Allergier og svimmelhet: årsaken og behandlingen

Beskrivelse

Hvis du er svimmel, kan du spørre deg hva den underliggende årsaken er. Dehydrering, narkotika og en rekke forhold kan forårsake svimmelhet og kvalme.

Selv om svimmelhet kan virke som en mild tilstand, kan de faktisk være veldig ødeleggende for hverdagen. Det kan også være så seriøst å forlate deg tvunget til sengs i timer eller dager.

Blant de mange årsakene til svimmelhet er det allergier. A’allergi er responsen til immunsystemet til en ekstern substans som ikke er typisk skadelig for kroppen din. Disse fremmede stoffene kalles allergener. De kan inkludere visse matvarer, pollen eller kjæledyr hår, for å nevne noen få.

Sinusbelastning knyttet til allergi kan føre til svimmelhet eller til en mer alvorlig type svimmelhet som heter Vertigo. Fortsett å lese for å finne ut hva årsakene til svimmelheten knyttet til allergi; allergi og hvordan å behandle dem.

Hva forårsaker allergier indusert svimmelhet?

Allergier indusert svimmelhet kan skyldes stoffer som kalles allergener. Allergene kan finnes enten i # 8217; luft enn i maten du spiser.

Allergi-indusert svimmelhet i # 8217; luft

Hvis du er allergisk mot visse stoffer som er tilstede i # 8217; luft, inkludert støv, pollen og kjæledyrhår, begynner kroppen din å frigjøre kjemikalier som kalles problem for å bekjempe disse oppfattede inntrengere. Disse histaminer er årsaken til symptomene du kjenner som allergi symptomer.

Typiske symptomer på allergier inkluderer bihulebelastning, nysing, hals kløe og hoste.

Allergier treffer Eustache Trompet. Eustachio Trumpet er i hovedsak en tunnel som forbinder mellomøret til baksiden av halsen og bidrar til å justere balansen, til og med utligne trykket i # 8217; gjennomsnittlig øre med trykket i’omgivende luft.

Når du begynner å demonstrere symptomer i ørene, inkludert den irriterende følelsen av tilstopping som kan gjøre det vanskelig å høre, er det ofte fordi din Eustache-trompet er blokkert av slim.

Når det er blokkert, er det ikke lenger i stand til å utjevne trykket i # 8217; øre og holde balansen i kroppen din. Disse forstyrrelsene i’mellomøret kan forårsake svimmelhet symptomer hos de som lider av allergi, forkjølelse og brystinfeksjoner.

Vertigo kan også være et symptom på allergier. Svimmelhet og svimmelhet er to spesifikke symptomer som vanligvis skiller seg ut. En fra # 8217; andre. Når du er bedøvet, har du følelsen av besvimelse eller besvimelse, i stedet for å ha følelsen av at rommet vender (eller at hodet ditt svinger).

Ligger oss, løser vanligvis svimmelhet, i hvert fall midlertidig, mens svimmelhet generelt ikke slokkes når du legger deg ned.

Svimmelhet indusert av matallergi

Svimmelhet og svimmelhet er noen ganger forbundet med matallergi. Er en manifestasjon av kroppens forsøk på å bekjempe denne merkelige substansen, som ligner på reaksjonen av # 8217; histamin som oppstår med aerodisperse allergier.

Hvis du har regelmessig svimmel symptomer, kan ikke aerodispere allergier være årsaken. Du kan ha en’gluten eller kornintoleranse eller andre matvarer.

Symptomene kan manifestere umiddelbart etter å ha spist den anklagede maten eller timer senere, men de virkelige matallergene har en tendens til å manifestere seg raskt.

D’En annen del, en liten & # 8220; matintoleranse & # 8221; kan ikke manifestere seg i flere timer eller dager. Av denne grunn kan du ikke knytte din svimmelhet til maten du spiste nylig. Det kan ikke engang bli oppdaget før allergiske tester avslører følsomheten.

Hva er allergier indusert svimmelhet?

Svimmelhet er en seriøs form for svimmelhet som gjør at du ser på rommet som om det snu. Noen med svimmelhet kan også føle seg som om den beveget seg når den faktisk sitter eller stoppet.

I tilfelle allergi indusert gigidness, er synderen den flytende akkumuleringen i midten av mellomøret.

Det er viktig å merke seg at mens svimmelhet kan være ødeleggende eller ødeleggende, er de ofte herdbare. Legen vil trolig utføre en serie tester for å bestemme årsaken.

Hvis det er fastslått at svimmelhet er relatert til allergisk rhinitt, vil legen gi en behandling tilsvarende eller vil lede deg til en spesialist (vanligvis en allergiker eller en lege i «øre, nese og hals).

Fordi svimmelhet kan være relatert til mer alvorlige problemer, er det viktig å se etter en behandling så raskt som mulig når du har opplevd dette symptomet.

Hvordan allergier indusert svimmelhet blir behandlet?

Pleie for allergier indusert svimmelhet er vanligvis å behandle årsaken: og # 8217; allergi selv. Unngå helt allergenet er den mest effektive måten å behandle A & # 8217, allergi. Dessverre er det ikke mulig å unngå allergener i # 8217; luft.

Reseptbelagte og motisiner er tilgjengelige for å lindre svimmelhet og andre symptomer på allergi. Men å behandle den underliggende årsaken er vanligvis en mer effektiv måte å kvitte seg med svimmelhet på.

Først vil legen prøve å bestemme årsaken til din svimmelhet. Dette gjøres vanligvis av en tradisjonell allergisk test, med A’detaljert analyse av dine spesielle allergener.

Matallergi er vanligvis diagnostisert gjennom en slettingsprosess. Legen kan få deg til å delta i en såkalt & # 8220; eliminering diett & # 8221; Å forstå hvilken mat som forårsaker symptomene dine. Derfra kan du bestemme hvilke behandlinger eller kostholdsendringer som trengs.

Medisinering

Det er mange alternativer for å bekjempe allergi symptomer. Antihistaminer er populære for kortsiktig bruk og kan være svært effektiv for å lindre overbelastning som kan forårsake svimmelhet.

Antihistaminer brukes også til å behandle svimmelhet. Husk at mange antihistaminer kan forårsake døsighet. Det er viktig å ikke kjøre eller bruke maskiner når du tar et antihistamin for første gang.

Du bør også unngå å ta dem med antidepressiva, anti-angst agenter, mysterium, sovende piller eller alkohol. Snakk med legen din eller apoteket hvis du har spørsmål.

I tillegg til antihistaminer inkluderer andre typer legemidler til å behandle allergier eller symptomer på allergier:

  • Corticosteroid Pills
  • natriumkromolyn
  • Nasal eller orale steroidsprayer
  • Decongestants
  • Leucotrien-modifikatorer

Allergi slag

Langsiktig, vil legen sannsynligvis ønske å behandle allergi som forårsaker reaksjonen alt’instamine. Dette kan gjøres med sikre reseptbelagte legemidler for daglig bruk. Det kan også gjøres med spesialformulerte allergi skudd.

Når du mottar A’allergi injeksjon, injiseres en liten mengde allergen i virkeligheten. Dette hjelper deg til å desensere kroppen din allergen over tid.

Ved å øke dosen gradvis, passer din kropp. Dine symptomer vil redusere over tid. Allergi-streker er foreløpig ikke tilgjengelig for matallergi.

Kosthold

Du må kanskje vurdere en endring i kostholdet hvis svimmelheten er relatert til mat. Et glutenfritt kosthold, meieriprodukter eller hvete kan anbefales. Det er mange alternativer på markedet i dag for å møte disse spesielle diettbehovene.

Legen kan også overvåke tegn på cøliaki. Dette er en mer alvorlig form for glutenintoleranse som krever fullstendig eliminering av gluten i kostholdet eller kan følge alvorlige helsekomplikasjoner.

Outlook

Svimmelhet kan være et problem, men når allergier er hovedårsaken, kan behandlingen gi deg fri for symptomer. Nøkkelen er å bestemme årsaken til din svimmelhet og behandle årsaken, i stedet for selve symptomet.