Baby akne: årsaker, symptomer og behandling

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

COS’er barnets akne?

Barnets akne er en vanlig hudtilstand, vanligvis midlertidig som utvikler seg på ansiktet eller kroppen til et barn. Det oversetter til små pretuberanser eller røde eller hvite kviser. I nesten alle tilfeller, L’akne løser seg alene uten behandling.

L’baby akne er også kjent som neonatal akne. Forekommer i ca 20 prosent av nyfødte.

L’Baby Acne er forskjellig fra Gardhood Acne som komedonene åpne, eller hudormer, vanligvis ikke vises i # 8217; Baby Acne. Disse symptomene er vanlige i # 8217; spedbarn akne. L’Infant Akne kan også vises som cyster eller noduler. I sjeldne tilfeller kan du legge arr uten behandling.

L’Baby Acne oppstår bare i de første månedene av barnets liv. L’Infant Akne kan vare til barnet er 2 år gammel. L’Infant Acne er mye mindre vanlig enn # 8217; spedbarn akne.

Hva forårsaker baby akne årsaker?

Det er ikke klart hvorfor barnets akne utvikler seg. Noen forskere tror det er forårsaket av Mors eller barnslige hormoner.

Hva er symptomene på barnets akne?

Som l’akne i tenåringer og voksne, L’baby akne vises vanligvis som redheads eller kviser. De kan også utvikle hvite pustler eller hvite prikker og rødaktig hud kan omgir dossene.

Barn kan utvikle akne overalt på ansiktet, men er mer vanlig på kinnene. Noen barn kan også ha l’akne på toppen av ryggen eller på nakken.

L’akne kan bli mer uttalt hvis barnet ditt er krevende eller gråt. Grovt vev kan irritere akne, samt oppkast eller spytt som forblir på ansiktet.

L’baby akne kan av og til være til stede ved fødselen. Men i de fleste tilfeller utvikler den innen to eller fire uker fra fødselen. Og kan vare i noen dager eller uker, selv om noen tilfeller kan vare i flere måneder.

Hvilke forhold kan ligne barnets akne?

Lignende forhold inkluderer eksem, giftig og milia erytem.

Eksem

L’eksem manifesterer seg vanligvis som røde fremspring i ansiktet. Det kan også vises på knærne og albuene når barnet aldre. L’eksem kan bli smittet og vises gul og skarp. Det kan forverres når barnet ditt begynner å booth og skrape knærne og albuene. Det er vanligvis enkelt for legen å skille mellom babyens akne og eksem.

Den vanligste typen eksem er kjent som atopisk dermatitt.

L’Seborroic eksem er den oftest feil identifisert tilstand som spedbarn akne. Det er også kjent som seborrheisk og vugge dermatitt, eller vugge, hette.

L’Eksem kan behandles med benkprodukter (OTC) som Aquaphor og Vanicream. Et delikat stoff kan også foreskrives.

Det kan også bli bedt om å fjerne matallergener hjemmefra og administrere til ditt daglige probiotiske barn.

Giftig erytem

L’giftig erytem er en «8217; annen tilstand av vanlig hud som kan virke som en’utslett, små fremspring eller røde flekker. Det kan ses på babyens ansikt eller kunst av barnet ditt i de tidlige dagene etter fødselen.

Det er ufarlig og forsvinner vanligvis på mindre enn en uke etter fødselen.

Milian

Mili er små hvite fremspring som kan utvikle seg på barnets ansikt. De oppstår når de døde hudcellene er fanget i små lærposer og kan vises innen få ukers fødsel.

Milia er ikke relatert til barnets akne og krever ikke omsorg.

Hva et utseende har baby akne?

Hvordan det er behandlet l’baby akne?

L’Baby Acne forsvinner vanligvis uten behandling.

Noen barn har akne som vedvarer i flere måneder i stedet for i uker. For å behandle denne hindrede formen av barndomsakne, kan barnets barnelege foreskrive en krem ​​eller en medisinert salve som bidrar til å klargjøre akne.

Ikke bruk behandlinger mot akne, ansiktsvask eller benkremmer. Barnets hud er veldig følsom for denne unge alderen. Du kan bli verre akne eller forårsake en’ytterligere hudirritasjon med noe for sterk.

Husbehandlinger kan hjelpe barnets akne?

Mens du venter på barnets akne løst, er det ting du kan gjøre for å holde huden din så sunn som mulig.

1. Hold barnets ansikt rent

Vask barnets ansikt hver dag med varmt vann. L’Baderomstid er en flott tid å gjøre det. Du trenger ikke engang å bruke Nient’annet enn vann, men hvis du vil, se etter en delikat såpe eller et såpefritt vaskemiddel. Ikke nøl med å spørre barnelege råd.

Parfyme uten parfyme er mindre sannsynlig å irritere barnets hud.

2. Unngå aggressive produkter

Produkter med retinoider, som er relatert til vitamin A, eller erytromycin, er ofte brukt til voksen akne;. Imidlertid er de vanligvis ikke anbefalt for barn.

Ikke bruk duftende såper, boblebad eller andre typer såper som inneholder overdreven kjemikalier.

3. Hopp over lotionene

Lotioner og kremer kan forverre babyens hud og forverre akne.

4. Ikke gni

Gni huden med et håndkle kan ytterligere forverre huden. I stedet sveiper forsiktig en klut på ansiktet med sirkulære bevegelser.

Når vaskemiddelet ble vasket bort, bruk et håndkle for å tørke babyens ansikt.

5. Ikke stram

Unngå å klemme eller klemme akne. Dette vil unravel barnets hud og kan forverre problemet.

6. Tålmodighet

L’baby akne er generelt ufarlig. Det er ikke prurdig eller smertefullt for barnet ditt. Det skal raskt løse seg selv.

Når du skal se en lege på’baby akne?

Det er ingen behandling for barnets akne, men du bør fortsatt konsultere barnelege hvis du er bekymret. Et besøk av et sunt barn eller en generell sjekk er en flott tid å stille spørsmål om barnets akne og diskutere annen bekymring du kan ha på barnets helse.

Kontakt lege umiddelbart hvis barnets akne forårsaker hudormer, pus-fylte fremspring eller betennelse. Selv smerte eller ubehag bør indusere et besøk til legen.

Hvis barnets akne ikke løses etter flere måneders hjemmebehandling, kan legen anbefale å bruke en lotion på 2.5% av benzoylperoksid.

I sjeldne tilfeller kan de også foreskrive et antibiotika, som erytromycin eller # 8217; isotretinoin, slik at barnet ditt ikke har noen permanente arr. For barn er dette vanligvis nødvendig bare for den alvorlige akne forårsaket av en underliggende medisinsk tilstand.

Barnets akne i seg selv gjentaster ikke, men det ville være fint å merke seg at hvis barnet ditt igjen har akne før puberteten, bør konsultere legen din, da dette kan være et tegn på et underliggende problem.

Underliggende forhold

Noen sjeldne forhold kan føre til at feilen skal svare på hjemmet til hjemmebehandling. Disse forholdene inkluderer svulster, medfødt adrenal hyperplasi (CAH) og andre forhold knyttet til det endokrine systemet.

Hvis du har et barn som begynner å vise tegn på hyperandrogenisme, spør legen om å verifisere tilstedeværelsen av bakgrunnsproblemer. Symptomene kan omfatte overdreven hårvekst på uvanlig fet hud eller hud.