Husholdningsemner for fallende bryst

Bihuler

Brystene kan variere sterkt fra person til person. Størrelse, form og farge er egenskaper arvet fra gener. Men i løpet av en kvinnes liv, vil brystet også forandre seg og vil utvikle seg hele tiden.

Brystvevet består hovedsakelig av adhipous celler, kjertelstoff og leddbånd som strekker seg fra kragebenet til ALL’armhulen og gjennom midten av brystet. Kjertlene kalt lobules produserer melk som kvinner bruker til å mate sine nyfødte.

Sagging bryster

Med tidenes gang er det naturlig at den opprinnelige formen på brystet mister elastisitet og senker. Dette er ekstremt vanlig, men kan være en kilde til angst for noen kvinner.

Faktisk, «Ptosi» av brystet & # 8211; Det medisinske termen for avslapning og # 8211; Det er en av de vanligste forholdene som er behandlet plastikkirurger.

Ikke alle har midler eller lyst til å kirurgisk endre sitt utseende, men kirurgi er ikke nødvendig for å begynne å gjøre positive endringer for å forbedre sine egne bryster.

Det finnes en rekke naturlige rettsmidler og livsstilsendringer du kan adoptere for å forhindre eller minimere effekten av feil.

Hva er årsakene til det fallende brystet?

Den vanligste årsaken til fallende sinus er rett og slett tiden som passerer. Uansett hvem du er eller hva du har på deg, vil tiden og alvorlighetsgraden gjøre huden din svakere og mindre elastisk.

Men selv unge kvinner kunne oppleve det fallende brystet. Bortsett fra tidens gang, er det en rekke ytterligere grunner til at du kan oppstå:

 • Flere graviditeter betyr at leddene som støtter brystet ditt, vil forlenge og senke som de blir tyngre for å støtte barnet ditt.
 • Røyking har mistet sin fleksibilitet og styrke til huden.
 • De største og tunge brystene er mer sannsynlig å vekke seg over tid.
 • Ekstremt vekttap kan drastisk endre formen på brystet og # 8217; brystaspekt.
 • Overvekten forårsaker huden og brystvevet til lengre og lavere.
 • Overeksponering til UV-stråler av solen reduserer kollagen og elastin.
 • Overgangsalderen forårsaker hormonelle endringer som påvirker hudens elastisitet.
 • En intens og intens trening kan føre til at bindevevet bryter.
 • Noen sykdommer, som brystkreft og tuberkulose, kan svekke vev og bryststøtte.

Naturlige rettsmidler for fallende bryst

Du kan aldri helt gjenopprette den opprinnelige størrelsen og formen på brystet ditt, men du kan ta noen tiltak for å forbedre likheten til brystet ditt.

Disse tiltakene inkluderer:

 • trening
 • Diett og ernæring
 • posisjon
 • Brukerstøtte

Trening

Fordi brystet ikke har muskler, kan du ikke faste brystvevet med øvelsen. Men under brystet er det fibrøst bindevev og muskler som kan utøves for å forbedre thorax generelt utseende.

Ulike brystøvelser anbefales for å forbedre ikke bare muskelstyrke, men også holdning. Noen vanlige øvelser for å prøve er:

 • løfte
 • jeg svømmer
 • benk
 • Arms krøller

Diett og ernæring

Prøv å følge et balansert og sunt kosthold for å mate og nærme huden din slik at den fortsatt er sunn, sterk og motstandsdyktig i mange år framover.

Det er også viktig å opprettholde en optimal vekt for kroppstypen din. Å være overvektig setter hudvevet under trykk og ekstra vekt kan legge til ytterligere brystvekt, som kan forårsake å gi.

I tillegg til et sunt kosthold er beslutninger om sunn livsstil viktig. Tobaksrøyk er skadelig for huden og generelt helse. Kan spille en fil faktor som bidrar Fallende bryst.

Det er viktig å understreke at du sørger for at du drikker nok vann i løpet av dagen og holder seg hydrert. L’Vannet feeds alt i kroppen din og drikker nok vil holde huden din sterk og forbedre brystvevets generelle kompaktitet og styrke.

Posisjon

En dårlig holdning, hvordan å ha den buede eller brettet tilbake, kan skjule brystet på grunn av sin vekt, utøve større trykk og spenning på brystvevet og forverrende sammenbruddet.

En god holdning, D’en annen del, innebærer å lære kroppen din å ta posisjoner under bevegelsen der den laveste mengden innsats utøves på ledbånd og støtte muskler.

Holde ryggen rett og skuldrene dine tilbake, en god holdning fungerer for jevnt å distribuere vekt i kroppen og bidrar til å beskytte mot kollaps.

Brukerstøtte

En kvalitet bh, tilstrekkelig montert, gir ekstra støtte som reduserer spenning og stress på musklene og bryststøtten vev. Hvis du øker eller går ned i vekt, må du sørge for at du kommer tilbake i form.

Prospekter

Det er helt normalt å prøve å breastfasing. Det kan skyldes en rekke årsaker som spenner fra genetikk til kosthold til livsstil.

Å ta en bedre generell omsorg for kroppen din, kan du forbedre hudens elastisitet og styrke, som kan minimere effekten av sammenbrudd.