Avokado og diabetes: Fordeler, Risiko og mer

Beskrivelse

Avokado vokser i popularitet. Den kremaktig grønne frukten er rik på vitaminer, næringsstoffer og sunne fettstoffer. Selv om de er rike på fett, er det den gode typen fett som fordeler folk med type 2 diabetes.

Hvis du har type 2 diabetes, L’å legge til avokado til kostholdet ditt, kan du hjelpe deg med å miste vekt, lavere kolesterol og øke følsomheten til insulinet. Les mer for å lære mer om avokado fordeler for personer med diabetes.

Fordeler med’avokado for personer med type 2 diabetes

1. Det vil ikke forårsake topper av blodsukker

Avokado er lave i karbohydrater, noe som betyr at de har liten effekt på blodsukkernivået. En nylig studie publisert i Nutrition Journal vurdert effektene av’la avokado medium til standard lunsj med sunne og overvektige mennesker. De oppdaget at avokado ikke har en betydelig innvirkning på blodsukkernivået.

En del av det som gjør avokado et godt valg for personer med diabetes er at, selv om de er lave i karbohydrater, er de rike på fibre. Mange andre fiberrike matvarer kan fortsatt øke blodsukkernivået.

2. Det er en god kilde til fibre

Halvparten av en liten avokado, som er standardbeløpet som folk spiser, inneholder ca 5.9 gram karbohydrater og 4.6 gram fibre.

Sekund Nasjonale akademier, L’Minimum anbefalt daglig fiberinntak for voksne er:

 • Kvinner på 50 år og yngre: 25 gram
 • Kvinner over 50 år: 21 gram
 • Menn på 50 år og yngre: 38 gram
 • Menn over 50 år: 30 gram

En 2012 anmeldelse publisert i Journal of the American Board of Family Medicine Han undersøkte resultatene fra 15 studier med fibertilskudd (ca. 40 gram fibre) for personer med type 2 diabetes. De fant at fibertilskudd for type 2 diabetes kan redusere fastende blodsukkernivåer og A1C-nivåer.

Det er ikke nødvendig å leie kosttilskudd for å få disse resultatene. Prøv i stedet for å følge en diett rik på fiber. Du kan enkelt øke fiberinntaket ved å spise mer frukt, grønnsaker og lave karbohydratplanter, for eksempel avokado, grønne bladgrønnsaker, bær, chiafrø og valnøtter. Her er 16 måter å legge til flere fibre på kostholdet ditt.

3. Kan hjelpe med vekttap og forbedre følsomheten for insulinet

Å miste vekt, selv litt, kan øke følsomheten for insulinet og redusere sannsynligheten for å utvikle alvorlige komplikasjoner.

Sunn fett tilstede i # 8217; avokado kan hjelpe deg med å føle deg full lengre. I en studere, Etter å ha lagt til halv avokado til sine lunsjer, hadde deltakerne en 26% økning i måltids tilfredshet og en 40% reduksjon i ønsket om å spise mer.

Når du føler deg fornøyd etter måltidet, er det mindre sannsynlig å lage en matbit og forbruk av ekstra kalorier. Sunt fett i avokado, kalt monon fettfett, kan også hjelpe kroppen din til å bruke insulin mer effektivt.

TIL 2007 studie evaluerte forskjellige vekttap planer hos personer med redusert følsomhet for insulin. Forskerne fant at en slanking diett rik på enumettet fett forbedrer følsomheten for insulin på en ikke-sett måte i et høyt sammenlignbart karbohydrat diett. En slanking diett er en diett med noen få kalorier.

4. Det er rik på sunne fettstoffer

Det finnes forskjellige typer fettstoffer, generelt klassifisert som sunne fettstoffer og usunne fettstoffer. Konsumere store mengder mettet fett og hvilken som helst mengde transfett øker dårlige kolesterolnivåer (LDL) i blodet. Samtidig sender transfattene HDL (sunne) nivåer. LDL High og Bass HDL-kolesterolnivået er forbundet med en høyere risiko for hjertesykdom hos mennesker med og uten diabetes.

Gode ​​fett, enumettet og flerumettet fett øker godt kolesterolnivåer (HDL). Godt blodkolesterol bidrar til å eliminere dårlig kolesterol, redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag.

Gode ​​kilder til sunne fettstoffer inkluderer:

 • Avokado
 • valnøtter, som mandler, cashewnøtter og peanøtter
 • Olje d’oliven
 • oliven, avokado og linfrøolje
 • Frø, som sesam eller gresskarfrø

Risikoen for avokado

En hel avokado Hass har ca 250-300 kalorier. Selv om avokado har den gode typen fett, kan disse kaloriene fortsatt føre til en vektøkning hvis forbrukes i overkant sammenlignet med kaloribehovet. Hvis du prøver å gå ned i vekt, er det viktig at du kontrollerer delene. I stedet for å legge til avokado til ditt nåværende kosthold, bruk det som en erstatning for mat rik på mettet fett, som ost og smør.

For eksempel kan du knuse en avokado og spre det på toast i stedet for å bruke smør.

Hvordan spise en avokado

FDA Anbefalt delstørrelse For en gjennomsnittlig avokado er det en femtedel av frukten, som har ca 50 kalorier. Men A’analyse av data Nasjonal ernæring og helseundersøkelse undersøkelse (2001-2008) Han oppdaget at folk generelt spiser halvfrukt i en enkelt økt. Blant disse avokado forbrukerne har forskerne oppdaget:

 • En bedre generell ernæring
 • lavere kroppsvekt
 • Reduksjon av risikoen for metabolsk syndrom

Velg en avokado

Avokado tar flere dager til å modne. De fleste avokadoene du finner i supermarkedet, vil ikke være moden ennå. Vanligvis kjøper folk en avokado noen dager før de planlegger å spise den.

En Acerbo Avocado vil ha en solid grønn farge, noen mørkere nyanser av en agurk. Når en avokado er moden, tar det en nyanse av dypere grønn, nesten svart.

Slå en avokado i hånden før du kjøper den for å sjekke tilstedeværelsen av blåmerker eller myke flekker. Hvis L’Avocado ser veldig myk ut, det kan være for modent. En umodne avokado føles hardt, som et eple. La det stå på kjøkkenet for et par dager til det myker. Du bør kunne klemme den som en tomat for å teste modningen.

Åpning av en avokado

Bruke en kniv:

 • Kutter langsgående avokado lengde, fra # 8217; høy nedover på hver side. C’Det er en grop i midten, så du vil ikke være i stand til å helt skille # 8217; avokado. I stedet anbefaler vi deg å sette inn kniven til du føler at den treffer kjernen i midten, så kuttet i lengderetningen rundt # 8217; avokado.
 • Når du kutter alt rundt, ta avokadoen i hendene, roter og skiller de to sidene.
 • Bruk en skje for å samle hasselet.
 • Skal huden på’avokado med hender eller bruk spissen av kniven for å skille huden fra frukten og samle forsiktig frukten.
 • Skiver det og har det gøy!
 • Spis en avokado

  L’Avocado er en ekstremt allsidig frukt. Noen ting du kan prøve:

  • Skiver det og legger det på en sandwich.
  • Kutt det i kuber og legg den i en’salat.
  • Knuse det med limejuice og krydder og bruk det som en saus.
  • Spred det på toast.
  • Kutt det og legg det i en omelett.

  Erstatning med avokado

  Avokado er kremaktig og rik, med en liten hasselnøtt smak. Her er noen ideer for å erstatte fett med avokado:

  • Prøv å sette avokadoen på toast eller bagel i stedet for smør og spredbar ost. Bytt dårlig fett med gode fettstoffer og rik på fiber.
  • Kok med avokado i stedet for smør og olje. L’avokado kan erstattes individuelt med smør. Her er en oppskrift på Lavt karbohydrat avokado brownies.
  • Legg til l’avokado til din smoothie i stedet for melk for A’eksplosjon av næringsstoffer, fibre og fytokjemiske stoffer. Her er andre ideer for smoothies egnet for diabetes.
  • Bytt ut osten med avokado i salaten din for å redusere mettet fett og få deg til å føle deg falsk.

  Hvordan kutte en avokado

  Avokado er kremaktig og deilig. De er fulle av vitaminer, næringsstoffer og fibre. Det lave karbohydratforholdet og høyt fiberinnhold er flott for glykemi stabilitet. Godt fett i # 8217; avokado kan hjelpe deg med å forhindre diabetes komplikasjoner, for eksempel hjerteinfarkt og slag, og hjelpe deg med å bruke insulinet mer effektivt.

  Ta bort