har god helse. Legen din vil sjekke din medisinske historie og stille deg spørsmål før du engasjerer deg i prosedyren.

Som en generell regel kan du ikke være en kandidat for noen av de to prosedyrene hvis:

 • jeg er gravid
 • Den har en historie om følsomhet overfor botulinumtoksin
 • Ha en melkeallergi på 8217;
 • de er over 65

Dessuten, som en forholdsregel, vil du sannsynligvis måtte forstyrre blodfluidisering, avslappende muskel og andre stoffer som kan samhandle med injeksjoner. Det er viktig å informere legen din om alle stoffer og kosttilskudd du tar, selv om de er tilgjengelige på disken.

Legen din bestemmer din kandidatur for Dysport eller Botox. Du må være minst 18 år gammel. Injiseringer kan også samhandle med noen legemidler som virker på musklene, som de antikolinergiske produktene som brukes til Parkinsons sykdom.

Botox kan ikke være et godt alternativ for deg, avhengig av tykkelsen på huden din, eller hvis du har hudforstyrrelser.

Kostnaden for dysport vs. Botox Cost

Kostnaden for Dysport eller Botox avhenger av Hud-området du har å gjøre med, siden du kanskje trenger flere injeksjoner. Noen leger kan kreve injeksjon.

L’Medisinsk forsikring dekker ikke kosmetiske prosedyrer. Dysport og Botox for rynkebehandling er ikke noe unntak. Det er viktig å vite de nøyaktige kostnadene for hver prosedyre på forhånd. Avhengig av strukturen, kan du også dra nytte av en betalingsplan.

Siden disse er ikke-invasive prosedyrer, kan det ikke være nødvendig å tilbringe tid til å jobbe for injeksjonsvæsker.

Dysport kostnader

Nasjonalt har Dysport en gjennomsnittlig kostnad for $ 450 dollar for økt Basert på selvrapporterte vurderinger. Legen din kan kreve i henhold til injeksjonsenheter.

Prisen kan avhenge av hvor du bor og til og med variere blant klinikkene. For eksempel, filen Gjennomsnittlig kostnad i Sør-California Varierer mellom $ 4 og $ 5 per enhet.

Noen klinikker tilbyr & # 8220; abonnementsprogrammer & # 8221; For en årlig avgift med rabatterte priser for hver Dysport eller Botox-enhet.

Botox Costa

Botox injeksjoner i gjennomsnitt til en litt høyere rente på nasjonalt nivå a $ 550 hver sesjon basert på selvrapporterte vurderinger. Som Dysport kan legen bestemme prisen basert på antall enheter som er nødvendige. For eksempel a Hudpleie I Long Beach, California, belaster $ 10 til $ 15 per Botox-enhet fra 2018.

Hvis du vil bruke Botox på A’større område, trenger du flere enheter, og øker den totale kostnaden.

Sammenligne bivirkningene

Begge prosedyrene er relativt indolor. Du kan føle deg litt og # 8216; av trykk mens legen din injiserer væsker i ansiktetes målmuskler. I de fleste tilfeller kan du gå umiddelbart etter at prosedyren er ferdig.

Noen bivirkninger kan imidlertid forekomme etter injeksjon. Disse har en tendens til å løse seg selv uten ytterligere problemer. Alvorlige risikoer, men sjeldne, er også en mulighet. Diskutere på forhånd av alle mulige bivirkninger og risiko med legen din for å kunne vite hva du skal være oppmerksom på.

Bivirkninger av dysport

Dysport regnes som en sikker behandling samlet, men C’er fortsatt risikoen for mindre bivirkninger. Noen av de vanligste inkluderer:

 • Mild smerte til injeksjonsstedet
 • hevelse rundt øyelokkene
 • utslett og irritasjon
 • hodepine

Slike bivirkninger bør løses etter noen dager. Kontakt legen din dersom de ikke gjør det.

Alvorlige bivirkninger kan inkludere kvalme, bihulebetennelse og øvre luftveisinfeksjon. Ring legen din dersom du utvikler en av disse bivirkningene.

En sjelden, men alvorlig komplikasjon av Dysport er botulinum toksisitet. Dette skjer når injeksjonen sprer seg i en annen kroppsdel. Se etter akuttmedisinsk behandling hvis du mistenker giftigheten til Botulino fra dine behandlinger.

Botulin toksisitetsskilt inkluderer:

 • Fallende øyelokk
 • ansiktsmuskulær svakhet
 • muskelspasmer
 • Vanskelighetsgrad å svelge og spise
 • respiratoriske vanskeligheter
 • Vanskelighetsgrad med ordet

Botox bivirkninger

Som Dysport anses Botox som trygt med minimum bivirkninger. Noen av de vanligste bivirkningene for etterbehandling inkluderer:

 • rødhet
 • opphovning
 • ekkymose
 • lys smerte
 • nummenhet
 • hodepine

Mindre bivirkninger løser vanligvis innen en uke i prosedyren, ifølge American Academy of Dermatology.

Selv om sjeldne, kan Botox føre til lammelse. Som med Dysport innebærer Botox en liten risiko for botulinum toksisitet.

Hvordan finne en leverandør

Uansett hvilken type injeksjon du velger, er det viktig å velge riktig profesjonell for å administrere den. Det er en god ide å konsultere en dermatologisk kirurg sertifisert av Kommisjonen.

Du bør også spørre din hudlege hvis du har erfaring med nevrotoksininjeksjoner som Dysport og Botox. Du kan finne noen av denne informasjonen og mer planlegger en konsultasjon. På det tidspunktet kan de også fortelle deg noen av forskjellene mellom de to injeksjonene og vise deg noen porteføljer som inneholder bilder av resultatene av andre pasienter.

Hvis du trenger hjelp til å finne en dermatologisk kirurg, bør du vurdere muligheten for å lete etter plasseringsbaserte databaser fra American Dermatological Surgery Company eller Amerikansk samfunn av plastikkirurger Som utgangspunkt.

Dysport Graphic Vs. Botox

Dysport og Botox deler mange likheter, men en injeksjon på 8217, kan være mer egnet for deg enn den andre. Tenk på noen av likhetene og forskjellene nedenfor:

Dysportbotox type ikke-kirurgisk prosedyre Ikke-kirurgisk Hvilke arbeidslinjer mellom øyenbrynene (glabellar rynker) rynke rynker, rynker på pannen, kyllingben (ler rynker) rundt øyne koster gjennomsnittlig total kostnad på $ 450 per økt er litt dyrere i Gjennomsnittlig $ 550 per besøk. Smerte føles ikke smerte under prosedyren. Etter behandling kan du føle en liten smerte for injeksjonsstedet. Behandlingen forårsaker ikke smerte. Etter prosedyren kan du føle en lett nummenhet og smerte antall behandlinger som trengs, hver sesjon varer om en’nå. Du trenger oppfølging av noen få måneder for å holde resultatene ønsket. Som dysport, bortsett fra at noen ganger kan Botox falme litt før i noen mennesker. Andre kan se resultatene i maksimalt seks måneder.Forventede resultater Resultatene er midlertidige og varer mellom tre og fire måneder om gangen. Du kan begynne å se forbedringer innen et par dager. Botox kan ta lengre tid å ha effekt, i gjennomsnitt fra en uke til en måned etter økten. Resultatene er også midlertidige og varer noen få måneder om gangen.NoncandidatesPersone som har melk allergier og tar på noen rusmidler som brukes til muskelspasmer. Ikke anbefalt for gravide kvinner Gravide kvinner og folk som tar visse stoffer for muskel Spasticitetsgjenvinningstid Minimum eller NIL Recovery Time Minimum eller Zero Recovery Time.