Strekk og feier: Det er trygt?

Du har nådd utløpsdatoen eller # 8217; du har overskredet, men du har ennå ikke startet Travaglio. På dette tidspunktet kan legen tilby deg flere alternativer for å ønske deg velkommen ditt barn i verden.

A’alternativet er å indusere arbeidskraft med medisin som stimulerer sammentrekninger. A’Et annet alternativ kalles & # 8220; strekker seg og feier & # 8221;. Strekk og feie er også kjent som en feiemembran eller membranstripping. Det antas at dette alternativet stimulerer travaglio uten å administrere narkotika eller utføre en keisersnitt.

Her er hva du kan forvente under og etter rengjøring av membranen.

Hvordan leger utfører en membranskanning?

Membranene dine er et annet navn for amniotisk pose. Det er her barnet ditt vokser og utvikler i ni måneder. Legene kan skanne en membran i et medisinsk, hjemme- eller sykehuskontor. Prosessen krever generelt mindre enn 10 minutter. Legen gjelder første sterile hansker.

Legen vil da utføre en livmorhalsk undersøkelse for å avgjøre om livmorhalsen er åpen. Hvis livmorhalsen er åpen, vil de sette en finger i livmorhalsen og utføre en bred bevegelse. Dette vil skille membranene dine fra livmorhalsen. Hvis livmorhalsen ikke er åpen, er det ikke mulig å utføre en forlengelse og en skanning.

Fordi en feiemembran brukes?

En membran feie har formålet med å stimulere frigjøringen av hormoner kjent som prostaglandin. Prostaglandiner er hormoner forbundet med arbeid fordi de forårsaker glatte muskelkontraksjoner. Dette inkluderer livmor sammentrekninger som kan føre til arbeidskraft. Det er antatt at sammentrekningene «8220; Maturine & # 8221; Livmorhalsen, eller indusere livmorhalsen for å myke slik at et barn kan passere lettere gjennom fødselskanalen.

Legene har til hensikt å strekke seg og feie bort for å stimulere arbeid innen 48 timer. Men hvis en strekning og en fei ikke viser seg effektiv, kan en lege gi ytterligere råd til å indusere arbeidskraft, avhengig av hvor langt du er og barnets helse.

Noen kvinner bør ikke strekke seg og feie bort.

Legene utfører vanligvis ikke en forlengelse og en skanning hvis:

  • Barnets hode står ikke nedover
  • Du er ikke gravid på 40 uker eller mer
  • Du har en vaginal infeksjon på 8217
  • Dine membraner har allerede brutt (vannet ditt er ødelagt)
  • Din placenta er lav

Det er ingen data som indikerer at strekk og fei øker risikoen for infeksjon for mor og barn når de utføres riktig.

Det er trygt å strekke seg og feie?

Ifølge en gjennomgang av studiedataene som ble publisert i The Cochrane Review, Stretningen og feie utført til fremoverarbeidet var forbundet med en reduksjon i varigheten av arbeidet og varigheten av graviditeten. Gjennomgangen undersøkte 22 studier som inkluderte nesten 3000 kvinner. Imidlertid fant studien at kvinnene underkastet strekk og feiemaskiner rapporterte symptomer som blødning, uregelmessige sammentrekninger og ubehag under vaginal eksamen.

Risiko og alternativer for forlengelse og feie

Stretching and feeping kan forårsake bivirkninger, inkludert:

  • blødning eller liten blødning (kan virke brun med tiden)
  • Kramper som kan virke menstruasjonskramper
  • Ubehag under prosedyren
  • uregelmessige sammentrekninger

C’Det er også risikoen for at en strekning og en feie kan bryte den fosterveske. Dette er noen ganger kjent som vannbrudd;. Noen kvinner kan ha uregelmessige sammentrekninger og kan ikke nødvendigvis føre til arbeidskraft.

Hvis bivirkninger forekommer som en lys rød blodblødning, ødelagt av vannet eller intens smerte som ikke reduseres med tiden, ring legen. Du bør ikke prøve å utføre en strekk og feie deg selv på deg selv. Bare en autorisert profesjonell bør gjøre det.

L’

Stretching and sweep er en prosess designet for å øke sannsynligheten for at en kvinne går i arbeidsspontant, uten innblanding av narkotika og / eller kirurgisk inngrep. Kvinner som ønsker å starte Travaglio Kan Selvfølgelig foretrekker dette alternativet med hensyn til medisinsk inuksjon. Hvis L’strekking og feid ikke er effektive første gang, kan en lege gjenta det senere, vanligvis en uke senere. Vanligvis ikke utføre prosedyren i en avstand på to dager eller mindre.

Hvis kroppen din ikke reagerer på dette, kan det være nødvendig å være en medisinsk induksjon eller en keisersnitt. Dette skyldes at det er risiko hvis graviditeten overstiger 42 uker. For eksempel kan placenta ikke være i stand til å gi nok oksygen til barnet ditt til 42 uker. Snakk med legen din om alternativer for å stimulere arbeidskraft og risiko og fordeler.

Spørsmål:

Jeg passerte utløpsdatoen, og legen min anbefalte meg å indusere arbeidskraft. Hva er de sikreste alternativene for meg og mitt fremtidige barn?

Anonym tålmodig

TIL:

Legen din anbefaling kan godt være det sikreste alternativet for deg og din barn fremtid. Hvis de tilbrakte to uker fra fødselsdatoen, er barnet sannsynligvis større (kompliserer vaginal fødsel) og har en aldrende placenta. Naturlig arbeidskraft anbefales vanligvis med hensyn til indusert arbeidskraft fordi kroppen din gir tilstrekkelig justeringer for naturlig fødsel. Induced arbeider innebærer en økning i risikoen for keisersnitt og blødning etter fødsel. Du blir nøye overvåket. Legen din vil hjelpe deg med å bestemme L’tryggere alternativ for deg og ditt barn.

Dr. Debra SullivanSvarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.