Pimples på armene: Årsaker, forebygging og behandling

Cos’det er en kvise?

En kvise, et symptom på akne, er forårsaket av # 8217; åpner en pore. Dette tillater bakterier, død hud eller olje for å komme inn i poren, som derfor kan utløse et svar fra kroppen din.

Kroppen din begynner å bekjempe eksterne stoffer i porene dine, og dette er det som forårsaker dannelsen av en rød fremspring. Noen ganger vil den røde fremspring danne et fullt hode på pus.

Vanlige kvise årsaker

Vår hud kan være veldig følsom. Dette betyr at det er mange årsaker og faktorer som bidrar til kviser på armene. De Rapporter av National Institutes of Health at hver fire i fem personer ble rammet av akne i ungdomsårene og den første voksenlivet.

De vanlige årsakene til kviser inkluderer:

 • Endre eller hormonell ubalanse. Under puberteten går en tenårings kropp gjennom mange hormonelle endringer. En økning i hormoner kan indusere kroppen for å skape oljer for den mest naturlige kroppen. Disse oljene bidrar til å skape kviser eller akne.
 • Hygiene. Hvis du ikke følger en riktig hudpleie rutine, kan det hende du finner at flere kviser gjør sitt utseende. Når du vasker kroppen din, fjern døde celler og # 8217;. Hvis du ikke vasker kroppen din ganske ofte, kan død hud akkumulere og forårsake flere kviser.
 • Hudprodukter. Selv om en god hygiene er viktig, kan noen hudpleieprodukter forårsake at kviser vises. Hvis du bruker et produkt som hindrer porene, vil du legge merke til en økning i hudproblemer.
 • Smale klær. Svette kan hindre porene og forårsake kviser. Hvis du har tette klær, har svetten ikke noe sted å gå; Unngå å bruke tette klær hvis mulig. Hvis du må ha på seg stramme klær, må du sørge for at du tar dem opp og vasker kroppen din når du er ferdig med aktiviteten.

Kvise på armbehandling

Behandling av en kvise på armen er ganske enkel. En kvise helbreder vanligvis alene, men hvis du har et stort antall kviser på armen, kan du vurdere behandlingen som er foreskrevet av en hudlege.

Her er noen forslag til å helbrede en kvise:

 • Ikke rør pimple. L’Olje og bakterier av hendene dine kan forårsake ytterligere infeksjoner.
 • Unngå solen, fordi solens eksponering induserer huden din til å produsere olje som kan forårsake mer akne.
 • Bruk en benk-topp-akne-lotion eller creme som inneholder salisylsyre eller benzoylperoksid. Husk at selv om disse produktene kan eliminere akne, kan de også tørke huden.
 • Hold’rene området, men vask ikke overdrevet. Overdreven vask kan forårsake irritasjon som gjør en rød eller hovent pimple vises.
 • Ikke knus eller knus pimpakten. Dette kan øke irritasjonen og muligens dannelsen av arr.
 • Forebygging av kviser

  Pimples er svært vanlige! Det gode er at det er mange måter å forhindre utseendet på kviser. Noen vanlige måter å hindre kviser inkluderer:

  • Vask huden etter den fysiske aktiviteten
  • Vask etter å ha forberedt fettstoffer
  • Implementere et vanlig kutan regime
  • unngå produkter for fettete hud eller overflødig fuktighetskrem

  Disse dossene på armene mine er kviser?

  Hvis du har en fremspring på armen, er det sannsynlig at det er en kvise. Det er imidlertid andre hudforhold som kan virke kviser.

  Keratose pilare

  PilaLar Keratosis vises som små grovt fremspring. De kan ha en liten rosa ring rundt dem. De er forårsaket av et overskudd av keratin som blokkerer hårsekkene. Du kan behandle dette problemet fuktighetsgivende eller bruk steroid kremer.

  Urticaria

  Elveblest kan virke som røde og lettelse fremover. Hvis din dossi er purriginøs, kan de være i stedet for å kvise sine elveblest. L’urticaria er forårsaket av stress eller en allergisk reaksjon og forsvinner vanligvis alene.

  Piogen granulom

  Regngranulomer er røde og glatte fremspring som vises på huden. Disse dossene bløder lett. Årsaken til disse er for tiden ukjente, men forlater vanligvis. Alvorlige tilfeller behandles med kirurgi, lasere eller kremer.

  Staphylococcal infeksjon

  Staphylococcus-infeksjoner er vanligvis forårsaket av hudhudkontakt med noen smittet fra Staphylococcal-bakterien. Dette er A’alvorlig infeksjon og må behandles av en lege.

  Outlook

  Selv om kviser på armen eller i en hvilken som helst del av kroppen kan være pinlig, er den gode nyheten at de vanligvis går alene. Ofte kan de forebygges ved å implementere en god hudpleie rutine og vask etter den fysiske aktiviteten eller noe som gjør olje som akkumulerer på huden.

  Hvis kviser og # 8211; Eller de som synes å være kviser og # 8211; På armen er de seriøse, eller du forårsaker stress, sørg for at du konsulterer en hudlege for behandling.