Sinusmassasje: Teknikker for å lindre smerte

COS’er sinus smerte?

Mellom nesebelastning og sekresjon, ansikts smerte, fylde, trykk og hodepine, kan sinus smerte få deg til å føle deg ganske dårlig.

Sinus smerte og overbelastning er vanligvis forårsaket av sesongmessige allergier eller av forkjølelse. Noen mennesker opplever imidlertid gjentatte angrep av sinus smerte og overbelastning på grunn av:

 • Unormal stoffvekst Alle’Nose interiør, kalt nesepolypper
 • En uregelmessig vegg av stoff mellom neseborene, kjent som en viderekoblet septum
 • A’annen sykdom

Denne typen nasal overbelastning (i hvilke gjentatte eller lange episoder forekommer) kalles kronisk bihulebetennelse. Slår nesten 30 millioner amerikanere.

Benken og reseptbelagte legemidler brukes vanligvis til å lindre sinus ubehag. Men hvis du vil prøve noe annerledes, kan du vurdere brystmassasje.

Massasjen bidrar til å favorisere drenering fra bryster og for å lindre overbelastning. Og alt du trenger for dette hjemme rette er fingrene dine.

3 Teknisk massasje

Automassasje er lett å gjøre alene. Bare noen få minutter å forsiktig massere og sette press på de riktige delene av ansiktet.

Menneskekroppen har fire par bryster. Alle tar navnet sitt fra beinene der de ble funnet. Du kan bare massere brystene som plager deg eller forsøke å massere alle fire brystområder.

1. Frontal brystmassasje

De frontale bihulene er i midten av pannen, like over alt.

 • Begynn å gni hendene sammen for å varme dem.
 • Plasser indeksen og mediet på begge sider av pannen, like over øyenbrynene.
 • Massasje sakte med en sirkulær bevegelse mot utsiden, fortsetter mot utsiden, mot templene.
 • Gjør det i ca 30 sekunder.
 • 2. Maxillary brystmassasje

  Mascellarbrystene ligger på begge sider av nesen, under kinnene, men over tennene. De er de største av de fire brystene.

 • Plasser indeksen og mediet i området i zigomene og overkjeven, på begge sider av nesen.
 • Massasje quest’område med en sirkulær bevegelse i ca 30 sekunder.
 • For sterkere trykk, bruk tommelen opp i stedet for # 8217;.
 • 3. Seno Breast Massage / Ethmoid

  De seniovoidale brystene ligger på siden av skallen i # 8217; et divenidt bein, som ligger bak nesen og mellom øynene, like under hypofysen. Etmoidal bryster er lokalisert i # 8217; benethethoid, beinet som deler nesehulen fra hjernen.

  Denne teknikken vil møte begge typer bryster.

 • Plasser indeksene på nesebroen.
 • Finn området mellom nesebenet og # 8217; øyevinkel.
 • Hold et avgjørende trykk på det tidspunktet med fingrene i ca. 15 sekunder.
 • Så ved hjelp av indeksene, kjærtegnes ned langs siden av nesebroen.
 • Gjenta de langsomme bevegelsene ned i ca. 30 sekunder.
 • Du kan gjenta alle disse massasjer flere ganger til brystene dine vil føle seg lindret av overbelastning. Du kan også kombinere brystmassasje med andre hjemmemedisiner som varmepakker eller dampinnånding, for større lindring.

  Brystene har forklart

  Brystene er et steinbruddssystem i skallen. Forskere var i en Debatt om I flere tiår på brysterens sanne funksjon. Noen tror at de spiller en rolle i # 8217; fuktighet og filtrer luften vi puster. De kan også tjene til å lette skallen bein og bidra til å forbedre stemmen.

  Sunn bryster er i utgangspunktet tomme hulrom med bare et tynt lag av slim. Brystene som er betent (for eksempel av kulde, influensa eller allergi) produserer slim. Dette fører til overbelastning, som igjen forårsaker trykk og smerte i ansiktet.

  Du kan prøve sinus smerte i en eller alle fire brystseter. Mange med bihulebetennelse har smerte over hele ansiktet, uavhengig av hvilket bryst som er interessert.

  Hvordan hjelpe brystmassasje

  Det antas at brystmassasje bidrar til brystsmerter og overbelastning, lindrer press og hjelper brystet til å tømme slimet. Lysetrykket og varmen i hendene kan også bidra ved å øke blodsirkulasjonen i # 8217; område.

  Imidlertid har mange brystmassasjeforskning ikke blitt gjort. Noen mindre studier viser lovende resultater, men videre forskning er nødvendig.

  I en nylig studere, Ansiktsmassasje terapi betydelig redusert alvorlighetsgraden av sinus hodepine i 35 kvinner. I en annen studere I mannlige idrettsutøvere med kronisk bihulebetennelse har ansikts terapeutisk massasje vist seg å redusere ansiktsbeløpet betydelig og ansikts ømhet i forhold til kontrollgruppen som ikke har mottatt en massasje.

  Liten varer lenge?

  Det er ikke noe pålitelig søk for å demonstrere om effekten av en sinusmassasje er langvarig. Noen med lisens massagere antyder at massasjeprosessen må gjentas om dagen for å forhindre at sinustrykket akkumuleres igjen.

  Du kan tilpasse massasjen til å konsentrere mer på et bestemt ansiktsområde, avhengig av symptomene.

  Bunnlinjen

  Sinusmassasje er en av mange hjemmemedisiner som kan bidra til å lindre brysttrykk, smerte eller overbelastning. Forskningen som viser at arbeider er begrenset, men små studier tyder på at det kan være nyttig for noen mennesker.

  Du må kanskje gjenta massasje teknikker et par ganger i løpet av dagen for å hindre at slimet samler seg igjen i brystene dine.

  Hvis du har en sterk smerte som ikke forsvinner til tross for hjemmebehandling, eller deres sinus smerte følger med en høy feber (over 102 ° F eller 38.9 ° C), se legen din. Det kan være en saus eller et annet underliggende problem som krever medisinsk behandling.