Angst, thorax smerte: symptomer, hjemmemedisiner og mer

Beskrivelse

Å føle seg fra så mye bekymret, redd eller nervøs er ganske vanlig for de fleste. Dette er typiske reaksjoner på atypiske øyeblikk av det daglige livet.

Noen mennesker føler seg ofte engstelige. Symptomene kan gå utover følelsene av bekymring eller bekymring for andre fysiske reaksjoner. Av og til er disse symptomene feil forbundet med andre forhold.

For eksempel er brystsmerter noen ganger et symptom på angst. Ofte er resultatet av et panikkanfall eller en intens reaksjon, brystsmerter er en bekymring på grunn av den mulige forbindelsen med hjerteinfarkt og andre hjerteforhold.

Hvis du prøver en’hyppig angst, lærer å forstå brystsmerter, kan hjelpe deg med å finne lettelse fra symptomene og identifisere når du trenger ytterligere medisinsk hjelp.

Hvordan føle thoracic smerte fra angst

Symptomene på angst er sjelden det samme som en person per person. Noen dager er symptomene ikke engang de samme for samme person. L’Angst presenterer seg på ulike måter, og dette gjør det vanskelig å identifisere eller forstå symptomene.

Thoracic smerte forbundet med # 8217; angst er forskjellig for hver person. Noen mennesker kan føle seg gradvis brystsmerter. For andre kan smerte være plutselig og uventet. Thoracic smerte fra angst kan beskrives som:

  • Akutt og lancing smerte
  • Vedvarende thorax smerte
  • en’uvanlig muskelkontraksjon eller brystspasmer
  • Brennende, nummenhet eller døve smerte
  • Lancanttrykk
  • Toracic spenning eller undertrykkelse

Hvis du ikke har en historie med brystsmerter med angst, kan du være bekymret. Mange antar å ha et hjerteinfarkt og gå til beredskapsrommet i’sykehus for omsorg.

Mer informasjon om advarselsmerkene for et hjerteinfarkt »

I en studere, Forskere har oppdaget at uorden d’angst var overveiende blant mennesker med thoracic smerte unifecific (NSCP). L’NSCP er beskrevet som atypisk thorax smerte med andre symptomer som ikke er resultatet av en kardialhendelse.

Hvis du besøker et sykehus førstehjelp og leger finner ikke en bestemt årsak til brystsmerter, bør du vurdere å konsultere legen din for andre mulige årsaker, inkludert L’angst.

Angst thoracic smerte vs. Hjerteinfarkt thoracic smerte

Brystsmerter kan være et advarselsskilt for et hjerteinfarkt. Her er noen forslag til å hjelpe deg med å avgjøre om brystsmerter er forårsaket av angst eller hjerteinfarkt:

Symptom hjerteinfarkt Angst thorax smerte forårsaket av innsats ✓ thorax smerte i ro ✓ hjertefrekvensøkning ✓ ✓ thorax smerte som følger med angsten ✓ Konstant thorax smerte ✓ Akutt og laching thorax smerte som varer bare 5-10 sekunder ✓ kort pust ✓ Radiant smerte som reiser med bryst til andre områder, for eksempel armer eller kjeve ✓

Hvis du mistenker at du har et hjerteinfarkt, ring lokale beredskapstjenester. De kan evaluere og avgjøre om du har hjertehendelse eller hvis C & # 8217, det er en annen grunn til brystsmerter.

Hva er årsakene til thoracal smerte fra angst

Når du er engstelig, kan kroppen din og ofte produsere fysiske reaksjoner som svette eller kortpustethet.

Når du blir engstelig, forårsaker hjernen din og kroppen din en øyeblikkelig respons på stress. Dette inkluderer en fysiologisk forandring. Kroppen din kan stivne eller bli mer spent.

Et stressrespons kan også inkludere en psykologisk eller følelsesmessig respons. Du kan bli aggressiv eller sint lettere. Disse svarene er angitt som en kamp eller rømningsrespons. Når du blir stresset eller engstelig, forbereder kroppen din på å reagere eller rømme.

Hvis denne stress stress reaksjonen oppstår eller sjelden unnslippe, bør kroppen helt gjenopprette innen 30 minutter. Hvis du prøver det for ofte, kan det ikke. Dette kan føre til en økning i muskelspenningen og i brystet kan denne spenningen bli smertefull.

På samme måte, på et enda mer stressende øyeblikk, kan hjerteslaget øke og styrken til hjerteslagene dine kan bli sterkere. Dette kombinert med tett brystmuskler kan få deg til å føle uvanlig smerte.

Husholdningsartikler

Hvis du føler deg engstelig, kan du ta kontroll over tankene dine og kroppen din med enkle teknikker. Disse teknikkene kan ikke fungere hver gang, men jeg er et flott utgangspunkt når du trenger hjelp til å sjekke din angst.

Øv dyp pusting

Dype og målrettede åndedrag kan roe både sinnet og kroppen. Finn et rom eller et rolig område og inspirert av opptil 10. Hold stillingen for et sekund, og pust ut ved å telle opptil 10. Gjenta flere ganger mens du føler at hjerteslaget reduseres.

Ta vare på situasjonen

Godta dine følelser av angst, anerkjennelse og deretter verk ved å sette dem i perspektiv. Du er bekymret for noe du ikke kan sjekke? Du er redd for et usannsynlig resultat? Temaer en situasjon du ikke kan kontrollere # 8217;? Vei gjennom dine følelser for å finne kilden, så det virker for å sette det i perspektiv.

Tenk deg en vakker scene

Hvis du føler deg engstelig, prøv å se et sted som beroliger deg umiddelbart. Dette kan være spesielt nyttig hvis du føler deg engstelig mens du er i en situasjon du ikke kan unngå, som et stressende møte. Øv deg dyp pusting mens du bilder på dette stedet.

Bruk A’app for avslapning

Smartphone Apps for angsten kan veilede deg gjennom teknikker og stressreduksjonsøvelser. Det er også meditasjonsapps som kan hjelpe deg med å roe deg når du føler deg engstelig. Mange av disse appene er gratis, så du kan prøve forskjellige for å finne en som fungerer for deg.

Tilleggsinformasjon: De beste appene for årets angst »

Vær proaktiv om din fysiske helse

Du tar vare på kroppen din? Sov nok? Spis godt? Å ta vare på kroppen din betyr også å ta vare på tankene dine. Selv om dette ikke bidrar til å behandle thoracic smerte fra angst, kan det hjelpe deg med å redusere risikoen for angst og følgelig brystsmerter i fremtiden.

Rådfør deg med en lege

Hvis L’angst og brystsmerter er seriøse eller kroniske, må du kanskje konsultere en terapeut. De kan snakke med deg om situasjoner som forårsaker angst og hjelper deg med å lære å håndtere teknikker. Disse teknikkene kommer kanskje ikke naturlig hvis du ofte er engstelig. Det er her en profesjonell eller instruktør kan hjelpe.

En terapeut eller en lege kan lære deg å håndtere teknikker som gjør at du føler deg i kontroll og trygt. Når du begynner å finne en følelse av ro, vil symptomene dine, inkludert brystsmerter, dempe.

Hvis coaching teknikker eller mentale øvelser er uvanlige, kan det være nødvendig å vurdere resept. Anxiolytiske stoffer har bivirkninger og risiko. Men bruk dem som ly mens du lærer å håndtere symptomer, kan være nyttige.

Outlook

Identifiser L’angst som en årsak til brystsmerter er et viktig skritt i behandlingen av tilstanden din. Som du lærer å administrere bivirkningene av # 8217; angst, vil du også lære å håndtere ufrivillige komplikasjoner som brystsmerter.

Selv om du ikke kan vite med sikkerhet hvis eller når du prøver igjen i brystsmerter, forbereder du deg med å håndtere teknikker og praksis, vil hjelpe deg med å føle deg mer forberedt og i kontroll.