Sex for graviditet: Tips, posisjoner, frekvens, timing og mer

Beskrivelse

Når du prøver å bli gravid, er sex ikke bare morsomt. Du vil gjøre alt rett i sengen for å maksimere sjansene dine for å bli gravid.

Ingen metode har vist seg å gi en graviditet. Imidlertid kan noen endringer i tid og frekvens av dine seksuelle relasjoner hjelpe deg med å øke sjansene for suksess.

Når du skal ha sex?

Den beste tiden å bli gravid er på Lengre punkt i menstruasjonssyklusen. Ditt & # 8220; fruktbart vindu & # 8221; Inkluderer fem dager før eggløsning og eggløsning dag og # 8217;.

De to dagene før eller # 8217; eggløsning og dag i eggløsningen har Høyeste sannsynlighet for unnfangelse. Å ha sex i disse dager vil gi deg mest sannsynlig å bli gravid.

Under eggløsningen løser egghuset et modent egg. At egget er laget langs Falloppium tuba mot livmoren din.

På denne banen vil sperma (forhåpentligvis) møte og Fetterda L’Ovum. Sperm kan leve i omtrent fem dager. Så hvis du prøver å bli gravid, er målet ditt å ha levende sæd i de mislykkede rørene under eggløsning.

Hvordan vet du at du eggløsende? En måte er å telle dine syklus dager.

Hold en kalender med menstruasjonssyklusene dine eller bruk A’app for å holde styr på det. Hver syklus starter den første menstruasjonsdagen og slutter dagen før Dell ‘# 8217; Start av påfølgende menstruasjon.

Søk etter midtpunktet til syklusen din. Hvis du har en 28-dagers syklus, generelt eggløsninger rundt dag 14.

Visste du?

 • Ikke alle kvinner ovulano i midten av syklusen sin. Hvis du har problemer med å være gravid og mistenkelig at eggløsningen kan være tidligere eller senere enn midtpunktet, snakk med legen din på [8217; bruk av en annen metode for å bekrefte eggløsningen.
 • Du kan også søke etter tegn som disse, som indikerer eggløsningen:

  • Endringer i vaginale tap. Når OVULI, vil slimet ditt bli klart og tett, av tekstur av en hvit D & # 8217;.
  • Økning i basal kroppstemperatur (BBT). Temperaturen i resten av kroppen din vil øke litt etter eggløsningen. Du kan måle BBT med et basal kroppstemperaturtermometer før du går opp om morgenen. Merk: Dette vil bare fortelle deg at du har eggløset og du ikke kan forvente eggløsningen. Men hvis du overvåker temperaturen for noen sykluser, kan du se med den da i hvilken dag med syklus generelt ovulo.

  Apoteker selger også kit for benk eggløsning. Disse testene søker hormonelle endringer i urinen og kan gi deg beskjed når du er mer sannsynlig å bli eggløset. Se Test Kit instruksjonene for mer informasjon.

  Hva er de beste stillingene?

  Med hundrevis av millioner sperm utstedt i hver mannlig orgasme, kan noen ubeskyttet sex i eggløsning perioden forårsake graviditet. Så lenge sperma går inn i skjeden, har du sjansen til å bli gravid.

  Ingen pålitelig beliggenhet Under sex har de vist seg å øke sannsynligheten for unnfangelsen. Imidlertid kan noen stillinger være bedre enn andre for å sikre at de små svømmere finner veien til # 8217;. Posisjonene til misjonæren (mann høy) og doggy stil (mann bak) tillater en dypere penetrasjon, og bringer cum nærmest livmorhalsen.

  I stillinger som står og kvinne høy, fungerer tyngdekraften mot deg. Imidlertid, stå opp umiddelbart etter at kjønn ikke bør redusere sjansene for en graviditet. Spermatozoa er gode svømmere. Når de er deponert i skjeden, kan de nå livmorhalsen alle’15 minutter.

  Selv om du ikke trenger å løfte bena i luften etter kjønn, eller til og med ligge på ryggen for å hjelpe deg med å komme dit, kan du ikke skade. Plasser en pute under nedre baksiden av ryggen, vil også holde sperma svømming i riktig retning.

  Hvor ofte bør du ha sex?

  Du kan ha lest at å ha sex for ofte reduserer kvaliteten og mengden av sæd. Noen Undersøkelser har vist at sperma har en bedre kvalitet hvis samlet etter en 2-3 dagers abstinensperiode. utdanning De har også vist at høyere oppfatningsfrekvenser observeres i par som har sex hver 1-2 dager.

  Gjør kjærligheten en gang om dagen eller hele tiden i den fruktbare perioden øke sjansene for å bli gravid.

  Prøv å ha sex oftere, men ikke tvinge deg selv i et program. Kan føre til unødvendig stress. Til slutt, det ideelle antall ganger for å ha sex er det som gjør at du føler deg trygge.

  Et smøremiddel påvirker sannsynligheten for å bli gravid?

  Rett under to tredjedeler Kvinner bruker et smøremiddel under sex, men det har vært spørsmål om det faktum at disse produktene kan påvirke speramens kvalitet. I Laboratorie studier, D & # 8217-baserte smøremidler; vann som astroglide og ky merkevare gelé har redusert spermbevegelse fra 60 til 100 prosent.

  Før du panikk og kaster bort smøremiddelrøret, utdanning av ekte par som søker å bli gravid, har ikke funnet negative effekter på fruktbarheten. Faktisk kan smøremiddelet hjelpe deg i din innsats for å bli gravid å gjøre sex ganske behagelig å ha oftere.

  Hvis du er bekymret for at smøremiddelet kan redusere sjansene dine for å bli gravid, prøv merker som er kompatible med sæd som Pre-frø.

  Andre forslag til å bli gravid

  Endring av din seksuelle praksis er ikke den eneste måten å øke sjansene for å bli gravid. Her er noen andre ting du kan gjøre for å øke fruktbarheten din:

  Når du skal se en lege?

  Hvis du prøvde å bli gravid, men du ikke hadde flaks, kontakt din primærpleie lege eller en fruktbarhetsspesialist.

  Hvor lenge skal du vente før du ser en lege? Det avhenger av din alder.

  Løs en avtale før hvis du har et av disse problemene som kan påvirke fruktbarheten:

  Legen din vil evaluere din helse og din medisinske historie. Medisiner, insemineringsteknikker og kirurgiske inngrep kan hjelpe folk med fruktbarhetsproblemer for å bli gravid.

  L & # 8217;

  Noen form for ubeskyttet sex er godt å bli gravid. Men planlegg møtene dine godt og har oftere øker sjansene for suksess.

  Hvis en graviditet ikke skjer med en gang for deg, ikke trykk deg selv på deg selv eller på partneren din. Å bli gravid kan ta noen måneder, spesielt hvis du er 30 år gammel eller mer.

  Men hvis du prøver i lang tid og du fortsatt venter på den magen, kontakt lege for råd.