Avokado Hair Masker: 7 Gjør-det-selv oppskrifter for næringsstoffer

Vi vet allerede at avokado er bra på toast og sushi, men du visste at det er bra for håret ditt også?

For mange av de samme grunnene, frukten & # 8211; Ja, # 8217; Avokado er teknisk en frukt & # 8211; Det er gunstig for helse og hår.

Fortsett å lese for syv avokado-baserte hårmasker vi elsker. Vi vil også håndtere de beste praksisene for bruk og fjerning av hårmasker, samt forslag til å holde håret sunt.

Hva gjør’avokado bra for hår

Avokado er ekstremt fuktighetsgivende og næringsrik fordi de inneholder naturlige oljer og fettsyrer både flerumettet og monoumettet (gode «gode fettstoffer»). Selv om disse oljene kan være nyttige for alle typer hår, er de spesielt nyttige for tørt og dehydrert hår.

Frukten er også rik på vitaminer som kan mate hodebunnen og hjelpe håret til å virke sunt, skinnende og hydrert. Du har kanskje hørt at biotin hjelper hårvekst og negler. Dette gjelder spesielt hos mennesker som har mangel på biotin, som er sjelden.

L’avokado er en utmerket kilde til biotin og # 8217; å legge til dette komplekset b vitamin i kostholdet kan hjelpe håret til å bli sunnere.

TIL 2015 Studio Han oppdaget at mineraler i # 8217; avokadoolje, inkludert kalium og magnesium, kan forsegle kutikkcellene, som kan hjelpe håret til å se jevnt og skinnende ut og hindre pause.

Selv om mange kliniske studier har blitt utført på effektene av # 8217; avokado på håret, har det vist seg at vegetabilsk olje bidrar til å beskytte håret mot skade E Det ble oppdaget at fettsyrer reduserer oljen; og forbedre hårets generelle kvalitet.

Anekdotisk sett merker mange at deres hår føler seg mer silkeaktig og sterkere etter å ha brukt en avokado maske.

Hjemmelaget oppskrifter med hårmasker Alle’avokado

Avocado masker er enkle å forberede seg hjemme, og du kan allerede ha alle ingrediensene du trenger på kjøkkenet ditt.

1. Avokado og kokosnøttolje

Ingrediants

 • 1 avokado
 • 2-3 spiseskjeer. kokosolje

Bruksanvisning

For jevnt og skinnende hår, bruk en gaffel for å knuse en hel avokado i en bolle. Start med 2 ss kokosnøttolje og bland.

Har vist seg at kokosnøtten lett absorberer i håret og beskytter håret mot ekstern skade. Du kan legge til mer kokosnøttolje hvis du foretrekker en flytende maske. Påfør starten fra spissen av håret og gå opp til hodebunnen.

2. Avokado, olje og # 8217; oliven og sitronsaft

Ingrediants

 • 1 avokado
 • 1/4 glass olje d’oliven
 • 1 ss. sitronsaft

Bruksanvisning

Knuse avokado og legg til l’oliven og sitronsaft. Det vil virke som en Brody Guacamole. Påfør på vått eller tørt hår fra roten til spissen.

Sitronen er antifungal og kan bidra til å redusere sebum og flass. Men hvis det ikke er skyllet riktig, kan det midlertidig rydde håret. Oljeutviklingsegenskapene til olivenoljen vil bidra til å myke håret.

3. Avokado, egg og olje d’oliven

Ingrediants

 • 1/2 avokado
 • 1 egg
 • 1 teskje. Olje d’oliven

Bruksanvisning

Bland ingrediensene med en gaffel eller en skje. Beat vil fungere i en klemme.

Du kan justere proporsjonene av denne masken basert på hårets lengde og tykkelse. I tillegg til de fuktighetsgivende fordelene ved # 8217; avokado og # 8217; olivenolje, oliven, egget er rik på proteiner, som bidrar til å styrke håret og beskytte mot dobbelt tips og varmeskade.

4. Aloe og avokado

Ingrediants

 • 1 moden avokado
 • 2 spiseskjeer. av aloe vera gel
 • 1 teskje. kokosnøtt

Bruksanvisning

Bland eller bland de tre ingrediensene sammen, og legg til mer kokosnøttolje hvis du har veldig lang eller tykt hår.

L’Aloe har Anti-inflammatoriske egenskaper som kan berolige hodebunn og vitamininnhold er i # 8217; aloe som i # 8217; Avocado vil mate håret.

5. Banan og avokado

Ingrediants

 • 1 moden banan
 • 1/2 avokado

Bruksanvisning

Knuse eller bland ingrediensene og bruk på det fuktige håret fra roten til spissen. Bananen har et høyt silisiuminnhold, så det virker for å glatte håret og legge til glans.

6. Yoghurt, honning, olje d’oliven og avokado

Ingrediants

 • 1 kopp yoghurt (opt for enkel gresk yoghurt)
 • 1/2 moden avokado
 • 2 ss. Olje d’oliven
 • 1 ss. honning

Bruksanvisning

Bland eller bland ingrediensene for å danne en jevn pasta.

Gjelder for vått hår. Honning kan virke klebrig, men det er en padter, noe som betyr at det tiltrekker fuktighet fra luften og fryser i håret for større hydrering.

TIL 2017 Studio har vist at probiotika i yoghurt kan bidra til å redusere flass.

7. Mel D’havre og avokado

Ingrediants

 • 1/2 moden avokado
 • 1/2 kopp mel D’havre

Bruksanvisning

Forbered først D & # 8217-melet; etter matlagingsinstruksjonene og la det avkjøles ved romtemperatur: Du vil ikke brenne hodebunnen! Bland med avokado for å danne en jevn pasta. Påfør håret fra roten til spissen.

D & # 8217-melet kan bidra til å berolige tørr og pruriginøs hodebunnen.

Slik bruker du hårmasker: God praksis

For å få de beste resultatene, bruk avokado masker på tørt hår. Avokado hårmasker er oljebaserte, så vått hår avviser olje og trenger ikke så dypt som tørt hår.

Gå 20 i 30 minutter.

Hvis du ønsker, kan du legge en hårmaske om natten. Det er imidlertid ikke mange tester for å støtte det faktum at det å forlate masken utover metningspunktet er mer fordelaktig.

Hvis du bestemmer deg for å forlate den på om natten, dekk håret ditt med dusjhodesett eller legg et håndkle på puten for å unngå farging.

Skyll masken i dusjen, og gjør deretter sjampoen og balmen normalt. Hvis du føler at håret ditt ser bra ut selv etter sjampoen, kan du vurdere sjampoen to ganger for å få masken helt ut.

Forholdsregler

L’avokado er allment ansett som trygt. Men hvis du vet at du er allergisk all’avokado, anbefaler vi at du hopper over masken, som det kan forårsake Negative bivirkninger.

Hvis du aldri har spist en avokado, men du vil bruke den i en hårmaske, er det bedre å prøve en oppdatering før du bruker det på håret ditt. Dette innebærer en liten mengde avokado på # 8217; underarmen.

Vent ca 30 minutter unna, og hvis huden ikke viser allergiske reaksjonsskilt, som ingen rødhet, kløe eller brennende, bør ha det bra med det på hodebunnen og håret.

Sunn hårforslag

Masker er ikke den eneste måten å holde håret sunt. Et enkelt trinn består i skyll håret med varmt eller kaldt vann.

Før du lager sjampoen, bruk varmt vann til å åpne kutikulaen, noe som gjør at sjampoen kan trenge inn i hver lås for en dypere rengjøring. Skyll med kaldere vann for å forsegle kutikulaen for skinnende hår.

Sunn hårforslag

 • Bruk varmt vann før du lager sjampoen for å åpne kutikulen.
 • Skyll med varmt eller kaldt vann etter sjampo for å forsegle kutikulen.
 • Bruk et mikrofiberhåndkle i stedet for svampen, for å tørke håret ditt.
 • Sov på en silkepute.
 • Begrenser varm styling, som tørking, tørking, krølling og stryking.
 • Bruk en termoprotektiv spray hvis du bruker et varme-stylingsverktøy.
 • Følg et komplett og rikt kosthold av vitaminer.

Når du tørker håret ditt, bruk et mikrofiberhåndkle. Det er mer delikat på håret enn svampen, som kan svekke og skade håret ditt.

En silkepute kan også bidra til å beskytte håret ditt. Skape mindre friksjon på håret ditt, og deretter l’crepe effekt, pluss materialet holder mindre skittent og olje.

En enkel måte å unngå skade på håret ditt er å begrense varm styling, for eksempel tørking, strykejern og krølle. Hvis du trenger å bruke varme verktøy, kan du bruke en termoprotektiv spray som vil bidra til å holde håret ditt sunt og mykt.

Dietten din kan påvirke hårhelsen

Håret er laget bare av døde celler, og derfor gjør de ikke vondt når du kutter dem. Du kan endre utseendet på håret ditt, men det er vanskelig å endre sitt virkelige triks, med mindre du endrer måten de vokser opp.

En måte å endre hårets helse på er å følge et komplett og rikt kosthold av vitaminer. Matvarer som er rik på vitaminer og antioksidanter, kan bidra til å fremme sunn hårvekst.

Noen av de beste hårmatene inkluderer:

 • Grønnsaker, som spinat og kål
 • bær, de har Vitamin C for å bidra til å fremme kollagen
 • valnøtter
 • frø
 • Østers og andre rike sinkmatvarer
 • fett fisk, som inneholder omega-3
 • avokado, som gir organismen vitamin E og en dose fettsyrer

Hvordan kutte en avokado

sammendrag

Ikke C’Det er mye vitenskapelig grunnlagt forskning som indikerer hårmasker som fordeler for hår. Anekdotisk sett rapporterer mange mennesker at håret ser mer skinnende ut og glatt etter en avokado maske, selv om håret selv ikke har endret seg.

Fordi håret er en dødstoff, ikke C’det er mye som du kan gjøre for å permanent endre forholdene når de har vokst fra hodebunnen. Et sunt og komplett kosthold er en av de mest effektive måtene å forandre håret på. Spise avokado er like bra, hvis ikke bedre, for håret ditt som du bruker en maske.

L’avokado er rik på vitamin E., C og A og inkluderer essensielle mineraler og svært lite sukker. Andre sunne hårmat er bær, fisk og grønnsaker med grønn løvrik.