Kreatin: Fordeler, Risiko og FA L & # 039; Kreatininntak gjør deg feit

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

COS’er kreatinen?

Kreatin er en aminosyre som gir energi til celler og hjelper til med å bygge muskelmasse. Av denne grunn tar noen mennesker oral kreatin for å forbedre deres atletiske ytelse og forvandle kroppen sin.

Sammen med de økte muskelstørrelsene kan imidlertid kreatin også forårsake en uønsket vektøkning, som noen utveksler for fett.

Før du ansetter kreatintilskudd, er det viktig å forstå hvilken type vektøkning som du kan finne og hva du kan gjøre for å reversere uønsket vekt.

Kreatin kan få deg til å bli feit?

Noen mennesker frykter at den orale kreatinen gjør dem fete. Kanskje du hørte andre klage på å se på lønnet eller hovent umiddelbart etter at du har startet supplementet.

Det er sant at kreatin kan forårsake litt vektøkning, men vektøkningen kan ikke skyldes fett. Det er andre grunner til at tallet på stigen kan økes.

1. Vekt på’vann

Vannets vekt er en type vektøkning som kan oppstå med kreatinen. Også kjent som flytende oppbevaring, kan kreatin forårsake en rask vekt av vann fordi supplementet tiltrekker vann i muskelceller.

Musklene dine beholder dette’vann, forårsaker hevelse eller hevelse rundt armene, bena eller magen. Musklene dine kan også virke større, selv om du nettopp har startet treningen.

I den første uken med rekruttering av oral kreatin, tjener noen mennesker 2 av pounds 4.5, hovedsakelig på grunn av vannretensjon.

2. Muskelmasse

Til tross for å ha forårsaket en vektøkning i vann, Undersøkelser Han fant at kreatin kan være et effektivt supplement for å øke styrke og styrke. Over tid kan du se en økning i styrke og størrelse på musklene.

L’økning i muskelmasse vil også vippe skalaen mot L & # 8217;. Etter hvert som musklene dine blir større, blir vannvekten mindre åpenbar, og du vil se mindre hovent ut.

3. Økning i ikke-muskelvekt

Du kan også være bekymret for den ikke-muskuløse vektøkningen, spesielt fett. Men til tross for en tilsynelatende rask vektøkning, vil kreatin ikke gjøre deg fett.

Du må konsumere mer kalorier enn det du bruker for å få fett. Et kreatinmål om dagen (ca 5 gram) har ingen kalorier eller i det minste bare noen få kalorier. Hvis du holder deg aktiv og følger et sunt kosthold, er det lite sannsynlig å fete under oral kreatinbruk.

Hva å gjøre hvis veie vekt etter å ha ansatt kreatin?

L’vektøkning i vann med kreatin kan være midlertidig. Likevel, her er noen forslag til å redusere væskeoppbevaring:

  • Øk L’vanninntak. L’drikkevann stimulerer vannlating, som bidrar til å fjerne overflødig vann fra kroppen.
  • Reduser L’natriuminntak. For natrium induserer kroppen din for å holde væskene. Spis mer frisk frukt og grønnsaker og grenser behandlet mat og hurtigmat. Hold natriumbidraget til Mindre enn 2300 milligram om dagen.
  • Reduser karbohydratinntaket. Du trenger karbohydrater for å produsere energi, men også karbohydrater fordi kroppen din holder vann, så ikke overdrive. Begrens L’karbohydratinntaket mellom 225 og 325 gram om dagen.
  • Vær tålmodig. L’trening kan redusere vannretensjonen. Jo mer du trener og trener kroppen din, mindre vann du vil holde.

Hvordan Kreatin fungerer?

Kreatin hjelper muskler til å bruke energi;. Det er naturlig produsert av leveren, nyrene og bukspyttkjertelen, men du kan også få kreatin fra sjømat og rødt kjøtt.

Hvis du tar den orale kreatinen, binder med et fosfatmolekyl for å danne fosfatretningen (fosfokreatin), som gir kroppen din rask energi for høy intensitetsytelse.

Kreatinfosfat hjelper deg med å produsere mer adenosintrifosfat (ATP), en nevrotransmitter som er den viktigste energikilden til kroppen din.

L’vekt trening og # 8217; trening krever mye energi. Selv om kroppen din produserer kreatin naturlig, kan du ha en lav naturlig kreatinreservat i musklene.

Tilskuddene bidrar imidlertid til å øke ATP-tilgjengelighet ved å gi kroppen din fra energi, styrke og ekstra motstand.

Hvorfor ta kreatinen?

Mange mennesker tar kreatin for å øke styrke, øke motstanden, forbedre deres atletisk ytelse og bygge magert muskelmasse. Men det kan også tas av andre grunner.

Oral kreatin kan hjelpe deg med å forbedre Hjerneforstyrrelser som Alzheimers sykdom, Parkinsons sykdom og epilepsien. Videre utdanning de er nødvendige, siden det meste av undersøkelsen ble utført på dyremodeller.

Videre kan det bidra til å forbedre noen muskelforstyrrelser. I en Revisjon av studier i 2013, Forskere har oppdaget at folk som bor med muskeldystrofi hadde større muskelstyrke etter å ha antatt kreasjonskostnader.

TIL 2012 studie foreslo at kreatin også kan forbedre symptomene på stor depresjon hos kvinner. Femtiåtte kvinner fikk 5 gram kreatin om dagen i en periode på 8 uker.

Forskere har oppdaget at kvinnene som fikk kreatin har hatt forbedringer i deres symptomer på bare to uker, med symptomer som har fortsatt å forbedre åtte uker senere.

Det er andre risikoer i # 8217; kreatininntaket?

For det meste er kreatin trygg og forårsaker få negative bivirkninger. Det er imidlertid bekymringer om muligheten for at kreatin forårsaker leverskader, nyrer eller hjerte i høye doser.

Hvis du har leverproblemer, nyrer eller hjerte, kontakt legen din for å se om kreatinen er riktig for deg.

Noen mindre bivirkninger av kreatin inkluderer muskelkramper, kvalme, diaré, varmeintoleranse og svimmelhet. Avbryte oral kreatininntaket dersom negative bivirkninger forverres eller ikke forbedres.

Snakk også med legen din dersom du lider av bipolar lidelse. Kreatinen antas kan øke mani Hos mennesker med denne tilstanden. Du bør også konsultere en lege dersom du tar medisiner for å unngå mulige farmakologiske interaksjoner.

Bunnlinjen

Kreatin kan øke energireserver og øke din atletisk ytelse, men kan forårsake vektøkning i vann.

Væskeoppbevaring kan være midlertidig eller kunne fortsette hele tiden når det er opprettet. Det kan imidlertid bli mindre tydelig at magert muskelmasse akkumuleres.

Kjøp Kreatin Supplements Online.