Buffalo Wild Wings Ernæring: Det er et sunt valg for restauranten?

Buffalo Wild Wings er et populært sted for de som elsker å se på sportskampene med vennene sine. Men stikker til et sunt kosthold eller et slankingsfly kan være vanskelig når du spiser hjemme, spesielt med mange attraktive alternativer.

Det er vanskelig å vite hva de er ok, og for å holde seg borte. Vi vil gi en’se på Buffalo Wild Wings, og vi vil se hvilke menyalternativer som er sunne og hva som ville være bedre å hoppe.

Historie om Buffalo Wild Wings

Den første restauranten Buffalo Wild Wings (eller B-Dubs som de elsker å kalle det) ble åpnet i 1982 i Ohio. Ble startet av Jim Disbrow og Scott Lowery. De ønsket et sted med buffalo stil vinger som de som serveres i Buffalo, New York, hvor de bodde.

Det første setet var nær Ohio State University og ble raskt populært blant college gutter. Det har blitt stedet å gå for vinger, øl og sport. De fortsatte å åpne andre restauranter i nærheten av andre universitets-campus. I 1996 hadde de en ny administrerende direktør som ønsket å appellere til et bredere spekter av mennesker. Selskapet har fortsatt å utvide og til slutt blitt notert på aksjemarkedet i 2003.

Nå har de seter i alle stater i USA, Midtøsten, Canada og Puerto Rico.

Du kan spise fra Buffalo Wild Wings hvis du ønsker å gå ned i vekt?

Når du prøver å gå ned i vekt og være sosial, kan det være vanskelig fordi de fleste sosiale situasjoner involverer mat eller møtes i restauranter. Så hvis vennene dine vil møte i Buffalo Wild Wings for å se et spill, C’Det er noe i menyen du kan spise mens du handler til ditt vekttapsprogram? Sannheten er at du kan finne ting å spise, men du må ignorere fristelsen til noen matvarer. Du må også gjøre noen endringer i valgene av andre måltider den dagen for å bli på banen.

Du vil kanskje spise en liten sunn matbit på forhånd for å hjelpe deg med å tåle de virkelig high-end alternativene. Buffalo Wild Wings er ikke kjent for hypokalorisk mat, men med riktig planlegging og justeringer kan du spise der uten å slå dietten helt.

Det er sunne alternativer for Buffalo Wild Wings?

Å spise sunt og spise ute kan være en komplisert kombinasjon. Selv om Buffalo Wild Wings ikke ville falle inn i kategorien sunn, er det sunnere alternativer du kan velge. Det er også spesielt usunne alternativer du vil ønske å unngå.

Som i mange restauranter har de fleste menyalternativer et veldig høyt natriumnivå. Hvis det er noe du trenger for å unngå medisinske grunner, er det viktig å gjøre din forskning før du spiser ute. Dette vil hjelpe deg med å ta en bevisst beslutning og vite hvor mye natrium du bruker, slik at du kan tilpasse seg tilsvarende.

Vi anbefaler Spis mindre enn 2300 mg natrium om dagen. Det er mange meny stemmer som langt overstiger beløpet i den stemmen. Dette inkluderer ikke konturer eller andre måltider som du kan spise den dagen.

Mange menyalternativer er høye i kalorier og natrium, men vi har valgt noen kalorier, fett og natriumelementer for å hjelpe deg med å gjøre noen sunnere valg når du har middag utenfor Buffalo Wild Wings.

Sunnere menyalternativer

Menyelement Kalorier Fett natrium spisepinner Sedano150 G80 Mg4 Simple Nude Tilbud 2002 G1200 MG Contour Salad1101.5 g650 kylling kylling mgpollines, simple1501.5 g900 mg hagesalat med grillet kylling2307 G121 mg

Disse er bare noen valg som noen ganger kan forbrukes i # 8217; omfanget av et sunt kosthold. Selv disse sunnere alternativene bør ikke konsumeres regelmessig.

Hva er de minst sunne alternativene?

Det finnes en rekke usunne alternativer i deres meny. De som er valgt for våre mindre sunne alternativer, er rikere enn kalorier, fett og natrium. Dette er menyvalg du vil gjøre det bra for å unngå hvis du ønsker å holde en sunn livsstil.

Meny stemmer mindre næringsrik

Menyelement Kalorier Fett Natrium Mac og Buffalo OST 137085 G4770 MG Kylling Caesar Salad67042 G3290 MG Tradisjonelle vinger, Store og krydret Garlic146086 G3540 MG vinger uten bein, Store, Thai 2040133 G7050 mg vinger uten bein, stor, spicy161088 G6960 mg

Dette er bare et utvalg av fett, kalorier og natrium i mange av menyelementene. Dette er elementer som inneholder mer enn to eller tre ganger mengden natrium anbefalt hver dag og et stort antall kalorier og fettstoffer. Alle kombinert gjør disse rettene blant de mest usunne menyen.

Ta bort

Husk at næringsinformasjon for hver av de oppførte artiklene refererer bare til det eller # 8217;. Inkluderer ikke sauser, konturer eller krydder. Med dette i tankene kan du se at det vil ta planlegging og justeringer for å kunne holde seg til et sunt kosthold eller en vekttapsplan. Men hvis du ikke vil bli ekskludert neste gang vennene dine vil gå til Buffalo Wild Wings, kan du få det til å fungere. Det er mange fristelser i deres meny som har et stort antall kalorier, fettstoffer og natrium. Hvis du kan motstå disse og festet til sunnere alternativer, kan du bli med venner og juble for ditt favorittsporter.