8 restauranter for celiacs

Glutenfri dietter, men en gang obskure, blir den nye standarden. Akkurat nå, mer eller mindre 3 millioner USAs folk har cøliaki. Og mange liker 18 millioner, Selv om de ikke er diagnostisert med cøliaki, har de en glutenfølsomhet (som betyr at de kan manifestere noen av de samme symptomene, for eksempel magesmerter og pusteproblemer).

Enda mer overraskende er det faktum at nesten 30 prosent Amerikanerne sier å være «9220, interessert i å unngå eller redusere gluten i sitt eget kosthold & # 8221;, ifølge forbrukerforskningsfirmaet NPD-gruppen.

Matbutikker svarer på samtalen. Selv store butikker & # 8211; Tenk Costco, Target, BJS & # 8211; Selg glutenfrie alternativer i nesten alle kategorier, inkludert vin og øl.

Spis ut, kan imidlertid være en’en annen historie. Mens glutenfrie menyalternativer ofte kan være knappe eller ikke-eksisterende, har enkelte kjeder begynt å intensivere.

Her er noen av de populære i USA, og tilbyr glutenfrie måltider.

BJS

 • Hva Z’er: et bryggeri med høye priser fra puber
 • Gå til middag mens du ser på det store spillet

Glutenfri diners, gledelig: ikke C’Det er nødvendig å klage på andres kake. BJS Det tilbyr en deilig tynn-fri glutenfri skorpe versjon. Alle krydderene, faktisk, er også fri for gluten, med unntak av kjøttboller. Selv i den dedikerte menyen for tonet hvete diners: fylte poteter med tonnevis av festemidler (brokkoli, grillet kylling, alfredo saus) og & # 8220; opplyst forretter & # 8221; Som inkluderer en bolle med peruansk quinoa og stekt barbacoa kylling.

PF Chang’S

 • Hva en cos’er et uformelt sted å oppdage asiatiske spesialiteter
 • Gå for: Lunsj med kolleger

Alt er gjort fra null direkte i restauranten, som allerede skal glede seg over forbrukernes ører oppmerksomme på kostholdet. Spesielt fristende for de som spiser glutenfri, er imidlertid det faktum at PF Chang’S Forbered glutenfri spesielle sauser ved hjelp av kylling kjøttkraft, østersaus, risvin, sukker, vann, glutenfri soyasaus og hvit pepper. Opt for gf Chang kylling salat ruller, en hemmelig oppskrift som er både saltet og søt. Fisk basert på? Prøv gf reker med hummer saus, asiatisk sopp, hakkede svarte bønner og mer.

Bonefish Grill

 • Hva: # 8217; er: uformell lunsj D’atmosfære med fokus på sjømat
 • Velg: Kveldsavtale

Kjent for l’happy hour på 4: xnumx hver ukedag, Bonefish Det blir også også for sin spesielle meny, glutenfri, rik på sunne alternativer. Start med A’House Salat, som inkluderer Palm Hearts og Kalamata Oliven. Så passere til en grillet fisk spesialitet, som den chilenske havabbor eller iridea ørret. Hver kommer med grillet sitron eller et utvalg av saus d’forfatter (vår favoritt er mango saus).

Outback Steakhouse

 • Hva en COS’er: Australian Theme Chain hvor biffen er mesteren
 • Gå for: Middag med hele familien

Baklandet Det var på forhånd på glutenfri scene og tilbyr dedikerte alternativer i mer enn 10 år. Fordi de er kjent for de første biffskårene, velger du en counterfoil eller en mignonfilet kuttet i midten, begge serveres med en bakt potet. Lysere appetitt skal velge bare grillet tilapia eller grillet kylling & # 8220; på Barbie & # 8221;. Og ikke glem å fullføre alt med en glutenfri dessert: Sjokolade torden fra ned under, en brownie med pecan valnøtter krydret med iskrem og varm sjokolade saus.

En pizzeria & Grille

 • Hva en COS’er: Urban Pub spesialisert på dyp tallerken i Chicago-stil
 • Gå for: Middag i helgene med venner

Du kan ikke forestille deg at en slik rik og tilfredsstillende pizza kan være glutenfri, fortsatt En pizzeria & Grille Vis det motsatte. Dens glutenfrie slanke skorpe pizza er dekket med en rekke krydder. Ta vegetarisk pizza i en tynn skorpe, som er som en hel bøndermarked på en kake. I mellomtiden, hvis du går med en gruppe og alle bestiller den normale dype parabolen, som ikke er glutenfri, er du sikker på at du fortsatt har alternativer. C’er en stor burger på en glutenfri roll, så vel som en rekke glutenfrie steker, kyllingretter og salater.

California Pizza Kitchen

 • Hva: # 8217; er: forfriskende restaurant kjent for sesongbaserte inspirasjonspizzaer
 • Gå for: Lett midtuke lunsj

Med fire glutenfrie pizzaer i menyen, kan du gå tilbake og prøve noe nytt. Fansen sverger det California Pizza KitchenOriginal BBQ Kylling Pizza, som inneholder grillsaus med hemmelig oppskrift, røkt Gouda, røde løk og fersk koriander. Andre kaker som er oppe for griper: paprika, sopp, pølse og tusenfryd. Selv om det er mulig å kaste ned A’hele kaken samtidig, ikke glem som kan være den beste delen av å spise her: rester du kan ta med hjem.

Panera Brød

 • Hva: # 8217; er: Bakeri-kafé, rask tilfeldig sted som oppfyller alle livsstil
 • Gå til: din lunsjpause

Panera BrødMeny & # 8220; Glutenbevisst & # 8221; Det er en av de rikeste i omløp, et ekte selskap med et tradisjonelt brødfirma på 8217. Det hele starter med salater: Alternativer spenner fra en Cobb med grønn gudinne til en moderne gresk med quinoa. Glutenfrie supper inkluderer sommermalingssuppe og svarte bønner, mens smoothies, sjokolade tredoble kjeks og kokosnøtt makaroner er gode søte alternativer. Panera gjør imidlertid et spesielt notat til glutenfrie gjester som, på grunn av mengden ferskt brød produsert på stedet, kan ikke garantere at produktene ikke har kommet i kontakt med Gluten. Alle som er diagnostisert med cøliaki, bør være forsiktig med å spise her for å unngå krysskontaminering. Det er aldri en dårlig ide å sjekke med restaurantpersonalet de beste matalternativene for celiacs.

Chipotle

 • Hva Z’er: Meksikansk inspirasjon Fast-Casual Grill hvor Burritos dominerer
 • Gå til: Rask pause fra din utfordrende dag

For å prøve for Gluten Shy: Burrito Bowls Chipotle. Hopp over melet tortilla og nestles ingrediensene dine, i stedet, på en seng av ris og salat. Når du fortsetter, stabler det mengden krydder du foretrekker, for eksempel svart og pinto bønner, fajita grønnsaker, guacamole, ost og til og med rømme. Gjør anropet på hva slags kjøtt & # 8211; Hvis det er & # 8211; Og du vet at du alltid kan velge en mais tortilla hvis du vil ha en tradisjonell presentasjon.

Kelly Aiglon er en livsstiljournalist og merkevarstrategi med en spesiell oppmerksomhet på helse, skjønnhet og velvære. Når det ikke skaper en historie, kan du vanligvis finne den i dansestudioet mens du lærer Les Mills Bodyjam eller SH’Bam. Du og din familie bor ute Chicago, og du kan finne den Instagram.