Bellafill vs Juvedem: Sammenligning mellom de to dermale fyllstoffene

Raske fakta

Av:

Bellafill er et langvarig dermal filler godkjent av FDA for behandling av rynker og folder i huden. Det er også den eneste fyllstoffet godkjent for behandling av akne arr. Juvederm er et midlertidig dermal fyllstoff basert på aluronsyre godkjent av FDA for midlertidig å behandle rynker og brett i ansiktshuden.

Begge filetene brukes ofte til problemer med off-label som estetisk repulsion eller ansiktsoversiktsområder.

Sikkerhet:

Juvederm har blitt godkjent for første gang fra FDA i 2006. Bellafill har blitt godkjent for første gang for dype rynker i 2006 og for behandling av akne i 2015.

Begge filetene innebærer risikoen for bivirkninger. Disse kan variere fra mild, som en rødhet eller kløe umiddelbart etter injeksjonen, til ganske alvorlig å kreve behandling, for eksempel de betente knuter under huden.

Convenience:

Begge filetene må injiseres av en kvalifisert og sertifisert profesjonell. Avhengig av legen og antall områder du har å gjøre med, kan en avtale vare mellom 15 og 60 minutter. Du bør derfor kunne komme tilbake umiddelbart til din normale rutine.

Folk som ønsker å prøve Bellafill må gjennomgå en allergisk test om en måned før for å sikre at de kan tolerere det. Imidlertid vil Belfill trolig kreve mindre totale besøk. Juvederm må vanligvis gjentas etter ca 9-24 måneder, men Bellafill kan vare mye lenger og # 8211; omtrent fem år.

Koste:

Den nøyaktige kostnaden for Juvederm og Belfon kan variere avhengig av leverandøren, alt du bor og hvor mye du trenger for å få de ønskede resultatene. I følge Amerikansk samfunn av plastikkirurger, I 2017 koster en juvederm sprøyte rundt $ 682, mens en vakkerfill koster rundt $ 859.

Når du beregner de samlede kostnadene, ikke glem at juvederm-behandlinger må gjentas oftere enn Bellafill for å opprettholde resultatene.

Effektivitet:

Bellafill er godkjent for å fylle akne arrene, mens Juvederm ikke er.

Beskrivelse

Både Bellafill og Juvederm er en del av en klasse av injiserbare kosmetikk som kalles dermal fyllstoffer. Begge stoffene er nyttige for å redusere utseendet på rynker og folder i ansiktet, som de dype rynkene i smilet som utvikler seg med alderen i alderen;. Begge brukes ofte til dype rynker enn for tynne linjer.

Mange leger bruker begge produktene selv for off-label bruker som å gjenta kinnene eller ikke-kirurgisk modellering av seksjonene i ansiktet.

Bellafill er laget av kollagen som kommer fra kyr og kombinert med små polymetylmetakrylatperler (PMMA). Ifølge FDA, Kollagenet gir umiddelbar volum og løfter for å rette rynker eller arr fra akne, mens PMMA-mikrosfærene forblir i deres sted og lager en base som gir strukturell hudstøtte.

Juvederm er et fyllstoff basert på forskjellige konsentrasjoner av hyaluronsyre (en ingrediens for ofte brukt hudpleie) og bindende midler. Det kan også inneholde lidokain, som bidrar til å numme huden og kontrollere smerten.

Juvederm virker injiserer hyaluronsyre under huden, og legger til volum til det valgte området. L’Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen og bidrar til å stimulere den naturlige produksjonen av kollagen i kroppen. Det er også en felles ingrediens i aktuelle anti-aging skjønnhetsprodukter.

Sammenligning mellom Bellafill og Juvederm-prosedyrer

Fordi injeksjonene i Bellafill eller Juvederm er en medisinsk prosedyre på kontoret, krever begge et foreløpig møte med en helsepersonell for å undersøke medisinsk historie, resultatene av målene og enhver tvil.

Når du og legen din har bestemt seg for en behandlingsplan (hvor du vil se mer volum eller heis), kan de forlate tegn på huden ved hjelp av vaskbar blekk. De vil derfor lage en rekke injeksjoner rundt målområdene og massere forsiktig på området for å distribuere dosen jevnt under huden.

Begge behandlingene er relativt ikke-invasive. Du kan forvente en midlertidig følelse av akutt prikking som er felles for enhver nålinjeksjon. Men smerte bør redusere veldig raskt etter behandling.

Bellafill

Om en måned før din første Bellafill-behandling, må du også lage en allergisk test for å sikre at du ikke har en dårlig reaksjon på storfe-kollagen. Når en gang er godkjent som kandidat, omfatter prosedyren en eller flere injeksjoner i det mellomstore dermale laget.

Juvederm

Ingen allergiske tester for juvederm er nødvendig. Det er et enkelt og generelt godt tolerert fyllstoff. Mange pasienter kan motta injeksjoner på samme avtale som den første konsultasjonen.

Hvor lenge det krever hver prosedyre?

Ifølge Dr. Barry Dibernardo, kirurg på New Jersey plastikkirurgi, Begge injeksjonene i Bellafill og Juvederm er en rask prosedyre, vanligvis fra 10 til 15 minutter.

Bellafill

Etter en screening av allergi før den første avtalen, vil en eller to økter generelt ha vellykket.

Juvederm

Vanligvis er det nødvendig med en eller to 10 minutters økter og deretter gjentas hver 9-12 måneder, avhengig av behandling av & # 8217.

Sammenligning av resultater

Begge legemidlene har en høy tilfredsstillelsesrekord blant folk i behandlingen. Når det er sagt, avhengig av hvilke prioriteringer i en behandling, kan man være bedre enn’andre.

Bellafill

Bellafill er det unike fyllstoffet godkjent for behandling av akne og # 8217; unik som har vist seg å vare omtrent fem år. Bellafill er godkjent for bruk av akne arr på grunnlag av styrken av et randomisert dobbeltblindstudio på ca 150 personer med akne arr i behandling. Over 50 prosent av fagene Han har med hell behandlet deres akne arr.

Bellafill er også effektiv på de dype rynkene i smilet. I En femårig studie, Folket hvis smil rynker ble behandlet med Bellafill rapporterte et resultat & # 8220; veldig fornøyd & # 8221; Dell’83%, selv fem år etter injeksjonen. Selv om det ikke ble offisielt studert som et kinnfyller, viser noen leger positive off-label resultater med volumøkningen i kinnene.

Juvederm

Juvederm er ikke godkjent for behandling av akne arr. Og med en lang levetid mellom ni måneder og to år (avhengig av behandlet område), det varer ikke som Bellafill. Det er imidlertid svært effektivt for å behandle dype rynker og skape volum i områder som lepper, hvor Bellafill ikke er godkjent for bruk.

Effektiviteten av Juvederm-linjen har en bred anekdotisk støtte. Det har også blitt vist Kliniske tester Å være svært effektiv for å minimere dype rynker

Hvem er en god kandidat?

Både Bellafill og Juvederm er bra for folk som ønsker å behandle rynker eller dypere arr, i stedet for tynne linjer.

Bellafill

De «8220; med aktiv akne, infeksjon eller utslett i # 8217; området bør ikke & # 8221; Få Bellafill, sa Dr. Dibernardo.

Juvederm

Sier også at de med & # 8220; aktive infeksjoner, utslett, akne eller de som trenger kirurgi, bør ikke «8221; Få juvederm injeksjoner.

Kostnadssammenligning

Den eksakte kostnaden vil variere i henhold til din posisjon og antall fyllingssprøyter som trengs. Mange pasienter trenger mer enn en sprøyte, spesielt hvis de vil behandle flere områder.

Bellafill

Sekund Amerikansk samfunn av plastikkirurger, I 2017 koster en bellafill sprøyte $ 859. Dibernard fortalte oss at i hans erfaring, Belfon koster fra $ 1000 til $ 1500 for en sprøyte.

Juvederm

Sekund Amerikansk samfunn av plastikkirurger, I 2017 koster en sprøyte med juvederm $ 682. DIBERNARDO sa at i sin erfaring koster Juvederm $ 500 til $ 800 per sprøyte.

Sammenligning av bivirkninger

Injiserbare fyllstoffer er så populære delvis på grunn av deres relativt invasive og enkle administrasjon. DIBERNARDO sa de vanligste bivirkningene for begge stoffene inkluderer liten hevelse og blåmerker i injeksjonssteder.

Bellafill

Ifølge en FDA-rapport, Om lag 3% av Bellafill-pasientene viste klumper ved utsikten over injeksjonen, liten rødhet, hevelse, kløe og blåmerker.

Juvederm

De FDA-rapporter at vanlige bivirkninger for hyaluronsyrebaserte fyllstoffer inkluderer blåmerker, rødhet, hevelse, smerte, følsomhet, kløe og utslett. Mens de mindre vanlige bivirkningene kan inkludere fremspring under huden, infeksjoner, sår, sår, allergiske reaksjoner og sjeldne tilfeller av vevsdød.

Før og etter bildene

Komparativt diagram

Bellafill JuVevedm Type injiserbar injiserbar prosedyre Kostnad $ 1.000-1500 for sprøyte (du kan trenge mer enn en sprøyte) $ 500-800 for sprøyte smerte blyant Momentant blyant Momentant antall behandlinger som trengs 10 til 15 minutter
1 eller flere økter kan være nødvendig en eller to økter på 10 minutter
Varer 9-12 måneders resultater forventet fyllstoff med lengre handling
Resultatene varer opptil 5 år umiddelbare og synlige resultater
Resultatene vil falme over tid. Det kan ha en liten hevelse eller blåmerker utvinning er umiddelbar; kan ha noen dager med hevelse eller blåmerker

Hvordan finne en leverandør

Du kan bruke dette Online verktøy levert av # 8217; American Board of Cosmetic kirurgi for å finne en leverandør i nærheten av deg.