Baby natt terrors: tegn, hva å gjøre, forebygging og andre

Del på Pinterest

Det er sen kveld og barnet ditt skriker skremmende. Hopp fra sengen og løp fra dem. De ser våken, men de vil ikke slutte å skrike. Prøv å roe henne, men bare unnslipper ting.

Hvis denne familien lyder, kan barnet ditt prøve Night Terrors. Selv om det ikke er vanlig hos nyfødte, kan barn på bare 18 måneder oppleve dem.

Se på barnet ditt skrikende og squirming kan forstyrre, ikke å si noe annet, men den gode nyheten er at nattetrorrene er mye mer skummelt for deg enn for barnet ditt. Faktisk vil barnet ditt nok ikke ha noe minne om dem om morgenen.

Babyer og barn i slutten overstiger Night Terrors, men til da kan det være ting du kan gjøre for å redusere forekomsten av disse søvnforstyrrelsene og å håndtere dem hvis eller når de oppstår.

Les videre for å lære å identifisere og forhindre nattetrors, så vel som hva du skal gjøre hvis barnet ditt opplever en.

Hvordan forstå om barnet ditt har nattetiler

Som foreldre kjenner du uttrykket & # 8220; søvn som et barn & # 8221; faktisk beskriver ikke måten de fleste barn sover. Mellom nattlige feeder, bleier og baby søvn sykluser, er du sannsynligvis allerede veldig kjent med nattvakninger. Men i løpet av en natt terror, selv om du vil være helt våken, er barnet ditt teknisk fortsatt i søvn.

Første gang barnet ditt har en nattror, ​​kan du i utgangspunktet tenke at det er syk eller hvem som opplever et mareritt. Men natt terrors og mareritt er forskjellige.

Night Terrors starter snart i natts søvnsyklusen når barnet går fra dyp søvn til lyset. Kan vare noen få minutter eller opptil 45 minutter, og barnet ditt vil fortsette å sove under og etter episoden. Marerittene forekommer senere i søvnsyklusen, og barnet ditt kan våkne opp eller ikke på grunn av et mareritt.

Følgende atferd og symptomer kan være et tegn på at barnet ditt har en natt terror:

 • skrikende
 • svette
 • Agitasjon og rastløshet
 • Åpne øyne og vitre
 • En racing hjerteslag
 • rask pusting

Barnet ditt kan ikke engang svare på dine forsøk på å trøste det eller puste det. Dette er fordi, selv om øynene er åpne, sover de fortsatt.

Etter natt terror, vil barnet ditt falle i en dyp søvn og vil ikke kunne huske episoden om morgenen, uansett hvor levende minner. Dette er ikke sant for mareritt, at barnet ditt kunne minne deg om å vekke.

Night Terrors forekommer vanligvis bare en gang per natt.

Når barn begynner å drømme?

Nyfødte, babyer og små barn sover mye. Disse timene gikk i dvale kan være full av drømmer, siden de har mer søvn enn rem enn voksne. Drømmer oppstår under REM-syklusen.

Forskerne vet imidlertid ikke når barn begynner å drømme eller hva disse drømmene kan føre til.

Når barnet ditt begynner å utvikle et ordforråd, kan du prøve å spørre ham om drømmene hans. Du kan bli overrasket over svarene du får. Og husk, drømkonseptet kan være vanskelig å forstå, så du må kanskje finne kreative måter å forklare drømmen til barnet ditt, for eksempel «8220, du så bilder i hodet mens jeg sov?& # 8221;

Hva forårsaker nattlige terrors?

Det daglige livet til et barn er fullt av stimuli. Normale ting i dagen din er fortsatt nye og spennende for barnet. Og siden barnets sentralnervesystem (SNC) fortsatt utvikler seg, kan all den stimulansen føre til at sentralnervesystemet blir for stimulert. At overestimatet kan bidra til nattet terrors.

Barnet ditt kan også være mer utsatt for nattetrors hvis nattferors oppstår i familien din. En familiehistorie av Sonnambulism Det kan også øke risikoen for natt terror.

Andre ting som kan øke risikoen for at barnet ditt har en natt terror, inkluderer:

 • sykdom
 • Tar noen rusmidler
 • være for trøtt
 • understreke
 • Nye miljøer å sove
 • Dårlig søvnkvalitet

I hvilken alder kan natt terror starte?

Egentlig er det sjeldent at barna har nattet terrors: Mesteparten av tiden er gråt av små barn i løpet av natten ikke relatert til Night Terrors. Du kan imidlertid begynne å merke dem når barnet ditt har ca 18 måneder.

Night Terrors er vanligere i førskolebarn, fra 3 til 4 år. De kan manifestere seg i barn opp til ca 12 år og bør stoppe når barnet når ungdomsårene og hans nervesystem er bedre utviklet.

Hva å gjøre hvis du mistenker en natt terror

En alarmerende ting om nattlige terrors er at det ikke er C’Det er mye som du kan gjøre for barnet ditt når de oppstår. Det kan være vanskelig å se dem oppleve symptomene som følger med nattror, ​​men minner deg om at de ikke vil huske det om morgenen.

Aldri vekke sønnen din i løpet av en natt. Dette kan forvirre dem og gjøre det mye vanskeligere å komme seg til å sove.

I stedet må du observere barnet ditt under en nattror uten å våkne den. Det kan være vanskelig å gjøre, men det er det beste du kan gjøre for å hjelpe sønnen din.

Det er også viktig å sørge for at ingen omgivende gjenstand i barnets vugge kan skade den. Hvis nattferors oppstår etter at barnet ditt har gått fra vuggen til sengen, må du sørge for at du ikke står opp og blir skadet i løpet av natten.

Ditt barn vil roe seg etter en kort periode og vil gjenoppta den normale søvnsyklusen.

Hvis barnet ditt har en natthistorie, må du sørge for at alle helsepersonell er klar over sine nattferrors. Fra deres instruksjoner om hva du skal gjøre hvis du er ute om natten.

Barnet trenger å se en lege?

Night Terrors kan være skummelt, men de bør ikke være et mønster av panikk. Du kan snakke med barnets lege hvis du mistenker at du opplever noe annet enn nattferrors, som kramper, eller hvis barnet ditt ser skummelt eller ustabilt hele natten eller til og med i løpet av dagen.

Du kan også kontakte legen din dersom barnet ditt har andre problematiske eller russiske søvnvaner under søvn. Disse kan være tegn på andre forhold som må evalueres.

Hvis du har problemer med å etablere vanlige sovevaner hjemme, kan det være nyttig å jobbe med en søvnkonsulent. Overdreven tretthet og dårlige sovende forhold kan bidra til natt terror og finne noen som hjelper deg med å implementere en endring i hjemmet søvnpraksis kan redusere forekomsten av nattlige terrors.

Hvis du snakker med barnets lege, må du sørge for at du skriver ned symptomene, sover programmer og andre rutiner eller uvanlige atferd for å dele med ham.

Du kan hindre nattlige terrors?

For å få barnet ditt til å sove hele natten, er en av de store mysteriene i foreldre, men et godt uthelt barn kan være mindre sannsynlig å ha nattror.

Selv om dette kan virke som en umulig oppgave, er det ting du kan gjøre for å oppmuntre barnet til å få mer zzz.

Til å begynne med er det viktig å vite hvor mye søvn babyen din trenger. De American Academy of Pediatrics antyder at barn fra 4 til 12 måneder trenger 12-16 timers søvn om dagen, inkludert Sonnellini, barn fra 1 til 2 år trenger 11-14 timers søvn om dagen.

Men som du kan gjøre barnet ditt så lenge, spesielt hvis du går gjennom et hopp?

En måte å hjelpe barnet ditt til å sove mer er å introdusere en konstant rutine for å sove. Rutinen skal være ganske enkel å tillate noen omsorgsperson og noe som er håndterbart å gjøre hver natt.

For eksempel kan rutinen din føre til børsting av barnets tenner eller tannkjøtt, lese en bok og deretter rulle dem på samme tid hver kveld.

For å få de beste resultatene, begynner godnatrutinen før barnet begynner å knuse øynene hans, et tegn på overdreven tretthet.

Det kan være andre måter å hjelpe et barn overvinne nattet terrors. I et 2018-dokument for evolusjon, medisin & Folkehelse, Antatt av forskere som sover sammen med et barn over en alder av 1, kan bidra til å redusere nattror. Husk at artikkelen ikke har noe vesentlige bevis for å støtte Dell’hypotesen og filen AAP anbefaler at barn under 1 år sover i sengen, som en barneseng.

Mitt barn vil fortsette å ha nattror?

Barnet ditt kan bare ha nattororganer en gang, eller de kan gjenopplive seg i dager eller uker. Prøv å skape et avslappende miljø før og under L’nå å sove for å redusere risikoen.

L & # 8217;

Ikke c’det er mye at du kan gjøre under barnets nattror hvis du ikke holder plass til å sove trygt. Og L’implementering av rutiner som fremmer sunne søvnvaner, kan bidra til å redusere sjansen for at barnet ditt har en nattror i fremtiden.

Selv om Night Terrors kan være stressende, og i noen tilfeller, skummelt for foreldrene, er de generelt ufarlige for barnet ditt. Hvis du tror at deres natt ubehag kan være forårsaket av noe annet enn natt Terrors, snakk med barnets barnelege.