9 måter å motivere deg til å jobbe når du psykisk sliter

Nevnte & # 8220; Start er den vanskeligste tingen & # 8221; eksisterer for en god grunn. L’Start av enhver aktivitet kan ta mye mer motivasjon enn å fortsette aktiviteten når du har momentum og konsentrasjon.

Hvis du også tilfeldigvis blir stresset eller mentalt bekjempe den dagen, kan de enkleste tingene som å sende en avtale, virke helt umulig.

Heldigvis er det små ting og triks du kan gjøre for å føle deg mer øverst på oppgavene dine, selv når du ikke er i det meste av mentalstaten.

Neste gang har du problemer med å fullføre listen over ting å gjøre eller daglige ansvar på jobben eller hjemme, prøv en av disse teknikkene som skal motiveres igjen.

1. Planlegg hele dagen

Når aktivitetene fikser deg uten noen struktur, kan det virke overveldende og bare legge til i kampen din. Tidsstyring er grunnleggende i disse situasjonene.

«Ta en gang, en dag, uansett hva arbeidet ditt gjør det, og skriver en daglig rutine. Et eksempel kan være øvelsen i løpet av morgenen, svare på e-post i 10 minutter, gjør oppfølgingssamtaler til kunder senere den morgenen, ta en tur rundt bygningen din for å endre scenario etc.

Strukturell som du foretrekker, men utpek bestemte timer på dagen for spesifikke aktiviteter & # 8220;, Nick bryant, En konsulent for mental helse, sier han til Healthline.

Opprettelsen av en guide for dagen gjør aktivitetene mye mer overkommelig. Du kan planlegge den ved hjelp av kalenderen på telefonen, med advarsler for å minne deg om når du stopper og går til en ny aktivitet, eller bruk en spesiell app for organisasjonen.

2. Lag lister og respekter dem

Når det gjelder lister, det gamle ordtaket & # 8220; late som du gjør det & # 8221; Det kunne ikke være mer hensiktsmessig. Den enkle handlingen med å skrive hva du trenger å gjøre, kan stimulere motivasjon og få deg til å føle deg bedre og mer produktiv.

Hvis du føler deg stresset eller falt, bare ta med noen av disse tankene som virvrer i hodet ditt, kan få dem til å se mye mindre overveldende.

Opprett lister som oppmuntrer til produktiviteten eller reduserer distraksjoner, kan hjelpe deg med å konsentrere deg selv når tankene dine ikke vil. Start med aktivitetene du liker, eller der du er god til å hjelpe deg med å holde deg motivert og maksimere tiden du passerer til jobben & # 8220;, Adina District, Et ekspert sertifikat for psykisk helse og profesjonell omsorg for familien, forteller Healthline.

3. Bryte alt i små trinn

Når du lager lister, del hver aktivitet i små, tilsynelatende mer gjennomførbare aktiviteter.

[8220; Når du sletter dem fra listen, vil du få en økning i dopamin hver gang & # 8221; Christina Beck, leder av samfunnet for Brukerstøtte, Han forteller Healthline. «Så en serie korte sekvenser vil veilede deg gjennom en rekke korte oppgaver. Denne effekten varer ikke lenge, men det er et tilstrekkelig løft for å bli overvunnet når du er umotivert. & # 8221;

Når du har små raske ting du kan innse, er det lettere å motivere, uansett hvor lite du tror du er i stand til å gjøre det.

4. Sjekk deg selv og vær ærlig

Du føler deg utmattet, sulten eller tørst? Kanskje du er stresset for noe hjemme eller for forkjølelse. Disse tilstandene av ubehag kan gjøre aktivitetene mye vanskeligere å utføre.

«I disse tider må en person identifisere hva som er på vei. Først da kan de gå videre og # 8220;, Lynn Berger, En karriere konsulent og autorisert psykisk helse, forteller Healthline.

Mens du behandler en legitim affære av utbrenthet krever lengre og mer vektede endringer, kan andre som sult løses raskt. Ikke vær redd for å virkelig analysere hvordan du føler og hva som kan gjøres for å hjelpe.

5. Lag en gjennomgang av fremdriften din

«Når jeg føler meg overveldet som jeg må gjøre på arbeidsplassen, er min beste strategi å utføre en ukentlig anmeldelse. Ta deg tid til å sitte ned, sjekk ut de ventende aktivitetene og gjenkjenne ferdigstillelsen av andre aktiviteter, jeg får en følelse av realisering for det jeg fikk og klarhet om hva jeg fortsatt må gjøre. Dette er en fin måte å redusere følelsen av undertrykkelse på at vi ofte kan prøve & # 8220;, Dr. Mark Lavercombbe, spesialist lege, medisinsk lærer og forfatter av Den produktive legen, Han forteller Healthline.

Det er lett å overse hvor mye du skjønte. Ta deg tid til å revidere alle de tingene du allerede har fullført den dagen, eller den uken kan gi deg en god følelse av lettelse og til og med & # 8211; Jeg ville våge å si & # 8211; motivasjon.

Vet hvor i stand til at du gir deg følelsen av å være i stand til å møte ting som før de kan virke motløs eller umulig.

6. Ta fem

Enten du tar en kort spasertur rundt # 8217; isolert, som strekker deg på pulten eller nipper til et glass vann, gi deg selv fem minutter fri fra trykket til arbeid.

«Selv bare en fem minutters pause fra det du gjør, kan hjelpe deg med å komme tilbake til brann når du psykisk sliter på jobben. Satt av dine pauser i din dag for å forlate deg til dine følelser. Dette gjør at du kan gå tilbake til din friske og produktive oppgave & # 8220; sier mahalli.

Gjenkjenne at noen mennesker trenger flere pauser enn andre. Så som alltid, konfronter deg med dine kolleger, er ikke en god ide.

7. Opprett en motiverende arbeidsliste

Mange har en viss spilleliste som lytter når de trenger for å fullføre en oppgave eller fullføre et hardt arbeid (jeg lytter til min skrivespilleliste akkurat nå!). Ha en sammenhengende bakgrunn for arbeidet ditt, kan hjelpe deg med å gå inn i den rette mentaliteten og til og med hjelpe deg med å føle deg mer avslappet når du føler deg ut av hodet ditt, demotivert eller bare engstelig.

Enten det er en generisk spilleliste som du laster ned på Spotify eller finner på YouTube eller en velholdt liste over spor du liker, respekterer det. Legg til noen nye sanger nå og deretter for å holde oppmerksomheten din.

8. Se hva du spiser (og drikke)

Selv om du kan dedikere deg til koffein som en måte å gå videre i løpet av dagen, kan for mye koffein ikke være den beste tingen å holde seg konsentrert.

«Til slutt vil et overskudd av kafeteria overstige følelsen av å være mentalt uklar og sløret. Det kan til og med gjøre deg nervøs og nervøs: Det siste du trenger når du prøver å være mer produktivt & # 8220;, Dr. John Chuback, forfatter av & # 8221;Lag din damnost& # 8220; sier Healthline.

Også, bør du sannsynligvis prøve å redusere matvarer og drikke med et høyt enkelt sukker. Dette inkluderer ting som brus, godteri og andre søtsaker. Disse er gode i moderasjon, men for mye tilsatt sukker kan føre til en topp av blodsukker og en krasj, som vil få deg til å føle deg irritabel og tåkete.

. Spis et velbalansert kosthold fokusert på kilder til magert proteiner, friske grønnsaker (helst dampende) og små mengder av høy kvalitetskompleks karbohydrater som Quinoa, hele korn og integrert ris og # 8221; sier chuback.

9. Bruk din favoritt kjole

Når du er stresset eller engstelig, eller du er bare langt fra personen du vil være, kan klær og tilbehør gjøre en stor forskjell. Enten det er en skjorte som du elsker absolutt eller en kjole, føler du deg super trygg, at den lille eksplosjonen av synlig positivitet kan gi deg pushen du trenger.

Også, streber etter å kle seg og plassere håret eller sminke om morgenen, kan hjelpe deg med å føle deg litt og mer organisert, noe som kan hjelpe deg når du føler at resten av livet ditt er en katastrofe.

Prøv å holde et morsomt tilbehør, som en klokke, et skjerf eller et armbånd, på jobb for å ha på seg når du begynner å føle deg dårlig i midten av dagen, slik at du kan få litt & # 8216; av tillit og kreativitet.

Kan være. Med et løft vil kanskje ikke starte det vanskeligste.

Sarah Fielding er en registrert forfatter i New York City. Hans skrifter har dukket opp på travle, insider, menns helse, Huffpost, Nylon og Ozy, hvor han tar vare på sosial rettferdighet, psykisk helse, helse, reise, relasjoner, underholdning, mote og mat.