De beste appene for 2019 reumatoid artritt

Å leve med reumatoid artritt (AR) betyr mye mer enn å møte smerten. Mellom legemidler, avtaler fra legen og endringene i livsstilen & # 8211; som sannsynligvis varierer fra en måned til 8217; andre & # 8211; C’Det er mye å klare.

A’utmerket app kan være i stand til å hjelpe deg. Healthline har valgt den beste appen Ra Dell’år for deres pålitelighet, utmerket innhold og de gode brukervalueringene. Last ned den for å holde oversikt over symptomene dine, kjenne det nåværende søket og bedre administrere dine forhold for et lykkeligere og sunnere liv.

Rheumahelper

iPhone Evaluering: 4.8 Star

Android Evaluering: 4.5 stjerner

Pris: Gratis

Denne mobile reumatologiske assistenten ble laget spesielt for revmatologer. Med en komplett verktøykasse med Dell’sykdomsaktivitet og klassifiseringskriterier er det et nyttig referanseverktøy.

Støtte for reumatoid artritt

iPhone Evaluering: 4.5 stjerner

Android Evaluering: 4.1 stjerne

Pris: Gratis

Få følelsesmessig støtte du trenger fra folk som personlig forstår livet med ra. Denne MyRateam-appen kobler deg til et sosialt nettverk og en støttegruppe for de som bor sammen med denne tilstanden. Del og finn grundig informasjon om behandlinger, terapier, diagnose og erfaringer og koble til et støttefellesskap og forståelse.

Cliexa-Ra

iPhone Vurdering fra reisende: 5

Android Evaluering: 4.6-stjerners

Pris: Gratis

Du kjempet aldri for å huske symptomene dine, slik at du kan dele spesifikasjonene med legen din? L’App Cliixa-Ra oversetter symptomer og # 8217; sykdomsaktivitet i en vitenskapelig modell slik at legen kan hjelpe deg med å få best mulig behandling.

HealthLog Free

Android Evaluering: 3.9-stjerners

Pris: Gratis

Hold styr på en serie data knyttet til din daglige helse og din livsstil med HealthLog. Du kan registrere ting som humør, søvn, treningsøkter, øvelser, blodtrykk, hydrering og mer. Se etter modeller i displayet av grafen, som kan byttes mellom en, tre, seks og ni måneder, så vel som et år.

myvectra

iPhone Evaluering: 3.9-stjerners

Android Evaluering: 3.8 Star

Pris: Gratis

MyVectra ble designet for folk som bor med revmatoid artritt. Det er et verktøy som hjelper deg med å holde oversikt over alle aspekter av tilstanden, skape visuelle øyeblikksbilder av registrerte data og kommunisere med helsepersonellet ditt. Symptomer på’AR kan endres drastisk fra måned til måned, og MyVectras visuelle sammendragsrapporter gir verdifull informasjon om hvordan du skal og hvordan ting har endret seg.

Min smerte dagbok: Kronisk smerte & Symptom Tracker

iPhone Evaluering: 4.1 stjerne

Android Evaluering: 4.2-stjerners

Pris: $ 4.99

Min smerte dagbok lar deg spore symptomene og utløse faktorer av kronisk smerte for å skape detaljerte rapporter for helsepersonell. Smart funksjonalitet som automatisk tidsdeteksjon og påminnelser forenkler etableringen av nye oppføringer for å få fullstendig informasjon om forholdene dine. Også appen kan tilpasses i henhold til dine spesifikke behov.

Reachout: Min supportnettverk

iPhone Evaluering: 4.4-stjerners

Android Evaluering: 4.4-stjerners

Pris: Gratis

L’AR betyr ofte å administrere svekkende smerte og finne følelsesmessig støtte kan være viktig. Reachout er en av de mest raske veksthelsestøtteappene, kobler deg til å støtte grupper for kronisk smerte og fungerer som en nyttig dagbok. Utveksle informasjon om terapier og behandlinger med folk som inkluderer virkeligheten av kronisk smerte.

Das28

Android Evaluering: 4.1 stjerne

Pris: Gratis

DAS28 er en sykdomsaktivitetsberegningskalkulator for revmatoid artritt. L’App Beregner en poengsum med en formel som inkluderer antall smertefulle og hovne ledd, noe som gjør det nyttig for evaluering av pasienter og kandidater for kliniske studier.

Hvis du vil nevne A’App for denne listen, send oss ​​en e-post til Nominasjoner @ Healthline.com.

Jessica Timmons er frilansskribent siden 2007. Han skriver, fester og konsulterer en stor gruppe faste og sporadiske kontoer unike prosjekter, alt mens de jonglerer blant de hektiske livene til sine fire barn med sin mann alltid imøtekommende. Elsker vektløfting, utmerket melk og familie tid.