Papaya såpe: Fordeler og bruker som en rengjøringsmiddel og å lette huden

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Papaya er en frukt dyrket i de tropiske delene av’vestlige halvkule. Men du kan gjøre mer med papayaen du spiser.

Det brukes også som et skjønnhetsprodukt, med mange mennesker som bruker papaya såpe for å forbedre helsen og # 8217; aspektet av huden deres. Det antas at selv papaya såpe er en lyn for huden. Ved misfarging eller mørke arr kan såpe redusere utseendet på disse stedene.

Cos’er papaya såpe?

Papaya såpe er en naturlig og delikat såpe som er trygt å bruke på forskjellige deler av kroppen, inkludert ansiktet.

En normal såpe renser og fjerner også smuss. Men det kan være for vanskelig for huden, frata den av naturlige oljer.

Noen såper inneholder syntetiske vaskemidler og andre ingredienser som ikke bare vil vaske skittet, men også den naturlige hydrering av huden din. Dette kan forverre hudforholdene som akne, psoriasis og rosacea, økende tørrhet og kløe.

Papaya såpe, D’andre deler, består av naturlige ingredienser. Inneholder papain enzymet, som bryter ut proteiner.

Dette enzymet favoriserer en sunn fordøyelse, men kan også fungere som antiinflammatorisk.

Fordeler med Papaya Soap

Papaya har næringsstoffer for å fremme sunnere hud. Papaya såpe er rik på vitamin C, en antioksidant som kan redusere uregelmessig pigmentering og stimulere kollagen produksjon.

Såpe inneholder også vitamin A, en annen viktig næringsrik for huden. Fremmer produksjonen av nye hudceller og kan bidra til å redusere mørke flekker, flekker og arr.

Bruk for papaya såpe

Selv benken vaskemiddelstengene ikke forbedrer huden, men det kan gjøre det et naturlig produkt for huden som papaya såpe.

Flere bruksområder for papaya såpe inkluderer:

Exfoliation

L’Papaina Enzyme i papaya såpe kan exfoliere huden og gi dem et sunnere utseende.

L’Exfoliation fjerner døde celler fra overflaten av huden. Mens det er sant at huden er naturlig fornyet, kan det utgjøre regelmessig med papaya såpen å forlate huden lysere og glatt. Det kan også standardisere hudtonen.

Behandling av akne

Hvis du har akne trend hud, kan papaya såpe bidra til å eliminere flekker og redusere utsalgssteder.

Som enzym som løser proteiner, fjerner Papain effektivt den skadede keratinen. Keratin er en av de viktigste hudproteinene, men en akkumulering kan forårsake dannelsen av små fremspring.

Den eksfolierende papaya såpeffekten hindrer også de døde cellene i huden å hindre porene, som også kan redusere akne;.

Insekt punktering smertestillende

Gni såpe til papaya på en punktering D’insekt eller et sår kan bidra til å lindre smerte, kløe, hevelse og rødhet. Dette skyldes at Papain kan redusere betennelse og fremme sårheling.

Videre inneholder noen insektgifter peptider, som er protein murstein. Papain kan bryte ned disse proteinene, lindre hudirritasjonen.

Flekkfjerner

Papaya såpe renser ikke bare ansiktet og kroppen. Det kan også fungere som en flekkfjerner.

Papain-baserte såper har kapasiteten til & # 8220; spise & # 8221; Proteinene, lett fjerner gress flekker, egg flekker og andre proteinbaserte flekker.

Papaya såpe som en lynhud

Hvis du har hyperpigmentation flekker eller hvis du gjør med ujevn hudtone, kan papaya såpe hjelpe deg med å glatte komplekset.

L’Hyperpigmentering er mørkere eller misfarging av huden. Siden papaya såpe favoriserer fjerningen av døde hudceller, kan såpe gradvis redusere utseendet på mørke flekker, lette huden.

Det er også antatt at papaya såpe bidrar til å dempe over Melanins overdreven produksjon. Men denne erklæringen synes imidlertid ikke å være vitenskapelig støttet av forskning.

Bivirkninger og forholdsregler

Selv om papaya såpe er naturlig, kan det ikke være trygt for alle.

Før du bruker Papaya Soap for første gang, prøv såpe på et lite lærområde. Avbryte bruken hvis du har tegn på en allergisk reaksjon, slik som fremspring, hevelse, kløe eller rødhet.

Du bør også unngå papaya såpe hvis du er allergisk mot papaya eller latex. Papain er hentet fra latex av en papaya frukt.

Hvor å kjøpe Papaya Soap

Hvis du er ute etter en delikat og delikat såpe på huden, kjøp papaya såpe fra en naturlig eller sunn matbutikk. Det kan markedsføres som en papaya såpe eller som en papain-basert såpe.

Eller, fra en’se på disse papaya såper tilgjengelig på Amazon.

Ta bort

Papaya inneholder vitaminer som fremmer hudhelsen. L’Papayas vanlige såpebruk kan exfoliere huden, kurere akne og til og med redusere hyperpigmentering, oppnå mer klar og jevn hud.