Gjør ditt hjem-bevis hjem med enkle og rimelige produkter

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

De første månedene med ditt nye barn har mange gode øyeblikk: Kuddler, Kuddler, Dimenasjoner, Giggles og så lenge å sove, spise, rock og mage. Men når barnet ditt mester hæren kryper, vær oppmerksom på: C’er en lang kamp mot fløyter foran.

Fordi barnet ditt beveger seg mer og mer på en mer selvstendig måte, kan denne eventyrlystne ånden sette den i fare. Selv om det er umulig å ta alle mulige farer og # 8211; Ulykker er ikke alltid forebyggbare og kan skje hvor som helst i en brøkdel av et sekund & # 8211; Du kan vedta noen viktige tiltak for å gjøre barnets hjem tryggere for å utforske.

Mest vanlige innenlandske lesjoner for barn

Før du flytter til vår produktkontrollliste for barns beskyttelse, begynner vi med hvorfor vi anbefaler dem. Vår liste har prioritet basert på forebygging av de vanligste (og potensielt alvorlige) lesjonene som påvirker små barn. Så la oss undersøke dem som referert til Sentre for sykdomskontroll og forebygging.

faller

De første dagene med katarfing er adorably spennende, men snart innser du at det samme vakre og vanskelige tempoet kan føre til fall og gresskar slag. Dette er en av grunnene til at fossen er den viktigste årsaken til uendelige skader i små barn. Blant barn under 1 år, er over halvparten av alle ikke-dødelige lesjoner knyttet til høsten.

Objekter

Den etterfølgende mer vanlige skade i små barn er forårsaket av gjenstander som skremmer eller faller på dem. Store møbler som ikke er tilstrekkelig forankret til veggen, kan være en vanlig og farlig skyldig.

Andre farer

Barn opptil 4 år opplever også de høyeste prisene på andre potensielt dødelige skader, for eksempel kvelning, drukning, forbrenning og forgiftning.

Tilsynsspørsmål

Selv om du kan redusere mulighetene til barnets skade, veie tilbake i barnets beskyttelsesområde, vet vi at vi fortsatt legger til en «8217; andre serier av aktiviteter til din allerede overveldende liste over ting å gjøre for foreldre. Derfor er vi her for å gi deg våre forslag til beskyttelse av barn og vår sjekkliste for å vinne kampen om (mer) fløyter.

Disse anbefalingene inkluderer ikke alle barnevernsalternativer, og ingen sikkerhetsprodukt er så god som en og en omhyggelig tilsyn med foreldre eller en omsorgsperson hele tiden.

Babyproofing produkter for å forhindre drukning

Mange skjønner ikke det, men små barn kan drukne hvor det er stillestående vann.

L’American Academy of Pediatrics & # 8216; 2019 Politisk erklæring om forebygging av drukning uttalt at i barn i alderen 1 år eller mindre, oppstår drukning vanligvis i bøtter eller bad. Hos barn på 1 år og under førskoleår har bassengene den største faren.

Heldigvis, med et 100% tilsyn rundt noen stillestående vann og noen sikkerhetsprodukter, kan du redusere mulighetene barnet ditt gjennomgår en potensielt ødeleggende lesjon knyttet til vannet.

WC lokk låser

På et tidspunkt blir toaletter et vidunder for nyfødte og små barn. Deres forgjengelige sinn blir presset for å nå eller kaste leker i kabinettvannet, som kan føre til å lene seg og falle på toalettet, hvorfra de kanskje ikke kan gå ut.

Vurder låsene på toalettet på alle toaletter i ditt hjem for å hindre at barnet kommer inn i dette skitne og farlige rommet.

Kjøp WC LOD Locks Online.

Glidende badematter

Når barnet ditt ble uteksaminert for å svømme i karet & # 8220; Big-Kid & # 8221; du kan se på badet seter for å holde det mer støttet i # 8217;. Det er viktig at disse badene ikke gir en falsk følelse av sikkerhet: Barn bør fortsatt alltid overvåkes mens de er i badesete for å unngå utilsiktet drukning.

Når barnet ditt er klart for et mer selvstendig bad, kan en glidende badematte legge til litt beskyttelse mot glidende. Lysbilde i badekaret kan forårsake hode svingninger og drukning, så dette er et godt sikkerhetsmål.

Kjøp varme seter og glidende matter online.

Sikkerhetsporter for svømmebassenger og dørlukninger

Bassengene tilbyr mange minner D’morsom barndom, men problemer kan gjemme seg i vannet hvis sikkerhetstiltak ikke er tilstrekkelig tatt for å holde barna trygge.

De American Academy of Pediatrics Anbefaler å installere et 4-fots høyt basseng gjerde og på 4 sider med en automatisk og selvlåsende gate som øya bassenget fra huset og gårdsplassen.

Mange sikkerhetsporter for svømmebassenger er tilgjengelig på profesjonelle installatører.

Du kan også vurdere å ta et ekstra skritt for å beskytte dørene som fører til utsiden av bassenget ditt. Hvis du har skyvedører, kan stoppene på skyvedørene forhindre at barnet ditt går ut uten overvåking.

Kjøp sikkerhet gjerder for svømmebassenger og skyvedører lukninger.

Babybeskyttelsesprodukter for å forhindre fangst

Vegganker for møbler

Noen ganger kan den voksende styrken til barnet ditt overraske deg. I et blink D’øye, din lille edderkoppmann (eller edderkopp-jente) kan gjøre møblene på din endelige oppdrag klatring.

Hvis ikke tilstrekkelig forankret til veggen, kan møblene og alt innholdet falle til bakken som forårsaker alvorlige fall, skader og / eller fangst.

Kommoder, TV og bokhandlere er noen av de vanligste skyldige. Men du kan bidra til å forhindre at dette med veggmonteringsanker installeres riktig, for eksempel et stoffvegganker eller en mer motstandsdyktig metallveggforankring.

Kjøp Møbler Tassels Online.

Låser for apparater og frontlaster og tørketrommel

Små barn gjør de mest jævla ting, som å komme inn i vaskemaskinen eller i # 8217; frontlastet tørketrommel. Disse var ikke designet for å gå ut, så barnet ditt kunne komme inn og ikke kunne gå ut. Legg til en treasuring eldre bror som bestemmer seg for å slå den på i blandingen, og du har en farlig situasjon.

Heldigvis kan dette unngås med en rekke enkle låser for å holde problemene i sjakk.

Andre enheter kan også være skadelige hvis de er tilgjengelige for små hender, for eksempel kjøleskap, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Blokkene i’apparatet kan beskytte mange apparatmodeller, men kontrollerer produktet du velger å se om det er spesielle restriksjoner.

Kjøp Hvitevarer Låser Online.

Parapeter for trapper eller balkonger

Barn lærer å eksperimentere og ikke forstå risikoen som er involvert, så legg hodet, hender og føtter på steder de ikke burde. Dette inkluderer mellom trapper, mezzanin og til og med balkong rekkverk. Den gode nyheten er at det er beskyttelser for rekkverk som ligner på enkle å installere nettverk for å forhindre disse ulykkene.

Kjøp Railing Protections Online.

Babyproofing produkter for å unngå fall

Fallene er den viktigste årsaken til skade blant små barn. De kan oppstå av en rekke grunner og forekommer overalt.

Du kan ikke beskytte barnet for hvert høstscenario, men du kan ta hensyn til de som kan forårsake størst skade, som de fra trapper og på harde overflater.

Baby gjennom portene

Du ville aldri ha tenkt på å måtte spille å bevare hjemmet ditt hjemme, men hvis C’det er et uvanlig område hvor du ikke vil ha det uskarpe barnet, er det lurt å bruke portene til barnets dør til maksimal potensial. Den spesifikke du velger for dørene, vil avhenge av plass, fra stil og personlige preferanser.

Se på våre valg for de beste portene for barn.

Trapper

Trappene er et must for å beskytte barnet ditt mot fossen. Skalagorten på toppen av skalaen må være fast forankret til veggen og helt låst slik at den ikke kan bevege seg hvis et barn lener seg eller skyver det på det.

Kjøp Cancelli for trapper på nettet.

Polstret matter

I spillområdene som brukes ofte med harde gulv, bør du vurdere en polstret og glidende matte for å myke et fall i tilfelle et fall. Som en ekstra bonus kan noen doble som en matte for yoga eller # 8217; trening langs veien.

Kjøp glidende matter på nettet.

Vinkelbeskyttelse for møbler

Barn kan tråkke, falle, skyve og glide praktisk talt i noe, så vanntett med noen beskyttelse for møbler på hodetelefoner, for eksempel kaffebord, spisebord og skuffer, kan unngå skade.

Kjøp beskyttelse for vinkler online.

Babyproofing produkter for å unngå brannsår

For å unngå brannskader, er et av de viktigste trinnene du kan påta seg for hele familien, for å sikre at alle brannalarmene dine er installert på en kodet og fungerende måte. Det er også viktig å ha minst en fungerende brannslukker tilgjengelig for ditt hjem i tilfelle innenriks brann.

Her er noen andre brannforebyggende produkter for barn å vurdere.

Chimney Guards

En polstret ildbeskyttelse kan gjøre overflaten av den mykere peisen og derfor tryggere. Og for å blokkere selve peisen, er det låser for peiser og baby peiser produkter for å beskytte barnet ditt mot tvilsom nysgjerrighet.

Kjøp Online Focolare Protections, Lås for dører og Gates for barn.

Elektriske plugger

Nesten alle barn vil oppdage elektriske uttak på et tidspunkt. Tross alt, hvor fint det må være å ha det første øyeblikk til Thomas-Edison? Kolleger noe og magisk slår på, synger eller gjør noe fantastisk!

Problemet er at det ikke er sikkert for de små til tross for deres øls interesser i spørsmålet og effekten.

Det er viktig å bruke strømuttak for eventuell nås stikkontakt som ikke er i bruk i hele hjemmet. Noen unge vil komme tilbake til de enkle og vil finne veien å trekke dem ut, så se etter produkter med strømforsyninger litt og er vanskeligere å fjerne.

Kjøp nåværende stikkontakter på nettet.

Varmeapparat

Det tar ikke mye fordi barna forstår at deilig mat kommer ut av ovnen. Som sådan kan de bli smart og prøve å åpne det mens noe er matlaging, noe som kan være veldig farlig. L’Bruk av en komfyrblokk kan forhindre at dette skjer.

Du kan også vurdere taktekking for gassovn og ovnsknapper slik at barnet ditt ikke kan slå dem på. Og for barn med økende omfang, kan en komfyrbeskyttelse forhindre at de små hendene trekker håndtakene av kokekar og varme panner (og deres innhold) fra ovnen.

Kjøp Online Stove Lås, Knotter og komfyrer.

Vann termometre

Det ekstremt varme badvannet kan være en risiko for forbrenninger for små barn. Et termometer for badet vann kan fortelle deg når vannet når en sikker temperatur.

Kjøp termometre på nettet for badvann.

Babyproofing produkter for å hindre kvelning

Kvelning kan skyldes ulike faktorer i barndommen og over. Vår liste fokuserer på tilfeller der barns beskyttelsesprodukter kan bidra til å forhindre, men husk at hovedårsaken til nyfødt røyking er mykt sengetøy og andre søvnrelaterte faktorer, som beskrevet i en 2019 Studio.

Vinduets gardinstrenger

Ifølge en 2018 Artikkel, Windows skodder strenger var en betydelig årsak til barns skade, spesielt de i alderen 6 eller mindre. De kan forårsake fangst og kvelning, blant annet skader.

Hvis ditt hjem har gardiner med tau, kan en vindusvinduets persienner knytte de lange strengene slik at små barn ikke får tilgang til det eller trekker dem opp.

Kjøp online Windows for vindusgardiner.

Barnovervåking enheter

For super-erfarne teknologien foreldre, kan forskjellige barns overvåkingsanordninger overvåke puste, hjertefrekvens og barnemperatur under søvn. De vil sende en advarsel hvis noen av disse beregningene er lavere eller høyere enn det anbefalte helseintervallet.

Noen foreldre mener at disse enhetene kan tilby et ytterligere nivå av komfort, men bør ikke gi en falsk følelse av sikkerhet for andre trygge søvnforanstaltninger og det maksimale tilsynet med foreldrene.

Se på våre beste valg for baby skjermer.

Babyproofing produkter for å hindre forgiftning

Nyfødte og små barn forstår ikke engang hva som kan være farlig og vil bli motivert til å undersøke de samme elementene for hjemmet som mor og pappa de ofte bruker. Dette betyr at vaskemiddelløsninger, vaskemidler (spesielt pods), medisiner og andre potensielt giftige midler kan bli en kilde til alvorlig bekymring.

Låser for skap

De Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC) Anbefal noen forslag for å holde barnet ditt trygt. Den første er å bevare alle medisiner, husholdningsrensere, skjønnhetsprodukter og vaskemiddelbeholdere i sine originale beholdere, låst og utenfor rekkevidde. Du kan bruke låser til skap av flere stiler og varianter for å få dette resultatet.

Deretter lagrer den telefonnummeret til det nasjonale Antoniali-senteret i mobiltelefonen din, og ring hvis du tror at barnet ditt har lidd en forgiftning, men forblir våken og årvåken. Det nummeret er 1-800-222-1222. Hvis barnet ditt er bevisstløs, ring 911 umiddelbart.

Låsene på skapene er også nyttige for å holde seg utenfor rekkevidde små gjenstander eller andre gjenstander for hjemmet som kan være kvelningsrisiko.

Kjøp Lås for Lockers Online.

Dørlåser

Hvis du vil lukke hele rommene alle’inne i ditt hjem, er en lås en god sikkerhetsbarriere. Mens dørhåndtaket eller dørhåndtakene er populære, mestrer mange barn dem raskt. Dermed kan en høyere dørlås gi mer ro.

Kjøp låsene for øvre monteringsdører online.

L & # 8217;

Hver kjærlig forelder ønsker å beskytte barnet ditt ved å støtte hennes naturlige undre for å undersøke og lære. Ved å vedta få passasjer for barns beskyttelse, kan ditt hjem være trygt og fullt av gode opplevelser.

Vår liste fokuserer på produkter som kan redusere sannsynligheten for de vanligste lesjonene hos barn fra fødsel til 4 år, som har falt, fangst, kvelning, drukning, brannsår og forgiftning.

Vårt håp er at denne listen over babybeskyttelsesprodukter vil hjelpe deg med å triumfere i de tidlige årene som er utsatt for skader med et sunt og lykkelig barn og som en mer avslappet forelder.