Trening i løpet av perioden: hva du bør gjøre og unngå

Beskrivelse

Tanken på trening under menstruasjon gjør at du vil være permanent å samle løpesko? Hvis du er bekymret for hvordan menstruasjon vil påvirke din treningsrutine, er du ikke alene.

Av mange grunner hopper mange mennesker sine treningsøkter i denne perioden i måneden. Men ikke C’Det er egentlig ingen grunn til å hoppe over treningen bare fordi du har syklusen.

Fordeler med’trening under syklusen

Fysiske og mentale fordeler med trening, ikke bare stoppe fordi du har syklusen. Følg faktisk en rutine kan faktisk bidra til å lindre noen av de vanlige forstyrrelsene som følger med menstruasjon.

Sekund Dr. Christopher Holligsworth, Perioden er en kompleks tid fra et hormonelt synspunkt. Både progesteron og østrogener er minst i løpet av hele menstruasjonssyklusens varighet av menstruasjonssyklusen, som kan få folk til å føle seg trette og mindre energiske & # 8221;, forklarte han.

Når det er sagt, unngår øvelsen, vil ikke spare energi eller vil få deg til å føle deg bedre. I stedet for å forstyrre alle aktiviteter i løpet av syklusen, bruk denne uken som en’mulighet til å prøve nye treningsøkter. Her er fem fordeler med’trening i løpet av syklusen.

Redusere symptomene på premenstruelt syndrom

Hvis du opplever tretthet og skift i dagene som går foran syklusen og i syklusen, gjør aerob trening regelmessig kan redusere disse symptomene.

Tegn endorfiner

Fordi øvelsen er et naturlig år med endorfin, kan det forbedre humøret ditt og få deg til å føle deg bedre. Brandon Marcello, PhD, mener at en av de viktigste fordelene ved å trene i løpet av syklusen er utgivelsen av endorfiner og’treningen & # 8220; høye & # 8221;. Han sa også at fordi endorfiner er en naturlig smertestillende, når de slipper under treningen, kan du føle lettelse fra ubehagstidsperioder.

Prøv mer styrke og kraft

en studere Han oppdaget at de to første ukene i menstruasjonssyklusen (den første dagen er den første dagen i syklusen) kan tillate deg å få mer styrke og kraftinntekter på grunn av de lave nivåene av kvinnelige hormoner.

Forbedre humøret ditt

Trener av styrke og klimaanlegg og grunnlegger og konsernsjef i Birthfit, Dr. Lindsey Mathews, sa at øvelsen akkurat nå vil forbedre humøret ditt og øke sirkulasjonen. L’Tren har også en tendens til å lindre kramper, hodepine eller ryggsmerter forbundet med syklusen.

Bekjempe smertefulle perioder

Hvis smertefulle perioder oppstår, selv kalt dysmenoré, vet du for godt hvor ubehagelig denne perioden i måneden. Den gode nyheten er at øvelser som lett tur kan hjelpe deg med å redusere disse symptomene.

De beste øvelsene å gjøre under syklusen

De første dagene i syklusen kan være den mest irriterende, spesielt hvis du pleier å bløe mye i denne perioden. Det er derfor å fokusere på delikate bevegelser og øvelser skal være øverst i bedriftslisten din.

John Thoppil, Ob-Gyn, sa den beste øvelsen under syklusen er det du vil gjøre. Når det er sagt, understreket han betydningen av å variere treningsøktene dine i løpet av denne uken. Han understreket også at perioden din kunne være en god tid for å redusere intensiteten til # 8217; trening. Med dette i tankene, her er noen ideer for trening i løpet av syklusen.

Lett tur eller annet lys kardio

Hold kardiovaskulær eller aerob trening til en lavere intensitet eller redusere mengden du gjør. Vurder lette kardioøvelser, walker eller kortere aerobic øvelser. C’Undersøkelser Støtte ideen om at lungene fungerer bedre senere i syklusen, så det anser å opprettholde den typen trening for slutten av syklusen.

Lav volumstreningstrening og kraftbaserte aktiviteter

På grunn av den potensielle økningen i kraft i denne perioden, inkluderer LE’lav volumstyrke trening og kraftbaserte aktiviteter er et smart trekk. Faktisk sa Matthews dette er en flott tid å gjøre lengre strømningsøkter som involverer en strengt styrke og kardio jobbblanding.

Yoga og pilates

De to eller tre dagene foregående menstruasjon er en flott tid å bruke seg til aktiviteter som yoga, som kan bidra til å slappe av kroppen og potensielt redusere symptomene som kramper, brystspenning, muskulær tretthet og ømhet.

Hvis du ikke prøver ubehag på grunn av menstruasjon, vær så snill å fortsette med din vanlige treningsrutine. Vær oppmerksom på justeringene som kroppen din gjør i denne perioden. Hvis du skjønner at kroppen din ikke oppfører seg som vanlig, gi deg en pause og lindrer intensiteten.

Øvelser for å unngå i løpet av syklusen

Akkurat som noen aktiviteter kan være mer hensiktsmessig å delta i løpet av syklusen, er det også noen øvelser du kanskje vil unngå. Når det er sagt, vil mange kvinner kunne fortsette sin normale treningsrutine med bare noen få små tilpasninger.

Generelt sa Marcello at du skulle redusere stress og volum på # 8217; treningsøkt i denne perioden. Dette betyr ikke å forstyrre treningen, tvert imot betyr det bare å redusere litt «8216; & # 8221; forklart.

Hvis du føler deg uvanlig sliten, vil du kanskje redusere intens kardiovaskulær eller motstandsøkt. I løpet av denne perioden rapporterer mange kvinner å ha en økning i oppfattet innsats, slik at øvelsene som er moderat vanskelige, føler seg mye vanskeligere i løpet av denne perioden «8221; forklart Marcello. Han sa at det er det ideelle ideelt for å eliminere ferdighetene og # 8217; presisjonstrening i disse få dagene.

Bunnlinjen

L’Regular mosjon er gunstig for kropp og sinn. Ikke c’det er vitenskapelig motiv som du bør hoppe over treningsøkter i løpet av syklusen. Faktisk er det bevis på at 8217; trening kan være nyttig i løpet av denne perioden.

Bunnlinjen er dette: fortsetter med øvelsen, men reduserer intensiteten, spesielt hvis du føler deg trøtt. Varierer treningsøktene dine, ta mer tid til å gjenopprette og ære hva du er i stand til.