Coliche og gråt

Cos’er den kolikken?

Den kolikken er når barnet ditt ellers sunt gråter i tre eller flere timer om dagen, tre eller flere ganger i uken, i minst tre uker. Symptomene vises vanligvis i løpet av de første tre seks ukene av barnets liv. Anslått en En av 10 babyer Colleys opplevelse.

Den konstante gråt av barnet ditt kan forårsake stress og angst fordi ingenting synes å være lettet. Det er viktig å huske at kolikken bare er en midlertidig helsetilstand som vanligvis forbedrer seg alene. Det er vanligvis et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand.

Du bør ringe barnets barnelege så snart som mulig hvis koliske symptomer kombineres med andre symptomer som høy feber eller blodige avføring.

Symptomene på kolikket

Barnet ditt har sannsynligvis kolikk hvis han gråter i minst tre timer om dagen og mer enn tre dager i uken. Gråt starter generelt på samme tid på dagen. Barn har en tendens til å ha mer kolikk om kvelden i forhold til morgen og på ettermiddagen. Symptomer kan starte alle «8217;. Barnet ditt kunne fnise et øyeblikk og så bli sint neste.

De kan begynne å sparke bena eller løfte bena med inntrykk av at de prøver å lindre gassmerter. Magen kan også virke hovent eller brus mens de gråter.

Årsaker til kolikk

Årsaken til kolikken er ukjent. Begrepet ble utviklet av Dr. Morris wessel etter å ha gjennomført en studie på barn masete. I dag tror mange barneleger at hvert barn på et bestemt punkt lider av kolikk, enten det er en periode på flere uker eller noen dager.

Mulige utløsende faktorer i Colica

Det er ingen kjent årsak til kolikk. Noen leger mener at visse ting kan øke risikoen for koliske symptomer i barnet. Disse potensielle utløsende faktorene inkluderer:

 • sult
 • Acid reflux (magesyre som strømmer mot den osmanniske i spiserøret, også kalt gastroøsofageal eller gerd reflux sykdom)
 • gass
 • Tilstedeværelse av melkprotein vaksine i morsmelk
 • formel
 • Knappe evne til å belaste
 • Baby supercharging
 • for tidlig fødsel
 • Røyking under graviditeten
 • underutviklet nervesystemet

Kurere kolikk

En foreslått måte å behandle og forhindre kolikk, holder barnet så ofte som mulig. Hold barnet ditt når det ikke kreves, kan redusere mengden gråt om dagen. Selv sette barnet på en og swing mens du utfører gjerningene, kan være D & # 8217;.

Noen ganger ta en tur med bil eller gå rundt i nabolaget kan være avslappende for barnet ditt. Spill også avslappende musikk eller synge til barnet ditt, kan hjelpe. Du kan også lytte til avslappende musikk eller en lett bakgrunnsstøy. Selv en pacifier kan være avslappende.

Gass kan være en utløserfaktor av kolikk hos noen barn, selv om det ikke har vist seg at dette er en bevist årsak. Gni forsiktig bukområdet på barnet ditt og flytt forsiktig bena for å fremme tarmstrømmen. Selv bench-top gassmedikamenter kan hjelpe med barnets barnelege anbefaling.

Hold barnet det vanskeligste i løpet av sykepleie eller endring av babyflasker eller teat kan være D’Hjelp hvis du tror at barnet ditt svelger for mye luft. Du kan potensielt gjøre noen endringer hvis du mistenker at kostholdet er en faktor i barnets symptomer. Hvis du bruker kunstig melk til å mate barnet ditt og mistanke om at barnet ditt er følsomt for et bestemt protein i den formelen, snakk med legen din. Barnets masete kan være relatert til dette i stedet for bare å ha kolik.

Gjør noen endringer i kostholdet ditt hvis du ammer, kan bidra til å lindre pigoleria symptomer forbundet med strømforsyning. Noen ammende mødre var vellykkede ved å fjerne fra deres stimulerende diett som koffein og sjokolade. Unngå også disse matvarene under l’amming kan hjelpe.

Når den kolske ender?

Det intense gråt kan gjøre det til å virke som barnet ditt vil ha kolika for alltid. Nyfødte overstiger vanligvis kolikk når de har 3 eller 4 måneder sekund L’Nasjonalt institutt for barns helse og menneskelig utvikling. Det er viktig å holde seg i tråd med barnets symptomer. Hvis de overstiger fire måneder, kan langvarige koliske symptomer indikere et helseproblem.

Når du ser etter medisinsk hjelp

Den kolikken er vanligvis ikke en årsak til bekymring. Du bør imidlertid umiddelbart konsultere barnelege hvis barnets kolikk kombineres med ett eller flere av følgende symptomer:

 • En feber på over 100.4 ° F (38 ° C)
 • kule oppkast
 • Vedvarende diaré
 • avføring
 • Muco i feci
 • blek hud
 • Redusert av # 8217; appetitt

Står overfor ditt barns kolikk

Å være en nyfødt forelder er en hard jobb. Mange foreldre som prøver å møte kolikk på en rimelig måte, har en tendens til å stresse i prosessen. Husk å gjøre vanlige pauser etter behov, for ikke å miste ro når du møter ditt barns kolikk. Spør en venn eller et familiemedlem å holde D’øye din baby for deg mens du tar et kort runde i butikken, gå til … isolert eller ta en lur.

Sett barnet ditt i barneseng eller rocking i noen minutter mens du pause hvis du føler at du begynner å miste ro. Be om umiddelbar hjelp hvis du noen gang føler at du ville skade deg selv eller ditt barn.

Ikke vær redd for å ødelegge sønnen din med konstanter bortskjemt. Barn må holdes i armene mine, spesielt når de lider av kolik.