Jeg mistet min første graviditet, men det er ikke der som historien min slutter

Etter umiddelbart så mange tap, var jeg ikke sikker på at jeg var klar til å være en mor. Så mistet jeg et barn. Her er det jeg lærte.

Del på Pinterest

Første gang vi var gravid var det en overraskelse. Vi hadde bare & # 8220, trukket målvakten & # 8221; Noen uker før, og vi var på bryllupsreise da jeg begynte å ha symptomer. Jeg hilste dem med en blanding av fornektelse og vantro. Sikkert, jeg hadde kvalme og svimmelhet, men jeg trodde det var jetlaget.

Når menstruasjonen var 2 dager for sent, og brystet begynte å skade meg, visste vi det. Vi var ikke engang helt i døren tilbake fra vår tur før vi tok en gammel graviditetstest.

Den andre linjen All’Start ble ikke preget, men mannen min begynte å lete etter Google. Tilsynelatende er en rad en rad!& # 8221; Han bekreftet strålende. Vi er kurs i Walgreens, og etter ytterligere tre tester var det klart: vi var gravid!

Ansikt frykten til tross for tapet

Jeg hadde ikke ønsket barn for det meste av livet mitt. Ærlig, det var bare da jeg møtte mannen min at jeg vurderte en mulighet. Jeg ble fortalt at det var fordi jeg var uavhengig. Jeg joked og sa at det var fordi jeg ikke likte barn. Jeg følte at karrieren min og hunden min var tilstrekkelig.

Det jeg ikke tillot meg å innrømme var at jeg var skremt. Se, jeg led mange tap i mitt liv, min mor og min bror til noen venner og en nærmere familie. Uansett hvilke typer tap som vi kunne møte regelmessig, hvordan å bevege seg hele tiden eller leve et liv som alltid endres.

Min mann var så sikker på at han ville ha barn, og jeg var så sikker på at han ønsket å være med ham, han tvang meg til å møte min frykt. Gjør det, skjønte jeg at det ikke var at jeg ikke ville ha en familie. Jeg var redd for å miste dem.

Så når de to linjene dukket opp, var den jeg prøvde rent. Det var ren terror. Plutselig ønsket jeg dette barnet mer enn noe annet i hele mitt liv, og dette betydde at jeg hadde noe å tape.

Ikke lenge etter vår positive test, har vår frykt dessverre blitt realisert og vi har abortet.

Prøver å bli gravid er en løp i bergbanen

De rådet deg til å vente tre komplette menstruasjonssykluser før de prøver tilbake. Nå lurer jeg på om dette hadde mindre å gjøre med gjenoppretting av kroppen og mer med din mentale tilstand, men jeg fortsatte å føle at det å prøve med en gang er faktisk en god ide. At kroppen er mer fruktbar etter tap.

Tydeligvis er alle situasjoner annerledes, og du bør konsultere legen din for å velge riktig tid for deg, men jeg var klar. Og jeg visste hva jeg ønsket nå. Denne gangen ville det vært veldig annerledes. Jeg ville gjøre alt riktig. Jeg ville ikke ha forlatt noe for saken.

Jeg begynte å lese bøker og forskning. Jeg leser & # 8220, ta vare på sin fruktbarhet & # 8221; av Toni Wechsler fra # 8217; start på slutten innen få dager. Jeg kjøpte et termometer og jeg ble veldig intim med livmorhalsen min og den livmorhalske væsken. Jeg følte at jeg nettopp hadde opplevd et totalt tap av kontroll. Jeg har ennå ikke forstått at tapet av kontroll er den første smaken av fødsel.

Det tok en syklus å sentrere målet. Da jeg ikke kunne slutte å gråte etter å ha sett en film på en gutt og hans hund, delte mannen min og jeg et bevisst utseende. Jeg ønsket å vente på å prøve denne gangen. Å være sen av en’hele uken, bare for å være sikker.

Jeg fortsatte å måle temperaturen min hver morgen. Temperaturen øker under eggløsningen, og hvis den forblir høy i stedet for gradvis å redusere under din vanlige lutealfase (dagene etter eggløsningen til syklusen) er det en sterk indikator som du kan være gravid. Gruven var ganske høy, men det var også noen dråper.

Hver morgen var det en rullelengde. Hvis temperaturen var høy, var jeg euforisk; Da det falt, ble jeg panikket. En morgen falt han under min base linje og jeg var overbevist om å ha abortet igjen. Bare og i tårer, kurs på badet med en test.

Resultatene har sjokkert meg.

To forskjellige linjer. Dette kan være?

Jeg ringte legen min i panikk. L’Kontoret ble stengt. Jeg ringte mannen min på jobb. Jeg tror jeg er aborting & # 8221; Det var ikke slik jeg ønsket å gjennomføre denne graviditetsmeldingen.

Min gynekolog ba om en blodprøve, og jeg er nesten på sykehuset. I de neste 5 dagene har vi overvåket HCG-nivåene mine. Hver annen dag ventet jeg på samtaler på resultatene, overbevist om at det ville være en dårlig nyhet, men tallene ble ikke bare doblet, men de gikk opp til stjernene. Han gikk virkelig på. Vi var gravid!

Oh min gud, vi var gravid.

Og akkurat som glede ble født, så fryktet. Rullebanene var tilbake i drift.

Lære å leve med frykt og glede på samme tid

Da jeg hørte babyens hjerterytme, var jeg på New York City Emergency Room. Jeg hadde en sterk smerte og jeg tenkte på å avbryte. Barnet var sunt.

Da vi fant ut at han var en gutt, hoppet vi med glede.

Da jeg ville ha hatt en dag uten symptomer i første kvartal, gråt jeg på frykten for å miste den.

Når # 8217; Jeg hørte sparket for første gang, fjernet han pusten og # 8217; vi ringte.

Da magen min har tatt nesten 7 måneder for å manifestere, var jeg overbevist om at det var i fare.

Nå viser jeg, og bryr meg som en bokser, jeg kom plutselig tilbake til glede.

Jeg skulle ønske jeg fortalte deg at frykt blir magisk forsvunnet i denne andre graviditeten. Men jeg er ikke sikker på at vi kan elske tap uten frykt. I stedet lærer jeg at foreldre betyr å måtte lære å leve med glede og frykt samtidig.

Jeg forstår at noe mer er verdifullt, jo mer er vi redd for at det går bort. Og hva kan være mer verdifullt enn livet vi skaper i oss?

Sarah Ezrin er en motivator, forfatter, yoga lærer og yoga lærer trener. Basert i San Francisco, hvor han bor hos mannen sin og deres hund, endrer Sarah verden, og lærer å elske en person om gangen. For mer informasjon om Sarah, besøk hans nettside, WWW.sarahezrinyoga.com.