Baby Hives: Årsaker, behandling, når du skal ringe legen og mer

Hva er elveblene?

Ditt barn kan ha utviklet fremspring på huden uten en åpenbar grunn. Disse kan være elveblest, kalt elveblest i den medisinske verden.

Disse hevede områdene i huden kan rødt og hovne og forsvinne innen få timer, dager eller uker. Vanligvis er de veldig pruriginøse. Andre kutane utbrudd i nyfødte kan virke som hivene.

Hivene vises vanligvis hvis barnet har kommet i kontakt med et allergen, en infeksjon, en insektbit eller en punktering D & # 8217;. Hvis barnet ditt er ganske stort, kan narkotika som antihistaminer bidra til å kurere Horticaria. De kan også gå alene.

Hva er symptomene på urticaria?

De generelle symptomene på kjære av nyfødte er:

 • Variable dimensjoner av fremspring eller flekker på huden som kan være rød eller rosa med hvite sentre, kalt Ponfi
 • Hud hevelse
 • Urough huden
 • Brenner eller brenner

Hives kan virke insektbitt. De kan isoleres på et poeng av barnets kropp eller være utbredt i hele kroppen. Pomphs kan ha dimensjoner mellom halv tommer eller noen få inches.

De vanlige stillingene til elevene er på ansikt, hender, føtter og kjønnsorganer, men kan vises hvor som helst på kroppen. Hivene kan forsvinne på et punkt og vises på en en annen del av kroppen kort tid etterpå.

Barnet ditt kan lide av urtikaria for ulike tidsperioder. Akutte elveblest kan vare noen timer i uken. Noen ganger, L’urticaria kan vare mer enn seks uker. Disse er kjent som kronisk urtikaria.

L’Urticaria kan slå mer enn den enkle hudoverflaten. Symptomer utover huden inkluderer:

 • kvalme
 • Han retched
 • smerte Alle’Abdomen

Husk at Uricaria også kan være et tegn på en mer alvorlig tilstand som kalles anafylaksi eller anafylaktisk sjokk.

Selv om det ikke er vanlig hos barn, er anafylaktisk sjokk en veldig alvorlig reaksjon og kan forårsake pustevansker, hevelse i halsen og bevissthetstapet, blant annet symptomer på barnet. Krever umiddelbar medisinsk behandling.

Hva forårsaker Uricaria for L & # 8217?

L’urticaria oppstår når barnets kropp slipper inn instantamin i kontakt med noe eksternt eller internt. Årsakene kan inkludere:

 • Virusinfeksjon. En kald, en øvre luftveisinfeksjon eller et gastrointestinal virus kan utløse urtikaria. Nyfødte og barn er mer sannsynlig Å få akutt virus urticaria sammenlignet med voksne.
 • Bakterielle infeksjoner
 • Mat. Barnet ditt kunne reagere på en mat som han kommer i kontakt med eller inntas på. Vær oppmerksom på umiddelbare allergiske reaksjoner fra matvarer som valnøtter og egg.
 • Medisinering. Vanlige stoffer som kan utløse Hives, inkluderer antibiotika og ikke-steroid antiinflammatoriske stoffer.
 • Miljøfaktorer. Kald og varme miljøer eller endringer i miljøet kan utløse urtikaria.
 • Insektbitt eller bier biter.
 • Andre allergener. Disse inkluderer pollen og irriterende stoffer som kjemikalier og parfymer.
 • Autoimmune forhold.

Husk at det ikke alltid er mulig å si hvorfor barnet ditt har utviklet Urticaria.

Hva er behandlingen for urticaria?

Hold D’ditt barns utslett og kontakt legen din før du behandler barnet ditt med noen medisiner. De fleste stoffene har ikke instruksjoner om dosen for nyfødte. For å sikre at et stoff er trygt og for å finne ut hvor mye administrering, snakk med legen din.

Medisinske behandlinger

Oral antihistaminer, som difenhydramin (Benadryl) og Cetirizin (Zyrtec), er tilgjengelige på skrivebordet for behandling av urticaria. Disse stoffene beroliger frigjøringen av histamin i kroppen.

Legen din kan gi deg råd om du er sikker på å administrere disse stoffene til barnet ditt, siden de ikke er godkjent for bruk hos barn under 2 år. Du må kanskje administrere antihistaminet et par ganger om dagen i flere dager for å lindre symptomene på elveblest.

Av og til kan steroider brukes hvis barnets urtikaria ikke svarer på antihistaminer.

Barnet ditt kan trenge mer umiddelbar medisinsk behandling hvis L’urticaria forårsaker alvorlige symptomer som åndedrettsproblemer, hvesenhet eller lukking av halsen.

Disse symptomene krever akuttmedisinsk behandling. De kan sikre at barnet ditt trenger narkotika på reseptbelagte nivåer eller til og med sykehusinnleggelse.

Husholdningsartikler

Legen din kan råde deg til å ta vare på barnets Uricaria hjemme. Hivene går ofte bort alene og uten andre behandlinger.

Du kan kanskje behandle hjem urticaria:

 • Hold barnet ditt vekk fra alt du kan ha frigjort L’utslett. Siden bikube i nyfødte ofte skyldes et virus, kan dette ikke være nødvendig eller mulig.
 • Bruker en kald pakke for å lindre ubehag forårsaket av elveblestene

Hvis hjemmemedisinene ikke beroliger urtikaria, kontakt legen din igjen.

Når skal du ringe legen

Ikke nøl med å kontakte legen din dersom barnet ditt utvikler elveblest.

L’Urticaria hos barn kan virke som andre utslett som vanligvis observeres i nyfødte, som varmeutslett eller andre hudutslett forårsaket av virus.

Hvis barnet ditt har en’utslett og synes kløende eller ubehagelig, kontakt legen din for en diagnose, spesielt før du administrerer narkotika. Legen kan utføre en fysisk undersøkelse og spørre barnas spørsmål om å diagnostisere tilstanden.

Hives hos barn er ofte forårsaket av virus og løser uten behandling.

De elveblettene som varer flere uker, eller som gjentas ofte, kan ofte ta flere tester for å diagnostisere årsaken. Legen kan anbefale til barnet ditt gjennomgår blodprøver eller ber deg om å overvåke barnets eksponering mot eksterne allergener.