Dusj vs Farmer: Det er veldig viktig? Og 7 andre vanlige spørsmål

Del på Pinterest

Ting å vurdere

Alle penas blir større når de er reist, men det er noen tester av & # 8220; showers & # 8221; og & # 8220; bønder & # 8221;.

Le & # 8220; showers & # 8221; De er folk hvis penis har samme lengde når de er myke (flaccids) eller hardt (oppreist).

I & # 8220; bønder & # 8221; De er folk hvis peniser blir betydelig lengre og noen ganger bredere når de er reist.

Vi går inn i hvilken vitenskap sier om forskjellene mellom de to, hvordan du vet hva du har og mer.

Det er et offisielt skille mellom de to?

Jepp! C’Det var en ekte forskning på dette.

Her er hvordan forskere av a 2018 Studio Publisert på IJIR, ved hjelp av dataene på 274 deltakere med erektil dysfunksjon (DE), definert forskjellen mellom A & # 8220; bonde & # 8221; og en & # 8220; dusj & # 8221 ;:

 • Grower: Penis vokser mye lenger når det passerer fra # 8217; være flaccid alle’bli reist
 • Dusj: Penis viser ikke noen viktig endring når den er byttet fra Flaccid for å oppreise

Bruke dupleksen Doppler Doppler Ultralyd (PDDU), målte forskerne lengden på penis mens den var flaccid. De fortsatte å injisere et stoff av vasodilasjon i Svampete penis stoffer Før du måler lengden i en oppreist stilling.

De brukte figuren på 1.5 inches som en base for å avgjøre om en deltaker var en dusj eller en bonde.

Din penis vokser mer enn 1.5 inches når du var oppreist? Du er en bonde. Mindre enn 1.5 inches? Du er en dusj.

Og av de 274 rapporterte deltakerne, 73 (ca 26%) var bønder og 205 var dusjer.

Bønder har opplevd en gjennomsnittlig endring på 2.1 tommer i lengde og dusjer hadde en lengdeendring på ca. 1.2 tommer.

Vilkår for å få vite

 • Flaccid. Dette er standardstatus for penis når du ikke er seksuelt opphisset. Penis er myk og henger fritt fra det inguinalområdet.
 • Tøye ut. Dette skjer når penis ikke er oppreist eller til og med seksuelt spent, men det er strukket i forhold til sin normale tilstand. Dette kan skje med penis at du er en dusj eller en bonde.
 • Oppreist. Dette skjer når penisstoffene er fylt med blod når du spenner seksuelt. Penis forblir på denne måten til ejakulat eller til du er mer spent.

Hva bestemmer dette akkurat dette?

Det er Noen faktorer som bidrar til det faktum at du er en dusj eller en bonde:

 • Stoff elastisitet. Evnen til penisvevet ditt til å strekke seg og vokse bidrar til utseendet til din penis. Dette inkluderer de ytre lagene i huden, de indre lagene av det fibrøse vevet (spesielt tungen Albuginea) og LIGAMENTS hvem angriper penis til kroppen i det inguinal området. Generen din bidrar til å bestemme hvordan elastisk vev er.
 • Kollagen. Nesten Halvparten av stoffet i penis Det er kollagen, et protein som ligger i hele kroppen. Din genetikk bidrar også til kollagenfordeling i kroppen din.
 • Generell helse. Bloodstream er en nøkkelkomponent i ereksjonsprosessen, slik at enhver tilstand som påvirker blodstrømmen, kan bidra til hvordan penis vokser når du er oppreist. Og hjertesykdom og diabetes kan påvirke ereksjonen din.

En er mer vanlig enn 8217; andre?

Ifølge 2018-IJIR-studien var bare under to tredjedeler av deltakerne (ca 74%) dusjer.

Men dette gjenspeiler ikke nødvendigvis hele verdens befolkning. Det er ingen tilstrekkelige data for å forstå hva som er mest vanlig.

Hvordan vet du i hvilken gruppe tilhører?

I mange tilfeller vil du vite uten å gjøre noen tester for å bestemme hvilken gruppe avkastning.

Hvis penis ser ut som nesten nøyaktig det samme, som er mykt eller hardt, tar du sannsynligvis en dusj. Hvis det virker drastisk lenger eller større når det er oppreist, er du sannsynligvis en bonde.

Men du kan forstå det med sikkerhet ved å følge noen av forslagene som forskerne gir i sitt studio.

Her er hva du skal gjøre:

 • Mens det er flaccid, måle fra spissen av penishodet (glans) til basen av # 8217;. Pass på at den nedre delen av linjalen, t-banen eller hva du bruker både gjenget med huden rundt bunnen av penis for å oppnå den mest nøyaktige måling.
 • Bli reist. Gjør alt du føler deg for å få dette resultatet, men ikke gjør det i offentlig eller i nærvær av noen som ikke har samtykket til å se det.
 • Måle penis fra spissen til hodet igjen. Hvis forskjellen i lengden er lengre enn 1.5 tommer i forhold til slektningsmåling, er du en bonde. Hvis forskjellen er mindre enn 1.5 inches, du er en dusj.
 • Hvis du ikke kan nå ereksjonen, kan du bruke den langstrakte måling:

 • Mens du fortsatt er flaccid, strekk din penis sakte trekker mot hodet eller huden rundt hodet (dette kan være litt og mer behagelig).
 • Slutte å gjøre strekk når han begynner å føle seg ubehagelig.
 • Måle penis fra hodet tilbake til basen.
 • Dette kan endres over tid?

  Jepp! Endringer i # 8217; vevelasticitet og kollagen nivåer med alderen i alderen har mye å gjøre med dette.

  Du kan ta en dusj pluss mens stoffene dine strekker seg over tid: 2018 Ijir Studio fant at bønder var mer unge.

  Omvendt av mynten, noen mennesker kan bli flere dyrkere fordi deres stoffer krymper eller blir mindre elastisk over tid. Dette får penis å trekke seg tilbake og oppleve en større økning i lengden når den når ereksjonen.

  Har en innvirkning på den samlede størrelsen på ereksjonen din?

  Studien fant at bøndene opplever en større økning i lengden enn størrelsen på den grunnleggende penis.

  Men dette kan ganske enkelt være et resultat av den lille prøvestørrelsen: mindre enn 300 personer omtrent 3.8 milliarder mennesker med penis i verden.

  Deltakere i denne studien mottok behandling for de, så noen problemer med penisfunksjonen kan ha bidratt til den generelle økningen i lengden.

  Og ditt sexliv er veldig viktig?

  Det som betyr mest, er hvordan du føler om penis.

  Hvis du føler deg komfortabel med penis og du føler deg sikker på å bruke den, så hvordan det ser ut når det er Flaccido, vil ikke gjøre en forskjell som ditt sexliv er tilfredsstillende.

  Og både tillit og kommunikasjon med partneren din er grunnleggende for et sunt sexliv: Disse tingene er mye nærmere knyttet til # 8217; å ha et solidt og positivt forhold som kan oversette til et bedre og mer kommunikativt seksuelt forhold til den personen.

  Bunnlinjen

  Forskjellen mellom bønder og dusjer er ikke en stor forskjell i det hele tatt.

  Ifølge en begrenset forskning er gjennomsnittlig forandring i lengden mellom de to bare en tomme og en halv. Og # 8217; aspekt av penis når det er Flaccid har ingen innflytelse på hvordan det ser ut, det føles og fungerer når det er reist.

  Det som betyr noe er at du liker penis og du er glad. Snakk med en lege eller en annen helsepersonell hvis du er bekymret for penilens helse.