Aloe vera for utslettutbrudd: forskning, effektivitet og mer

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

L’Aloe Vera er en populær plante som har blitt brukt som hjemmemedisin for ulike problemer over 6000 år. Aloe blader inneholder en tett, klar og vandig gel som kan brukes lokalt på huden.

Denne aktuelle applikasjonen er ment Har beroligende, fuktighetsgivende og helbredende egenskaper. L’Aloe Vera er anti-inflammatorisk og antimikrobiell. Det er derfor noen helsepersonell anbefaler L’Aloe bruk for noen hudutslett.

Forskning hevder L’Aloe Vera som et praktisk hjemmemedisin for behandling av noen typer hudutbrudd. Men l’Aloe Vera vil ikke jobbe for å behandle eller behandle alle slags utslett. Det erstatter ikke behandlingene som er foreskrevet av legen.

Det er også sjeldne tilfeller hvor du bør unngå bruk av Aloe Vera på A’utslett. Fortsett å lese for å finne ut hva vi vet om’bruk av aloe vera som en behandling for kutane utbrudd.

Hva vi vet

A’utslett er en generell begrep som kan brukes til å definere den røde og betente huden eller bare for å beskrive noen samling av endringer i huden.

Årsakene til A’utslett er uendelig. Bare noen få eksempler er:

  • Immun dysfunksjon
  • autoimmune forhold
  • reaksjoner på irriterende stoffer eller allergener i # 8217; miljø

Siden det er et bredt spekter av utløsende faktorer for kutane utbrudd og ikke mange søk på hvordan L’Aloe Vera bidrar til å behandle dem, er det umulig å si at 8217; Aloe Vera fungerer hver gang for hvert utslett.

Det vi vet er dette: L’Aloe Vera er et relativt kraftig fuktighetsgivende middel som i noen tilfeller kan berolige huden, rolig hevelse og stimulere sirkulasjon når det brukes.

Det har også antimikrobielle egenskaper: L’Aloe Vera kan drepe noen patogene agenter som prøver å bosette seg på huden.

L’Aloe Vera kan bidra til å akselerere helbredelsen av kutane utbrudd forårsaket av tørr hud og irritasjon. Kan kurere psoriasisplater og beroligende eksemet. Også l’aloe vera kunne lesjoner Fra viruset Dell’herpes helbrede raskere.

Det er effektivt?

L’Effektivitet av # 8217; Aloe Vera varierer avhengig av årsaken til basen av # 8217; utslett.

Irritasjon

Hvis L’utslett er forårsaket av en Generell irritasjon, som A’Aloe Vera kunne lindre kløe og # 8217; betennelse. Det kan også forbedre L’# 8217; utslett.

Imidlertid mangler tilstrekkelige studier for å støtte dem til konvensjonelle behandlinger. Vær også oppmerksom på at L’Aloe Vera kan ikke «8220; Cure & # 8221; En allergisk reaksjon.

Utslett av bakterier eller virus krever fortsatt en annen aktuell behandling fordi selv symptomer reduseres. L’Aloe Vera alene vil ikke fungere.

Varmeutbrudd

A’varmeutbrudd dukker opp på huden når den er varm og våt ute. L’Aloe Vera anbefales som et hjemmemedisin for varmeutbrudd for sine forfriskende og antiinflammatoriske egenskaper. Testene til’bruk av aloe vera for varmeutbrudd er for det meste anekdotiske.

L’Aloe Vera er også et populært hjemmemedisin for solbrenthet.

Bleiedermatitt

L’Aloe Vera Topica ble brukt i en liten 2012 studie av nyfødte med bleiedermatitt. Forskerne konkluderte med at bruken av bruken av Vera som et hjemmelaget middel for bleie dermatitt var «klart støttet» 8221; På grunn av anti-inflammatoriske og antimikrobielle egenskaper av Aloe Vera.

L’Aloe Vera virker trygt for bruk på de fleste barn i en alder av 3 måneder, men hvis du har reservasjoner, snakk med barnelege.

Ulemper

Aloe Vera Gel anses generelt som trygg og ikke-giftig hvis det brukes på huden, så lenge du ikke har en’allergi mot aloe-anlegget.

Den største ulempen ved å bruke aloe vera til å behandle en’utslett er at den har en begrenset effekt for de fleste hudutslett, spesielt hvis de brukes alene.

L’Aloe Vera kan på en eller annen måte sakte berolige rødheten og redusere betennelsen. Kan ikke umiddelbart slette alle symptomene dine. Den lettelse du prøver etter påført, kan ikke vare omtrent noen få minutter.

L’bruk av’aloe vera for kutane utbrudd innebærer generelt forskjellige applikasjoner av produktet du bruker.

Vær også oppmerksom på at aloe oral kosttilskudd, noen ganger tatt for forstoppelse og andre helsemessige forhold, er generelt ikke anbefalt.

Sekund Mayo Clinic, Aloe oral kosttilskudd kan motvirke effekten av narkotika for diabetes og forstyrre absorpsjonen av andre stoffer. L’Aloe tok oralt kan også sakte blodkoagulasjon og forårsake nyresvikt.

Slik bruker du L’Aloe Vera for hudutslett

Bruk l’aloe vera for noen form for utslett er ganske enkelt.

Påfør ALOE VERA GEL OPPLYSNINGER OM ALLE PÅ ALDRIKASJONER. Bruk 100% Pure Aloe Vera-produkter for å unngå å introdusere andre allergener eller ingredienser som ytterligere kan irritere huden din.

Aloe Vera Gel tar noen minutter å tørke. La huden din absorbere den helt før du bærer klær på # 8217; området.

Du kan gjenta Aloe Vera Gel hver to timer for å se om det hjelper dine symptomer. To ganger om dagen bør de være nok til å se resultatene, hvis jeg ikke vil være effektiv for ditt spesielle utslett.

Du kan finne Aloe Vera Gel i mange apotek, matbutikker og online.

Når skal du se en lege

De American Dermatologists Academy understreker at de fleste hudutbrudd ikke er farlige for livet. Men dette betyr ikke at du skal la dem gå uten en lege behandling.

Kontakt legen din hvis du har:

  • A’utslett som ser ut til plutselig og sprer seg raskt
  • A’utslett som dekker hele kroppen
  • en’utslett full av pus gul eller vises ellers smittet
  • A’utslett med blærer
  • Feber sammen med utslett

Bunnlinjen

Anekdotisk, l’aloe vera kan behandle noen hudutslett. Det er fornuftig at aloe vera er et godt hjem rette siden han har anti-inflammatoriske og antimikrobielle egenskaper.

Men l’aloe vera vil ikke fungere godt som de fleste behandlinger for benk-topp hudutslett. Det er ikke en erstatning for foreskrevne legemidler for å behandle en hudtilstand.

Du er velkommen til å prøve L’aloe vera neste gang du har en’utslett som trenger behandling. Husk at din erfaring kan variere, og symptomene kan fortsette. Hvis du har spørsmål eller tvil om utslett, kan du se en lege.