Medicare funksjonshemmede dekning: kvalifisering, kostnader og mer

Du vet sikkert at Medicare dekning er tilgjengelig for enkeltpersoner i alderen 65 år. Du kan vite at Medicare-dekning for funksjonshemmede er også tilgjengelig.

Hvis du har rett til uførepenger fra Sosialsikkerhetsadministrasjonen, kan du få Medicare-dekning. Vet når Medicare dekning vil starte, hva vil dekke og hvor mye det vil koste deg å gjøre viktige planer.

Jeg har et funksjonshemning, jeg har rett til Medicare-dekning?

Du kan kvalifisere for Medicare hvis du har funksjonshemning, og du har blitt godkjent for funksjonshemmedeforsikring (SSDI). I de fleste tilfeller må du vente 24 måneder før’Start av Medicare-dekselet. C’er en toårig ventetid som starter den første måneden der du mottar en sosial sikkerhetsgodtgjørelse. Alle’Start av din 25. måned av SSDI-dekning, vil du automatisk bli registrert hos Medicare.

Det er to unntak på toårig ventetid. Hvis du lider av amyotrofisk lateral sklerose (SLA), også kjent som Lou Gehrigs sykdom, vil du bli påmeldt i dekselet i den første måneden der du vil motta SSDI. I tilfelle av nyresykdom på terminalstadiet (ESRD), starter Medicare-dekningen normalt den første dagen i den fjerde måneden av godsetisk behandling.

Jeg har rett til å dekke for Medicare funksjonshemning hvis jeg er under 65 år?

Medicare funksjonshemmede dekning har ingen alderskrav. Du kan få Medicare-dekket så lenge du har et funksjonshemning, og du har blitt godkjent for SSDI.

Jeg er automatisk registrert hos Medicare hvis jeg har et funksjonshemning?

Ja, forutsatt at du har blitt godkjent for SSDI. Du blir automatisk registrert med starten på den 25. måneden etter mottak av fordelene. Du vil motta postkortet ditt i løpet av den 22. måneden av SSDI-fordelene. Når du har fått fitness, vil du ha Medicare dekning deler A og B. Deler A og B er kjent som opprinnelige Medicare.

 • Medicare del A (sykehus forsikring). Del A blir brukt til å betale sykehusopphold og andre typer kortsiktig hjelp til pasienter, som kvalifiserte sykepleie anlegg. Folk generelt ikke betaler en premie for å dekke en del en.
 • Medicare Del B (sykeforsikring). Del B brukes til å betale et bredt spekter av medisinske tjenester, herunder medisinsk og spesialist avtaler, akuttmottaket besøk, ambulansetjeneste, medisinsk utstyr, forebyggende behandling og noen stoffer. Du vil normalt betale en premie for dekning av del B.

Del på Pinterest

Hvordan kan jeg abonnere på Medicare hvis jeg har en funksjonshemming?

Det første trinnet for å skaffe Medicare-dekning i tilfelle funksjonshemming er å be om funksjonshemmingene til sosial sikkerhet. Ditt funksjonshemning må oppfylle standardene som er etablert av Sosial sikkerhetsadministrasjon For å kvalifisere for dekning. Generelt betyr dette at du ikke kan jobbe, og at tilstanden din skal vare i minst et år.

Medicare bestemmer ikke hvem som har rett til dekning for funksjonshemming. Det er ikke nødvendig å drive ytterligere trinn hvis Social Security Administration har godkjent Invalidity Application. Du trenger bare å vente på de forespurte 24 månedene, og du blir automatisk registrert i Medicare.

Hvor mye koster det Medicare hvis du har funksjonshemning?

Medicare kostnader vil avhenge av spesifikke omstendigheter. Det er viktig å vite at, i motsetning til standard forsikringsplaner, har hver del av Medicare sine egne kostnader og regler.

Medicare koster del a.

Generelt vil du ikke betale en premie til Medicare Del A. Selv om folk under noen omstendigheter trenger å kjøpe del en dekning, kan folk som mottar fordelene med trygdeordninger eller fordeler med jernbane pensjonsstyret, få en gratis dekning. Dette betyr at du ikke vil betale for Medicare-del til så lenge du mottok SSDI-fordeler i 24 måneder.

Hospitaliseringskostnader med Medicare-del for å inkludere:

 • Franchise: $ 1.408 for sykehus sykehus i hver dekningstid.
 • Dager 1-60: Ingen Kommisjon. Når fradragsberettiget er nådd, vil stasjonære sykehus bli fullstendig dekket til den 60. dagen i hver periode.
 • Dager 61-90: $ 352 En dag med medforsikring.
 • Dager 91+: $ 704 En dag med medforsikring til du kommer til reservegrensen for livet (60 dager for livet).
 • Etter 60 dager etter reserve: Betal alle kostnader.

Medicare koster del B.

Medicare Part B-prisen vil bli trukket fra SSDI-sjekken. Ifølge amerikanske sentre for Medicare og Medicaid Services (CMS), standardprisen for del B for 2020 er $ 144.60.

Fradragsberettiget for Medicare del B i 2020 er $ 198. Etter å ha kommet fradragsberettiget, er noen tjenester dekket i sin helhet. Du betaler 20% av $ 8217; beløpet godkjent av Medicare for andre tjenester.

Noen velger å nekte Medicare dekning del b. Ofte skyldes dette det faktum at de kan få et mer praktisk deksel fra en’annen kilde, som ektefellearbeid. Du kan velge å ikke bruke Medicare-delen B-dekselet hvis du har andre deksler.

Det vil være instruksjoner for å nekte del B-dekning inkludert med Medicare-kortet når det kommer med post. Men du må kanskje betale en sen registreringsstraff hvis du ikke tar del B når du blir egnet, men du bestemmer deg for å ta det på et senere tidspunkt.

Bistand for å betale deler A og B av Medicare

Du kan ha rett til betaling av premier, fradrag, medforsikring eller kopiering.

For tiden er de fire Medicare spareplaner planer Tilgjengelig for å dekke disse kostnadene:

 • Kvalifisert Medicare-mottakerprogram (QMB)
 • Spesifikt program for mottaker Medicare lav inntekt (SLMB)
 • Individuell kvalifikasjonsprogram (qi)
 • Program for funksjonshemmede og kvalifiserte arbeidere (QDWI)

Disse planene er utformet for å hjelpe folk å falle i forhåndsbetalte inntektsnivåer for å betale Medicare-dekning. Du må møte inntektskravene til å kvalifisere.

Hvis du ikke kan kvalifisere for en Medicare Assistance-plan, kan du vurdere en Medigap-plan. Medigap-planene selges av private forsikringsselskaper godkjent av Medicare for å hjelpe deg med å dekke samforsikringskostnader, copays og andre utgifter som Medicare ikke betaler.

Medicare Integrative Plans

Når du har rett til Medicare-deler til og B, vil du få sjansen til å kjøpe Medicare tilleggsplaner. De to ekstra delene av Medicare er:

 • Medicare del C (Medicare Advantage-planer). Advantage-planer Også kjent som Piani Del C, tilbyr flere dekningsmuligheter enn originale Medicare. Denne dekningen tilbys av private selskaper som har kontrakter med Medicare. Du må være registrert i delene A og B og betale en premie for å få en fordelsplan.
 • Medicare del D (reseptbelagte legemiddelplaner). Del D er en plan for reseptbelagte legemidler. Du kan bruke denne planen til å kompensere for kostnaden for stoffene dine. Utmerkelser for del D avhenger av inntektene dine. Et program kalt ekstra hjelp kan bidra til å dekke Medicare del D og reseptbelagte legemiddelkostnader hvis du har begrensede ressurser.

Det er tjenester som ikke er dekket av Medicare?

Ja, det er noen tjenester som ikke er dekket av Medicare. Du kan utforske en komplett liste over hva som behandles i Medicare nettside.

Medicare betaler ikke for:

 • Tannlege tjenester
 • Vision tjenester
 • Høreapparat
 • Estetisk kirurgi inngrep
 • Langtidspleie

Du kan kjøpe en Medicare Advantage plan som dekker tanntekniske tjenester, utsikt og andre ikke-dekket tjenester.

Du kan også vurdere kjøp av en forsikring plan for langsiktig hjelp hvis du tror du trenger langsiktig bistand nå eller i fremtiden; Men Medicare ikke tilbyr denne type dekning.

Bunnlinjen

Medicare dekning er tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne mottar SSDI. Du vil automatisk bli registrert i del A og B etter 24. måned av SSDI fordeler. Du kan velge å nekte Medicare Del B dekselet hvis du har andre alternativer som fungerer best for ditt budsjett.

Generelt vil du betale premier bare for del B, men det er franchise og samforsikringskostnader for begge sider. Du kan få hjelp til å betale premier og andre kostnader med Medicare og Medigap Assistance-planer.