9 urter for å bekjempe leddgikt smerte: aloe vera, ingefær og mer

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Beskrivelse

Det finnes forskjellige typer leddgikt, men alle kan forårsake smerte. Noen naturlige rettsmidler kan hjelpe deg med å håndtere milde symptomer, spesielt hvis du bruker dem sammen med andre behandlingsalternativer.

Noen urter kan ha antiinflammatoriske egenskaper som kan hjelpe med reumatoid artritt (RA) eller L’slitasjegikt (OA).

Imidlertid mangler vitenskapelig bevis for å støtte Dell’bruk av mange av disse alternativene, og noen kan ha negative effekter.

Før du velger Remedies & # 8220; Natural & # 8221; For leddgikt, sørg for at du snakker først med en lege, siden noen alternativer kan samhandle med eksisterende stoffer.

1. Aloe vera

L’Aloe Vera er en av de mest brukte urter i alternativ medisin. Den er tilgjengelig i mange former, for eksempel piller, støv, gel og blad.

Kjent for sine helbredende egenskaper, er det populært for behandling av små hudbredninger, som solenergi solbrenthet, men kan også hjelpe med ledsmerter.

Mulige fordeler å inkludere følgende:

 • Den har antiinflammatoriske egenskaper.
 • Det har ikke de negative gastrointestinale effektene av ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans), som ofte brukes til smerter i leddgikt.

Aktuell applikasjon: Du kan bruke en gel direkte på huden.

Oral medisiner: Noen forskere antydet at aloeinntaket for munn kan bidra til å lindre slitasjegikts smerte.

Ytterligere studier er nødvendig for å bekrefte at disse behandlingene er gunstige.

De Nasjonalt senter for tilleggs- og tilskuddshelse (NCCIH) bemerker at det er sannsynlig at 8217; bruk av aloe vera er trygt, men noen mennesker har bivirkninger når de tar det muntlig.

Kan senke glukose nivåer og samhandle med noen diabetes narkotika.

Du kan kjøpe L’Aloe Vera Topica Online.

2. Boswellia

Profesjonelle av tradisjonell og alternativ medisin bruker strammet boswellia, også kalt røkelse, for sine antiinflammatoriske egenskaper. Det er avledet av gummi av boswellia trær, med opprinnelse i’India.

Ifølge en å gjennomgå Publisert i 2011, L’Boswellsyre ser ut til å ha antiinflammatoriske effekter som kan hjelpe folk med AR, OA og GOTTA.

Resultatene av Menneskelig bevis De foreslo at røkelse kapsler kan bidra til å forbedre smerte, funksjon og stivhet på grunn av Dell’eller. Men disse var små studier. Videre forskning er nødvendig.

Doser opptil 1 gram En dag med boswellia ser ut til å være trygge, men høye doser kan påvirke leveren. Den er tilgjengelig i tabletter og aktuelle kremer.

Boswellia kan kjøpes online.

3. Cat Claw

L’katteklo er et annet antiinflammatorisk gress som kan redusere hevelse i # 8217; leddgikt. Kommer fra barken og roten til en tropisk skrue som vokser i midten og Sør-Amerika.

Folk brukte tradisjonelt dem som antiinflammatorisk og for å styrke immunforsvaret.

De Leddgikt fundament bemerker at, så mange konvensjonelle rusmidler for reumatoid artritt, undertrykker katteklaven tumor nekrosefaktoren (TNF).

De nevner en liten studie av 2002 hvor kattens klo har vist seg å være effektiv for å redusere felles hevelse på mer enn 50% i 40 personer med AR.

Imidlertid inkluderer mulige bivirkninger:

 • Kvalme og svimmelhet
 • Lavt blodtrykk
 • hodepine

Du bør ikke bruke dette gresset hvis:

 • Bruk blodfluidanter
 • Ta medisiner som undertrykker immunforsvaret
 • har tuberkulose

Sekund NCCIH, Noen små studier undersøkte kattens klo for revmatoid artritt, men videre forskning er nødvendig.

Du kan finne katten av katt online.

4. Eukalyptus

Eukalyptus er et middel umiddelbart tilgjengelig som folk bruker for et bredt spekter av forhold. Eukalyptusbladekstrakter er tilstede i aktuelle rettsmidler for å behandle artritt smerte.

Bladene på anlegget inneholder tanniner, som kan bidra til å redusere hevelse og smerte relatert til leddgikt. Noen mennesker følger de termiske lagrene for å maksimere effekten.

L’Eucalyptus aromaterapi kan bidra til å lindre symptomene på # 8217;.

Fortynn alltid en essensiell olje med en vektorolje før … Bruk DROPS 15 av olje med 2 spiseskjeer mandler eller en annen nøytral olje.

Sørg for å teste deg for allergi før du bruker det aktuelle eukalyptusen, som er definert patchtest.

Sett en liten mengde produkt på # 8217; underarmen. Hvis ingen reaksjon oppstår innen 24-48 timer, bør det være trygt å bruke.

Du kan kjøpe aktuelle former for eukalyptus online.

5. Ingefær

Mange bruker ingefær på kjøkkenet, men det kan også ha medisinske fordeler. De samme forbindelsene som gir ingefæren sin sterke smak har også antiinflammatoriske egenskaper, utdanning jeg fant.

SNoen forskere sier ingefær kunne en dag være et alternativ til ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans).

Folk har lenge brukt ingefær i tradisjonell medisin for å behandle kvalme, men du kan også bruke den til reumatoid artritt, artrose og leddsmerter og muskler.

De forfatterne av en revisjonsartikkel i 2016 mener at i fremtiden kan ingefær ingredienser utgjøre grunnlaget for en farmasøytisk behandling for reumatoid artritt. Det kan ikke bare hjelpe deg med å håndtere symptomer, men også for å forhindre beinødeleggelse.

Her er noen måter å konsumere ingefær på:

 • Forbered Tea Infuse teposer eller fersk ingefær i kokende vann i 5 minutter.
 • Legg til ingefærpulver til bakevarer.
 • Legg til ingefærpulveret eller frisk ingefærrot til saltede retter.
 • Gratulerer den friske ingefæren på A’salat eller hopping i en panne.

Sjekk med en lege før du øker ingefærinntaket, siden det kan forstyrre noen rusmidler, for eksempel warfarin (Coumadin), en antikoagulant.

Du kan kjøpe ulike produkter på online ingefær.

Hvordan skrelle ingefær

6. Grønn te

Grønn te er en populær drink. Antioksidanter som inneholder kan bidra til å bekjempe betennelsen som oppstår med Ra eller Eller.

Du kan ta grønn te som:

 • en drink
 • Pulver (matcha) til støv på mat eller legge til smoothies
 • kosttilskudd

Mens forskere har funnet tester at ekstrakter eller bestemte komponenter av grønn te kan påvirke # 8217; leddgikt, er det ikke klart hvis konsentrasjonen av aktive ingredienser i en kopp te vil bidra til å lindre symptomer.

Når det er sagt, er det sannsynlig å være trygt for de fleste. Som en drink er det en’det sunneste alternativet til litt kaffe, brus og andre sukkerdrikker, forutsatt at ingen sukker er tilsatt.

Flere søk er nødvendig for å bekrefte at grønn te kan bidra til å redusere betennelse og å finne ut hvilken form og dose som ville være mer effektiv.

Du kan finne et utvalg av Online Green Tea Options.

7. Torden gud vin

Tørketuren av tordenguden (Triptalgium Wilderii) er en gress på 8217;. Har lenge vært brukt i kinesisk, japansk og koreansk medisin for å håndtere betennelse og # 8217; overdreven immunvirksomhet.

Dette kan gjøre det til en egnet behandling for reumatoid artritt og andre autoimmune sykdommer.

Du kan bruke den:

 • oralt, som et kosttilskudd
 • Som aktuell behandling, brukes direkte på huden

Det kan imidlertid ha svært alvorlige negative effekter, for eksempel:

 • Gastrointestinale problemer
 • Åndedrettsinfeksjoner
 • hårtap
 • hodepine
 • A’utslett
 • menstruasjonsendringer
 • Endringer i sæd som kan redusere fruktbarheten hos menn
 • Etter 5 år eller mer av bruk, kan det være en reduksjon i bein tetthet

Mange stoffer kan samhandle med tordenværet, spesielt de som vanligvis brukes til L’AR og andre autoimmune sykdommer.

Ekstrakter fra feil del av skruen kan være giftig. Med dette i bakhodet er det også viktig å huske at mat og narkotikaradministrasjon (FDA) ikke regulerer produksjonen eller salget av naturlige rettsmidler.

Du kan ikke alltid være sikker på hva et produkt inneholder, og hvis torden gud vintreet er forberedt feil, kan det være dødelig.

De NCCIH sier at det ikke er tilstrekkelig bevis for å vise at livene til torden er trygg eller effektiv for behandling av leddgikt.

Det er viktig å snakke med legen din om dette gresset. Andre behandlingsalternativer er tilgjengelige som viste seg å være effektive med mindre risiko.

8. Gurkemeie

Gurkemeie er et gult pulver hentet fra en blomstrende plante. Legg til smak og farge til søte og smakfulle retter og te.

Dens hovedbestanddel, curcumin, har Anti-inflammatoriske egenskaper. Han har lenge spilt en rolle i tradisjonell ayurvedisk og kinesisk medisin. Kan hjelpe med OA, RA og andre artrittiske forhold.

Gurkemeie er tilgjengelig:

 • Som krydderpulver for å legge til i retter
 • i teposer
 • Hvordan kosttilskudd som skal tas av muntlig

Ytterligere sikkerhetsstudier er nødvendig og gurkemeieffektivitet. De NCCIH bemerker at det sannsynligvis er sikkert for de fleste voksne, selv om høye doser eller langsiktig bruk kan forårsake gastrointestinale lidelser.

Kjøp online gurkemeie kosttilskudd.

9. Vurdere

Willow Bark er en gammel behandling for smerte og # 8217; betennelse. Du kan bruke den som te eller i form av tabletter.

Noen Undersøkelser Han sier at han kan bidra til å lindre ledsmerter knyttet til OA og RA. Resultatene var imidlertid kontrasterende og videre studier er nødvendig. Dessuten kan det ikke være trygt for alle.

Vanlige uønskede effekter er:

 • mageknip
 • Høyt blodtrykk
 • En allergisk reaksjon, spesielt hvis du har en allergiallergi; aspirin
 • Magesår og blødning i tilfelle av overdose

Du bør spørre legen din før du bruker Willow Bark, spesielt hvis du bruker blodvæskemaskiner eller du har en magesår. Ikke ta det hvis du er allergisk alt’aspirin.

Du kan kjøpe produkter basert på online Willow Bark.

Andre komplementære alternativer

Urte kosttilskudd er ikke de eneste komplementære tilnærmingene for å lindre leddgikt smerte.

Eksperter fra. American College of Rheumatology og Arthritis Foundation Anbefaler som følger:

 • Vektkontroll
 • Øvelse, inkludert Tai Chi og Yoga
 • Kald og termisk behandling
 • stressmestring
 • et sunt kosthold
 • akupunktur

Kostholdet kan spille en rolle i behandlingen av slitasjegikt? Finn ut her.

Spør legen din informasjon om komplementær medisin

Man hånden vokser interessen for fytoterapi, har konvensjonelle leger blitt mer villige til å evaluere fordelene med alternative rettsmidler.

Ved behandling av leddgikt kan noen urter integrere dine nåværende legemidler. Men det er viktig å forstå at urter kan forårsake alvorlige bivirkninger.

Selv L’kjøp av urte behandlinger fra en pålitelig kilde er viktig.

FDA kontrollerer ikke kvaliteten, renhet, emballasje eller dosering av urter, så ikke C’Det er måte å vite om et produkt er forurenset eller inneholder inaktive ingredienser.

Diskuter alle behandlingsalternativene til Dell’leddgikt med legen din og ikke avbryte medisiner som er foreskrevet, med mindre jeg anbefaler det.

Hvilke medisinske og livsstilsalternativer kan forsinke eller forhindre behovet for felles substitusjonskirurgi?