Fosset av kinn: hvordan å danne og hvordan de skal få dem

Del på Pinterest

Dimples er små utsparinger som kan finnes på huden din. De kan forekomme på forskjellige punkter i kroppen, inkludert kinn, hake og nedre rygg.

Dimples på kinnene kan bli funnet på sidene av munnen. Du kan ha en dimple på begge sider av munnen eller bare på den ene siden.

Du har sikkert lagt merke til at noen mennesker har dimplet på kinn og andre ikke. Dette skyldes at dimples av kinnene dannes av forskjeller i musklene og i ansiktet i ansiktet.

Det antas ofte at de er genetisk dominerende arvet, selv om C & # 8217, det er noen debatt om dette.

Så hvor mange mennesker har dimples? Mens forekomsten av dimplesen kan variere basert på befolkningen, oppdaget en studie på over 2300 mennesker det 37 prosent av deltakerne hadde redusert på kinnene. Les videre for å lære mer.

Hvordan danner dimples på kinnene

Dimples er noen ganger forårsaket av en endring i en ansiktsmuskulatur kalt en større zigomatisk. Denne muskelen er involvert i # 8217; ansiktsuttrykk. Er det som bidrar til å heve hjørnene i munnen når du smiler.

I mennesker uten dimples er den større zygomatiske muskelen vanligvis startet i et kinnben kalt en zygomatisk bein. Deretter ruller du ned, kobler til hjørnet av munnen.

I mennesker med dimples kan den større zygomatiske dele seg i to separate muskelbunter i sin vei til munnen. En bjelke forbinder alt’hjørne av munnen. L’Andre stråler forbinder under hjørnet av munnen og er også bundet til huden over den.

Denne muskel splittet kan defineres som en dobbel zigomatisk dobbelt eller bifid muskel. Bevegelsen av huden på den høyeste zygomatiske muskelen når du smiler, forårsaker dannelsen av dimple.

Siden kinnene i kinnene kan komme fra en muskuløs variasjon som oppstår under føtalutvikling, blir de noen ganger feilaktig angitt som en feil ved fødselen.

Det er viktig å huske at ikke bare kinnet dimples er ganske vanlige, men de har ikke engang negative helseeffekter.

Genetikk

Arvet et sett med gener fra din mor og en annen fra din far. De fleste gener har minst to varianter, ringer alleler. Alleler kan være dominerende eller recessive.

De dominerende egenskapene er akkurat dette: har en tendens til å … Dominate & # 8221; På recessive egenskaper. Hvis begge foreldrene viser en dominerende strekk, vil mulighetene som barnet deres vil vise samme seksjon er svært høye.

Hva betyr dette for kinnene dimples?

Det er ofte sagt at dimples av kinnene er en rally arvet. Imidlertid ble svært få undersøkelser på den virkelige genetikken i kinnene utført. Det er ikke kjent om dimples er virkelig arvet eller ikke.

Folk med dimples på kinnene har en tendens til å ha barn med dimples på kinnene. Dette antyder at det er en arvelig dominerende strekk. Men ikke alle par med dimples har et barn med dimples.

Videre, mens noen individer kan ha dimples for livet, i andre kan dimples faktisk endres over tid. Noen med baby dimples kan ikke ha dem fra voksne. Videre kan et født barn uten dimples utvikle dem senere i barndommen.

Siden arvsmodellen til kinnets dimensjoner kan være uforutsigbare, klassifiserer noen forskere dem som en uregelmessig dominerende strekk. Dette betyr at kinnene dimples ofte, men ikke alltid, arvet som en dominerende egenskap.

Også, arven til dimplesene kan ikke være så enkelt som et sett av alleler. Flere gener kan faktisk påvirke kinnens dimples. Videre forskning ville være nødvendig for å finne det faktiske svaret.

Dimples anses å være attraktive?

Hvis du blir bedt om en gruppe mennesker Hvis du finner attraktive dimples, vil du sannsynligvis få et bredt utvalg av svar eller meninger. Noen kan si at dimples får folk til å se yngre eller tilgjengelige.

Dimples er faktisk forbundet med skjønnhet og til og med lykke til i noen kultur. Men hva sier forskningen om oppfatningen av dimples? Faktisk C’er et begrenset antall studier på dette emnet.

En studie Han oppdaget at menn foretrukket kvinner med ansiktsegenskaper som ligner på deres, inkludert fargen på øynene, håret og haken dimples. Kinnet dimples ble ikke evaluert i studioet, men kanskje folk med dimples foretrekker andre mennesker med dimples.

Dimples kan også hjelpe oss med å kommunisere med andre. EN studere På egenskapene til det menneskelige ansiktet antyder det at tilstedeværelsen av funksjoner som en dimple kan gjøre et og smil mer tydelig, eller kan overføre mer informasjon på # 8217; # 8217 intensitet; en persons uttrykk.

Og hvis du vil ha dimples på kinnene?

Du vil ha dimples på kinnene selv om du ikke har dem? Nå er en type plastikkirurgi tilgjengelig som skaper dimples på kinnene. Det kalles dimpleplasty.

Under dimpleplastiet praktiseres et lite snitt på stedet hvor dimple vil være. Dermed blir en liten mengde stoff nøye fjernet. Et lite punkt, kalt slynge, passerer gjennom huden og muskelen på begge sider av området. Dette kombinerer hud og muskel og skaper dimple.

Hvis du er interessert i denne prosedyren, fikser du en avtale med en plastikkirurg for å snakke om fordeler og risiko.

Bunnlinjen

Dimples på kinnene kan utlede fra en forskjell i strukturen til en av ansiktsmusklene. Jeg er sannsynligvis en genetisk egenskap, selv om spesifikasjonene for hvor arvet ikke er klart.

Mange kan finne dimples av søte eller attraktive kinn. Men de vitenskapelige grunnene til at de ikke er helt kjent.

Folk som vil ha dimples på kinnene nå, kan nå få dem til å skape gjennom plastikkirurgi. Hvis du vurderer dimpleplasty, sørg for at du snakker med legen din og vurderer de potensielle risikoene og fordelene på forhånd.