Abimaceous og opiat avholdenhet: Symptomer og behandlinger

COS’er Opioid Abstinence?

Opioider er en klasse av vanlige foreskrevne legemidler for å behandle smerte. Opioider inkluderer både Opiacean (medisiner avledet fra opiumvalmue, inkludert morfin, kodein, heroin og opium) og syntetiske opioider som hydrokodon, L’oksykodon og metadon, som har lignende effekter. Reseptbelagte opioider inkluderer:

 • OxyContin (Oxicodone)
 • Vicodin (hydrokodon og paracetamol)
 • Dilaudid (idromorfon)
 • morfin

Selv om det er veldig nyttig for behandling av smerte, kan disse stoffene forårsake fysisk avhengighet og avhengighet. I følge Nasjonalt institutt på narkotikamisbruk, ca 2.1 million mennesker i USA og mellom 26.4 og 36 millioner mennesker i verden misbruk av opioider.

Også noen ulovlige stoffer, som heroin, er opioid. Metadon er et opioid som ofte foreskrives for å behandle smerte, men det kan også brukes til å behandle symptomene på avholdenhet hos personer som har blitt avhengige av opioider.

Hvis du stopper eller reduserer mengden opioider du antar, kan du oppleve fysiske symptomer på avholdenhet. Dette gjelder spesielt hvis du bruker disse stoffene i høye doser i mer enn noen få uker. Mange systemer i kroppen din er endret når du tar store mengder opioider i lang tid. Effektene av avholdenhet oppstår fordi kroppen din bruker tid til å bli vant til å ikke ha flere opioider i systemet ditt.

L’Opioid Abstinence kan klassifiseres som mild, moderat, moderat alvorlig og alvorlig. Din primære omsorgsleverandør kan bestemme det ved å evaluere din opioidforbrukshistorie og symptomer og bruke diagnostiske verktøy som Klinisk skala av opiat avholdenhet.

Hvilken effekt de har opioider på kroppen?

Oppiepinner holder seg til opioidreceptorer i hjernen, ryggmargen og i mage-tarmkanalen. Hver gang opioider holder seg til disse reseptorene, utfører de deres effekter. Hjernen produserer faktisk sine opioider, ansvarlig for en hel rekke effekter, inkludert reduksjonen i smerte, Senking av respiratorisk frekvens og til og med forebygging av depresjon og # 8217; angst.

Imidlertid produserer kroppen ikke opioider i store mengder, dvs. tilstrekkelig til å behandle smerten forbundet med et ødelagt ben. Videre produserer kroppen aldri opioider i tilstrekkelig store mengder for å forårsake overdose. Opioidmedikamenter og ulovlige stoffer etterligner disse opioider som er tilstede i naturen.

Disse stoffene kan påvirke kroppen på forskjellige måter:

 • Opioider kan påvirke hjernens koffert, som styrer funksjoner som puste og hjerteslag, senker puste eller reduserer hoste.
 • Opioider kan handle på bestemte områder i hjernen kjent som et limbisk system, som styrer følelser, for å skape følelser av glede eller avslapning.
 • Opioider arbeider for å redusere smerte ved å treffe ryggmargen, som sender meldinger fra hjernen til resten av kroppen og omvendt.

Hva forårsaker opioid avholdenheten?

Når du tar opioidmedikamenter i lang tid, blir kroppen din desensibilisert til effektene. Over tid trenger kroppen din mer enn stoffet for å få samme effekt. Dette kan være veldig farlig og øker risikoen for utilsiktet overdose.

L’Langvarig bruk av disse stoffene endrer måten som nerve reseptorer arbeider i hjernen, og disse reseptorene blir narkotikabersoner til å jobbe. Hvis du fysisk sicken etter å ha forstyrret det opioidmedikamentet, kan det være en indikasjon på at du er fysisk avhengig av stoffet. Abstinence symptomer er kroppens fysiske respons til stoffet fravær.

Mange blir avhengige av disse stoffene for å unngå smerte eller symptomer på avholdenhet. I noen tilfeller innser folk ikke engang at de har blitt ansatte. Kan bytte avholdenheten med symptomene på # 8217; påvirkning eller A & # 8217, annen tilstand.

Hva er symptomene på opioiderens avholdenhet?

Symptomene du opplever vil avhenge av nivået på avholdenhet du opplever. Også flere faktorer bestemmer hvor lenge en person vil oppleve symptomene på abstinensen. Av denne grunn opplever alle at opioiden avholdningen annerledes. Imidlertid er det generelt en temporal sekvens for utviklingen av symptomene.

De første symptomene starter vanligvis i de første 24 timene etter å ha stoppet med stoffet og inkluderer:

 • Muskelsmerte
 • rastløshet
 • angst
 • Lacquimation (øye rive)
 • en rennende nese
 • Overdreven svette
 • Manglende evne til å sove
 • gjenging veldig ofte

Etterfølgende symptomer, som kan være mer intens, start etter omtrent den første dagen. De inkluderer:

 • diaré
 • Abdominal kramper
 • Lær d’gås på huden
 • Kvalme og oppkast
 • Dilaterte elever og muligens sløret syn
 • Akselerert hjerterytme
 • Høyt blodtrykk

Selv om det er veldig ubehagelig og smertefullt, begynner symptomene vanligvis å forbedre innen 72 timer, og i løpet av en uke bør du merke en betydelig reduksjon i akutte symptomer på opiatene.

Barn født av mødre som er ansatt eller brukt opioider under graviditet, opplever ofte også avholdenhetssymptomer. Disse kan inkludere:

 • Fordøyelsesproblemer
 • knappe kraft
 • dehydrering
 • Han retched
 • anfall

Det er viktig å huske at forskjellige stoffer forblir i systemet i ulike tidsperioder, og dette kan påvirke på begynnelsen av abstinensen. Varigheten av symptomene avhenger av hyppigheten av bruk og alvorlighetsgraden av avhengighet, så vel som av individuelle faktorer som generell helse.

For eksempel er heroinen generelt slettet fra systemet raskere, og symptomene starter innen 12 timer fra den siste bruken. Hvis du har tatt metadon, kan det hende du trenger en halv time før symptomene starter.

Noen spesialister understreker at utvinning krever en periode på minst seks måneder med total avholdenhet, hvor personen fortsatt kan manifestere symptomer på avholdenhet. Dette er noen ganger referert til som & # 8220; langvarig abstinens & # 8221;. Det er viktig å diskutere de pågående symptomene med legen din.

Hvordan diagnostiserer L’opioid saker?

For å diagnostisere Opioid-avholdenheten, vil den grunnleggende legen utføre en fysisk eksamen og vil stille spørsmål om symptomer. De kan også bestille urin og blodprøver for å sjekke tilstedeværelsen av opioider i systemet.

Det er mulig at spørsmål om & # 8217 brukes; bruk narkotika og medisinsk historie. Svar åpent og ærlig for å få den beste behandlingen og støtten.

Hvilke behandlinger er tilgjengelige for opioid avholdenhet?

L’Opioid Abstinence kan være veldig irriterende, og mange mennesker fortsetter å ta disse stoffene for å unngå ubehagelige symptomer eller forsøke å håndtere disse symptomene alene. Imidlertid kan medisinsk behandling i et kontrollert miljø få deg til å føle deg mer komfortabel og føre til mer vellykkede muligheter.

L’Mild abstinens kan behandles med paracetamol (Tylenol), aspirin eller ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (fans) som L’ibuprofen. Mange væsker og hvile er viktige. Narkotika som loperamidet (imodium) kan hjelpe med diaré og diaré og hydroksyzin (Vistaril, Atarax) kan lindre kvalme.

Symptomer på mer intens abstinens kan be om sykehusinnleggelse og andre stoffer. Et stoff som hovedsakelig brukes på sykehuset, er klonidinet. Klonidin kan bidra til å redusere intensiteten av avholdenhetssymptomer 50 prosent 75. Klonidin er spesielt effektiv for å redusere:

 • angst
 • krampe
 • Muskelsmerte
 • rastløshet
 • svette
 • Gråte
 • en rennende nese

Suboksonen er en kombinasjon av en minste opioid (buprenorfin) og en blokkering av opioider (nalokson) som ikke produserer mange av effektene av avhengighet av andre opioider. Opioid-blokkeren virker hovedsakelig i magen for å forhindre forstoppelse. Hvis det injiseres, vil det føre til umiddelbar suspensjon, så det er mindre sannsynlig at kombinasjonen misbrukt til andre formuleringer. Hvis det tas oralt, kan denne kombinasjonen brukes til å behandle abstinenssymptomer og kan redusere intensiteten og varigheten av avgiftning fra andre farligere opioider.

Metadon kan brukes til langsiktig vedlikeholdsterapi. Det er fortsatt en kraftig opioid, men kan reduseres på en kontrollert måte at den har mindre sannsynlig å produsere intense symptomer på avholdenhet.

Quick Detox utføres sjelden. Det utføres i anestesi med legemidler som blokkerer opioider, for eksempel naloxon eller naltrexon. Det er noen bevis på at denne metoden reduserer symptomene, men påvirker ikke nødvendigvis mengden tid brukt i avholdenhet. Videre oppstår oppkastet ofte under avholdningen og potensialet for oppkast i anestesi øker risikoen for død i stor grad. Av denne grunn nøler de fleste leger å bruke denne metoden, siden risiko overstiger potensielle fordeler.

Hva er komplikasjonene i opioiderne?

Kvalme og oppkast kan være betydelige symptomer under abstinensprosessen. Ufrivillig puste av oppkastet materiale i lungene (kjent som aspirasjon) kan være en alvorlig komplikasjon forbundet med avholdenheten, siden det kan føre til utvikling av lungebetennelse (aspirasjonspneumoni).

Diaré er en annen veldig ubehagelig og potensielt farlig abstinens symptom. Tapet av væsker og elektrolytter fra diaré kan få hjertet til å slå på en unormal måte, noe som kan føre til sirkulasjonsproblemer og til og med et hjerteinfarkt. Det er viktig å erstatte tapte væsker på grunn av oppkast og diaré for å forhindre disse komplikasjonene.

Selv om du ikke oppkast, kan kvalme være veldig irriterende. Under opioidavholdet kan muskelkramper og leddsmerter også være til stede. Den gode nyheten er at din grunnleggende lege kan jobbe med deg ved å gi deg utvalgte stoffer som kan hjelpe med disse irriterende symptomene på avholdenhet.

Det er også viktig å merke seg at enkelte individer kunne manifestere andre symptomer på avholdenhet som ikke er oppført her. Derfor er det viktig å jobbe med din grunnlege i suspensjonsperioden.

Hva kan jeg forvente lang sikt?

Hvis du har sluttet å ta opioidmedikamenter og finne et symptomer på avholdenhet, kontakt legen din så snart som mulig. Legen din kan hjelpe deg med å administrere symptomer og justere ditt terapeutiske regime. Ikke avbryt de foreskrevne opioidmedikamentene uten å konsultere legen din.

Søker hjelp til opioidavhengighet vil forbedre din generelle helse og redusere risikoen for konsekvenser, utilsiktet overdose og komplikasjoner knyttet til opioidavhengighet. Snakk med legen din eller helsepersonell i behandlingsprogrammer eller støttegrupper i ditt område. Den generelle forbedringen av fysisk og psykisk helse er verdt smerten og ubehaget i tilbaketrekningen.