Lidelse i den vedvarende kjønnsspenningen (PGAD)

Vedvarende lidelse av kjønnsspenningen (PGAD)

Dell ‘# 8217 forstyrrelse; vedvarende kjønnsspenning (PGAD) kalles også Dell & # 8217 syndrom; vedvarende seksuell spenning (PSA). Folk med denne tilstanden blir seksuelt uten seksuell aktivitet eller stimulering. Selv når ikke C’Det er grunn til å føle seg seksuelt opphisset, kan du føle alle symptomene på # 8217; seksuell spenning, for eksempel ereksjonen eller hevelsen i skjeden. Med PGAD, kan du føle at du har stadig orgasmer. I noen tilfeller kan PGAD vare i timer, dager eller uker om gangen. Og det kan være ødeleggende for ditt daglige liv.

PGAD er mer vanlig rapportert hos kvinner. Det ble også rapportert hos menn. Når menn har denne tilstanden, kalles det ofte priapisme. Priapismen oppstår når du har en ‘8217; ereksjon som varer flere timer eller mer selv uten noe spennende seksuelt forårsaker ereksjonen.

Pgad behandling

PGAD behandles basert på hva som synes å forårsake vedvarende spenning;.

I noen tilfeller kan onani opp til 8217; orgasme kan redusere noen av symptomene på’spenning. Men denne metoden gir ikke alltid langsiktig lettelse. Det kan bare gi midlertidig lettelse før symptomene kommer tilbake. I noen tilfeller kan hyppig onani for å lindre PGAD forverre symptomene eller vare lenger.

Noen andre vanlige PGAD-behandlinger inkluderer:

 • lammende gel
 • Elektrokonvulsiv terapi, som brukes hvis en psykisk lidelse som bipolar I eller alvorlig angst er forbundet med tilstanden
 • Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS), som bruker elektriske strømmer for å lindre nervesmerter

TIL studere tilfelle På en kvinne som er diagnostisert med depresjon viste at behandling med narkotika reduserte PGAD-symptomer og # 8217; bidro til å håndtere tilstanden. Noen mulige stoffer som brukes til å behandle PGAD inkluderer:

 • Clomipramine, et antidepressivt middel som ofte brukes til å behandle obsessiv-kompulsiv lidelse (DOC)
 • Fluoksetin, en selektiv serotoninhevinghemming (SSRI) som vanligvis foreskrives for behandling av større depressiv lidelse, panikk og bulimisk lidelse
 • Lignocaine gel (også kalt lidokain), som nummerer områdene i kroppen som den påføres

Terapeutiske alternativer

Noen psykologiske metoder, som terapi eller rådgivning, kan bidra til å lindre symptomene. Dette kan hjelpe hvis en tilstand som L’angst eller depresjon forårsaker symptomene eller forverret dem. Disse metodene kan være spesielt nyttige hvis du føler deg skyldig eller skam for problemer i dine relasjoner eller i ditt personlige liv.

Behavioral kognitiv terapi (CBT) kan hjelpe. CBT vil hjelpe deg å lære å artikulere og kontrollere dine følelser og negative reaksjoner. Det kan ofte hjelpe deg med å møte situasjoner som kan forverre symptomene på PGAD.

Å snakke med en terapeut kan hjelpe deg med å oppdage følelsesmessige utløsere som kan forårsake PGAD. Meditasjon kan også bidra til å redusere symptomene ved å redusere angst og avslappende muskler.

Pgad symptomer

Det mest åpenbare symptomet på PGAD er en følelse av seksuell spenning uten seksuell stimulering. Hos kvinner kan dette føre til spenningssensasjoner i det # 8217; kjønnsområdet, inkludert hevelse i klitoris, vagina og vaginale lepper, så vel som i andre deler av kroppen, inkludert brystvorten. Hos menn kan dette føre til generell smerte til penis eller ereksjoner som varer forskjellige timer.

Andre vanlige symptomer på PGAD inkluderer:

 • Ansikt og nakke som blir rød eller rød
 • Unormalt høyt blodtrykk
 • Anorormalt høy hjertefrekvens
 • Overflate og rask pusting
 • Muskel spasmer gjennom hele kroppen
 • Sløret eller farget syn
 • smerte i kjønnsområdet, spesielt klitoris eller # 8217; penis auksjon

PGAD årsaker

PGAD kan ha en rekke årsaker, men en spesifikk årsak er ofte vanskelig å diagnostisere.

Det antas at klemming eller komprimering av en nerve kalt nerve svimmelhet, som hjelper deg å føle følelser rundt kjønnsorganene, forårsaker PGAD. I sjeldne tilfeller, som har priapisme i din klit, som oppstår når klitorisene forblir hovent eller oppreist i lange perioder, kan også forårsake PGAD. Hos menn kan en feil blodstrøm innvendig og ut av penis forårsake priapisme.

Noen tilfeller av PGAD forekommer ofte sammen med tilfeller av psykiske helseproblemer. Angst, depresjon, type I bipolar lidelse, Doc og andre lignende forhold har blitt identifisert i tilfeller av PGAD både hos menn og kvinner. Det er ikke klart hvis disse forholdene causino pgad, men det er vanlig at de eksisterer sammen med PGAD.

I ett tilfelle, En kvinne har utviklet PGAD etter å ha lidd en hjernekirurgi for å håndtere problemer med blodkarene i hjernen hans. Noen kvinner utvikler PGAD på grunn av et slag etter å ha forstyrret østrogen eller kolesterolterapi. Andre kvinner ser ut til å utvikle PGAD fordi de sluttet å ta en SSRI for depresjon.

Hos menn, pgad kan utvikle seg På grunn av komplikasjoner på grunn av vasektomi-prosedyrer eller urinveisinfeksjoner.

Pgad diagnose

Hvis du tror du har PGAD, snakk med legen din på symptomene dine. For å sikre at symptomene dine er resultatet av PGAD og ikke en annen tilstand, kan legen din gjøre følgende:

 • Kontakt en terapeut eller psykolog for en vurdering og en psykologisk test.
 • Få en fullstendig fysisk undersøkelse og en fullstendig vurdering av hvor lenge du hadde PGAD, hvilke stoffer du antar og enhver annen tilstand du måtte ha.
 • Senk deg til en fysisk undersøkelse av kjønnsområdet.
 • Testet tester som måler blodstrømmen til kjønnsorganer før, under og etter L’seksuell spenning.
 • Send til nevrologiske tester for å se om skaden på nerver kan forårsake tilstanden.

En eller flere av disse testene kan hjelpe legen å konkludere hvis symptomene kommer fra PGAD.