Spinal Cord Compression: Patient Definisjon og utdanning

Cos’er komprimeringen av ryggmargen?

Din ryggrad har nerver som sender signaler eller meldinger frem og tilbake mellom hjernen din og resten av kroppen din. Spinal Cord-komprimering oppstår når en masse utøver trykk på margen. En masse kan inkludere en svulst eller beinfragment. Komprimering kan utvikle hvor som helst langs ryggmargen fra nakken til den nedre delen av ryggraden.

Hva er symptomene på ryggmargen komprimering?

Symptomene på ryggradens komprimering kan variere. Avhenger av alvorlighetsgraden av kompresjon og hvorfra ryggradsområdet er komprimert.

En av de vanligste symptomene er stivhet eller ryggsmerter eller nakkesmerter. De kan også utvikle nummenhet eller svakhet til bena, hender og armer. En tilstand som kalles equine Caudal syndrom kan utvikle seg hvis kompresjonen er i lumbalområdet. Symptomene på dette syndromet inkluderer:

 • Sterk smerte og svakhet til bena
 • Et tap av kontroll over’tarmen og blæren
 • Alvorlig nummenhet på baksiden av bena og alle «8217; innsiden av lårene

Spinal Cord-komprimering påvirker motoriske ferdigheter og koordinering.

Hva forårsaker ryggmargen komprimering?

Spinal Cord-komprimering har mange mulige årsaker. Komprimering kan plutselig forekomme i noen tilfeller. Komprimering kan forekomme over tid i andre tilfeller. Årsakene til ryggmargs komprimering inkluderer følgende:

 • Noen degenerative sykdommer, som leddgikt, kan føre til ryggradens komprimering.
 • En ødelagt plate kan føre til ryggmargs kompresjon.
 • Ryggmargenskader eller alle «8217; område rundt margen kan forårsake hevelse, som kan forårsake kompresjon.
 • Hemorragiske lidelser assosiert med kiropraktisk manipulasjon kan forårsake store blodpropper som komprimerer ryggmargen.
 • Bone Spurs kan begrense spinalkanalen, forårsaker ryggradens komprimering.
 • Kreft og ikke-kreftformige svulster kan vokse i rommet i nærheten av ryggmargen. Svulsten kan utøve press på margen hvis dette skjer, forårsaker kompresjonen.

Hvem er i fare for ryggmargen komprimering?

Alle kan ha en lesjon eller utvikle en tilstand som fører til ryggradens komprimering. Noen faktorer kan øke risikoen. L’bruk av dårlige løfteknikker kan øke risikoen for nakke eller ryggskader, noe som kan forårsake ryggmargs komprimering. Personer som har slitasjegikt Slidgikt kan også ha større risiko for å utvikle ryggmargen komprimering.

Hvordan komprimeringen av ryggmargen er diagnostisert?

Legene kan diagnostisere ryggmargs komprimering ved å utføre en medisinsk historie og en eksamen, sammen med en radiografi av ryggraden og en TAC eller en MR-test. Både en TC og en magnetisk resonans kan gi en «8217; detaljert bilde av ryggraden.

I noen tilfeller kan legen bestille et myelogram. Dette innebærer fargestoffinjeksjon i spinalområdet og deretter TC-skanningen av disse «8217; området.

Hvordan komprimeringen av ryggmargen er behandlet?

Behandling for spinalkompresjon avhenger av årsakene og tyngdekraften til kompresjon. Legen kan anbefale en reduksjon i «8217; fysisk aktivitet eller # 8217; immobilisering. Behandlingsplanene kan inneholde følgende:

 • Antiinflammatoriske stoffer kan bidra til å redusere hevelse og redusere smerte.
 • Epidural steroid injeksjoner i spinalområdet kan bidra til å behandle symptomene på ryggmargen komprimering.
 • Noen mennesker med ryggmargen komprimering kan dra nytte av fysioterapi. Øvelser kan bidra til å styrke abdominal og ben muskler og denne styrken kan bidra til å redusere symptomene.
 • L’Hjemmepleie, som Applikasjon av ispakker og varmeplater og # 8217; Ta fra benkanalgetika, kan bidra til å lindre smerte.
 • Alternative behandlinger kan inkludere akupunktur eller akupressur. Kiropraktisk manipulasjon bør ikke brukes til ryggradens komprimering i henhold til American Academy of Orthopedic Surgeons.
 • Legen kan foreskrive andre behandlinger, for eksempel radioterapi eller kjemoterapi, for å redusere en svulst som forårsaker margen komprimering.

Kirurgi kan være A’alternativ hvis de mest konservative behandlingene ikke virker. Den riktige typen kirurgi avhenger av kompresjonsårsaken. Kirurger kan fusjonere ryggvirvlene sammen, fjerne beinsporer eller øke rommet mellom ryggvirvlene.

Hva er perspektivet for folk med ryggmargen komprimering?

Årsaken til kompresjon sammen med alvorlighetsgraden av symptomene påvirker prospektene dine. Noen mennesker svarer godt på behandling, mens andre ikke er.

Hvordan ryggradens komprimering er forhindret?

Det kan ikke være mulig å forhindre spinalkamperkompresjon i alle tilfeller fordi de mulige årsakene er mange. Å holde en sunn vekt og gjøre regelmessig trening, kan bidra til å redusere ekstra trykk på ryggen og symptomene på en kabelkompresjon. Lære å løfte riktig kan redusere sannsynligheten for skade.