Abdominoplastikk etter keisersnitt: Det er trygt?

Del på Pinterest

En abdominoplastikk (abdominoplastikk) er en av de De fem første estetiske kirurgiske prosedyrene I USA for kvinner i alderen 30 til 39 år.

For mødre som planlegger å ha et barn gjennom keisersnitt, kan det virke som å kombinere fødsel med A’abdominoplastikk ville være det ideelle. I stedet for to separate kirurgiske inngrep, ville du bare ha en syklus av anestesi, et operasjonsrom og en gjenopprettingsperiode. Denne kombinasjonen er kjent informelt som & # 8220; c-tuck & # 8221; og høres ideelt, rett?

Vel, ikke akkurat. De fleste leger vil fortelle deg at vi grupperer begge kirurgiske inngrep i en er ikke klokt. Men dette betyr ikke at A’abdominoplastikk etter å ha tid til å helt komme seg fra en keisersnitt og ut av spørsmålet.

Her er hva du bør vite hvordan du får A’Abdominoplasty etter en keisersnitt, inkludert den beste tiden å ta hensyn til det.

COS’er A’Abdominoplasty?

Det virker villedende minimal, men A’abdominoplastikk er faktisk viktig kirurgi. Kosmetisk prosedyre innebærer kutting og skulptur av muskler, vev og lær.

Overflødig fett og hud er fjernet. L’målet er å gjenopprette abdominal eller separate abdominale muskler. I følge Amerikansk samfunn av plastikkirurger, En fremspringende buk, eller en som er løs eller gir, kan være et resultat av:

  • arv
  • En tidligere operasjon
  • aldring
  • svangerskap
  • Store vektendringer

Lær mer om hva som er involvert under og etter A’Abdominoplasty (og husk at du vil bringe din keiserske fødsel på skuldrene dine) er en god måte å markere fordi kombinasjonen av prosedyrer kan være problematisk.

Hva du kan forvente under A’Abdominoplasty

Før A’Abdominoplasty får du en intravenøs sedasjon eller A’generell estetikk. Det blir så praktisert en «8217; horisontal gravering mellom navlen og # 8217; pubic hår hengende. Den presise formen og lengden på dette snittet varierer fra pasient til pasient og er relatert til mengden av overflødig hud.

Når den utføres, er snittet, bukhuden hevet for å kunne reparere musklene nedenfor. Hvis C’det er et overskudd av huden øverst på # 8217; Abdomen, en andre gravering kan være nødvendig.

Deretter blir bukhuden trukket ned, kuttet og suturert sammen. Din kirurg vil skape en ny åpning for navlen, det vil presse det på overflaten og suge den på plass. Innsnittene er stengt og bandasjer påføres.

Du kan også ha et elastisk eller komprimert bandasje som er utformet for å redusere hevelse og gi støtte til støtteringen ALL’Abdomen under helbredelsesprosessen. I noen tilfeller er dreneringsrør også plassert under huden for å tømme blod eller væske.

A’fullstendig abdominoplastikk kan ta fra en til to timer eller mer.

Gjenoppretting fra A’Abdominoplasty

Gjenoppretting fra A’abdominoplastikk involverer vanligvis narkotika for å lette helbredelse og redusere muligheten for infeksjon. Du vil også bli utdannet på hvordan du skal ta vare på det kirurgiske stedet og utslipp hvis du har dem.

Oppfølgingsavtaler vil være nødvendig med legen din. Du vil også bli bedt om å minimere løft og hvile så mye som mulig.

Problemer med kombinasjon av A’Abdominoplasty og en keisersnitt

1. Skuffende resultater

L’Målet om A’abdominoplastikk er å hjelpe deg med å se på det beste. For å sikre at dette skjer, bør du være i god fysisk tilstand før # 8217; intervensjon. Etter å ha transportert et barn i ni måneder, har både abdominal hud og livmor blitt strukket imponerende. Dette gjør det vanskelig for en kirurg nøyaktig å bestemme mengden stramming som skal utføres. Dette kan føre til skuffende resultater etter at du ble helbredet.

2. Vanskelig gjenoppretting

Utvinning fra A’abdominoplastikk eller fra en keisersnitt er vanskelig. Gjenopprett fra både kirurgiske inngrep samtidig, så vel som å ta vare på et nyfødt, er det komplisert og utmattende. Du vil være svært begrenset fysisk, noe som gjør ting vanskelig.

3. Kirurg logistikk

C’Det er også spørsmålet om å finne en plastikkirurg som du kan akseptere for å kjøre domestienten umiddelbart etter keisersnitt. Husk at under arbeidskraft og fødsel kan skje alt, og du kan oppdage at dine nøye planlagte planer ikke virker.

4. Komplikasjoner

Begge prosedyrene innebærer risiko, og deres kombinasjon kan øke komplikasjonspotensialet. En kvinne kan være mer i fare for blodpropper og flytende oppbevaring. C’Det er også en større mulighet for infeksjon når livmoren blir utsatt for kirurgi, så vel som bukveggen.

Hva er den beste tiden for A’Abdominoplasty etter en keisersnitt?

Hvis A’Abdominoplasty er noe du vurderer etter en keisersnitt, snakk med en sertifisert plastikkirurg. For å få de beste resultatene, bør du gå tilbake til din opprinnelige vekt og være i god fysisk tilstand.

Planlegg A’bare abdominoplastikk hvis du ikke kommer til å bli gravid igjen. Ellers kan du støtte kostnadene og # 8217; forverring av kirurgi og gjenoppretting bare for å finne ut igjen l’Abdomen distribuert.

Husk at prosedyren inkluderer anestetika og narkotika. Disse kan være et problem hvis du ammer. Snakk med legen din om hva du bør og burde ikke ta.

Kommende trinn

Det kan være fordeler i # 8217; vedta A’abdominoplastikk etter å ha hatt et barn. Du kan være en kandidat hvis du er fysisk sunn og vekten din har stabilisert seg. Men det er viktig å gi kroppen din tid til å helbrede både fra graviditet og keisersnitt.

Du vil ikke ønske å miste deg for å nyte den første tiden med Bond med ditt nye barn med ekstra stress av utvinning fra A’Abdominoplasty.

Hva er den beste tiden å finne ut om A’Abdominoplasty er en god beslutning for deg? Etter å ha sluttet å ha barn.

Spørsmål:

C-tuck-trenden er farlig for kvinner? Fordi eller hvorfor ikke?

Anonym tålmodig

TIL:

Det er flere grunner til at det er en økning i risikoen: først, C’er en betydelig mengde blodtap under keisersnittet fødsel, og avhengig av hvordan utvidet L’Abdominoplasty, det kan være Enda mer blodtap under denne prosedyren. L’Abdomen lyver fra graviditet, så det kan være en forvrengning av muskler og hud som gjør resultatene av den påfølgende brettet skuffende. Videre er det problemer med smertekontroll, gå tilbake til normal aktivitet og risikoen for infeksjon, og alle disse er verre når du kombinerer disse prosedyrene. Av disse grunner bør kombinasjonen sannsynligvis være begrenset til svært spesielle forhold.

Dott. Michael Weber Svarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.Del på Pinterest