8 produkter for influensasongen

Start ganske uskyldig. Kommer til å ta sønnen din på skolen, føle de omkringliggende sobene. Så hoste og nyser begynner å øke på kontoret ditt. Fluens sesong er offisielt ankommet, og du gjør alt som er i din makt for å hindre noen fra familien din for å hjelpe deg. Selv om du ikke kan kontrollere skolen eller på kontoret, kan du sjekke hva C & # 8217, det er i ditt hjem.

Monter et sett Klar for L’influensa hjemme er det første skrittet for å være forberedt på de kommende månedene. Samle nå essensielle ..! L’Siste ting du vil gjøre når du (eller en sønn eller din ektefelle) sucker for innflytelse er å ta en sen kveld i apoteket for forsyningene. Her er hva du trenger.

Du kan forhindre at & # 8217 skal påvirke?

Den beste måten å bekjempe påvirkning på er åpenbart ikke å ta det. Ifølge sentre for sykdomskontroll og forebygging (CDC) betyr dette å få influensavaccinen hvert år. Det er det eneste beste verktøyet du må hindre innflytelsen i deg selv og i andre.

Folk kan bli vaksinert allerede på 6 måneder. Vaksinasjon er spesielt viktig for høyrisiko folk som små barn, gravide, eldre og alle som har et svekket immunforsvar eller andre alvorlige medisinske forhold. Disse menneskene bør også se en helsetjenester operatør innen to dager hvis de tror de har innflytelse. Det er mulig at reseptbelagte antivirale legemidler er nødvendig.

Vaskehender er ofte et annet viktig skritt i forebygging av innflytelse. Noen av forslagene nedenfor kan også hjelpe til med å forsvare deg selv fra # 8217; influensa som holder bakterier i sjakk.

Dessverre, selv med forebyggende tiltak, kan du fortsatt kontrakt L & # 8217;. Overvinne det tar tid fordi kroppen din blir kvitt viruset. Vanligvis tar det oss fra tre til syv dager å gjenopprette. Men du kan fortsette å føle deg trøtt og ha en hoste på opptil to uker.

I mellomtiden, gjør ditt beste for å hvile og drikke mange væsker. For å hindre at andre blir syk, hold deg hjemme til du er fri for feber i 24 timer. Også for å lindre symptomene eller ta vare på barnet ditt med innflytelsen, hold disse rettsmidler og skjulte produkter på fingertuppene.

For å lære mer: Du har L & # 8217;? »

1. Sanitizing

L’influensa sprer seg gjennom kontakt med influensavirus. Kan spre seg i # 8217; luft nysing eller kastet og kan også ende opp på overflatene. Rengjøring og desinfeksjon av hender gjør ofte overføringen av viruset til deg vanskeligere og til andre. L’Det beste alternativet er å vaske hendene med vann og såpe. Når du beveger deg, er det neste alternativet hånddesinfeksjonsmiddelet, et produkt basert på alkohol, for å drepe bakterier. CDC sier å se på minst ett hånd desinfeksjonsmiddel 60 prosent Alkohol for en effektiv kraft for å bekjempe bakterier. Når du bruker den, sørg for at du gni hendene dine til de er tørre. Selv om desinfeksjonsmiddelet for hendene ikke erstatter vask, er det nyttig når du ikke er i nærheten av en vask. Hvis du har ungdommer, kan du være nyttig for å sende en liten reise til skolen for å bruke før måltider og snacks. Små barn bør ikke bruke håndfri desinfeksjonsmiddel uten tilsyn.

2. Stoffer

Spredningen av bakterier er en dobbeltveisvei: Kom igjen og få. For å unngå å spre bakterier til andre, hold lommetørklærne på fingertuppene. Dekk nesen og munnen din når du får toksy eller nyser om og oppfordrer barna til å gjøre det samme. Hold en boks på pulten og en ryggsekk i posen for når # 8217 kommer, uventet & # 8220; Achoo & # 8221;. Og sørg for at du disponerer den lommetørkleet så snart som mulig.

3. Desinfiserende spray

Du kan ta innflytelse ikke bare av folk, men også fra infiserte objekter. CDC sier at menneskelig påvirkning virus kan leve på overflater fra to til åtte timer. L’bruk av desinfiserende sprøyter (som Lysol eller klorox) kan desinfisere overflatene som kan være potensielt infisert. Prøv å utvikle en rutine for å desinfisere områdene du bor eller arbeide for å forhindre spredning av virus.

4. Termometer

Mens vi alle kjenner den gamle & # 8220 sminke; kropp til kropp & # 8221; Når du sjekker kroppstemperatur, L’bruk av et termometer oppdager hvis du faktisk har feber. Selv om du har en høyere temperatur enn normalt, er det ikke et trygt tegn på innflytelsen, er det et vanlig symptom. Sjekk feber og andre symptomer for å avgjøre om du har L’påvirke eller ikke. De Verdens Helseorganisasjon Definerer feber for L’influensa eller en influensalignende sykdom som en større enn 100.4. F.

5. Decongestant

Den lukkede nesen er en irriterende og irriterende bivirkning av innflytelsen. Benk Decongestants (som SUDAFED eller MUCINEX) kan bidra til å eliminere overbelastning og få deg til å føle deg mer komfortabel, spesielt før du går i seng. Decongestants krymper blodkarene i nasalbelegget for å redusere blodstrømmen i området, noe som igjen reduserer hevelse og lindrer følelsen av obstruksjon.

Benk-til-kaldt stoff bør ikke administreres til barn under 2 år.

Disse legemidlene er tilgjengelige i form av en pille, dråper eller nesesprayer, men husk at orale narkotika har langsommere effekt enn nasal sprayer. Hvis du velger å bruke nesesprayer eller dråper, ikke bruk dem i mer enn tre dager. Provosere en rebound effekt, forverrende nasal overbelastning. Hvis du har helseproblemer eller ta reseptbelagte legemidler, kan du se legen din før du tar noen benk-toppmedisin.

Netto fartøy og nasal vasker kan også være en effektiv måte å behandle nasal overbelastning uten de mulige bivirkninger av narkotika.

6. Smertestillende

For å hjelpe lavere feber, rolig sår hals og lindre hodepine, muskelsmerter og alle andre smerter forbundet med innflytelse, ta ibuprofen (Advil eller Motrin) eller paracetamol (Tylenol). Begge legemidler lavere kroppstemperatur for å redusere feber og lindre smerte.

7. Hoste dråper

Vedvarende hoste er et vanlig influensa symptom og kan ødelegge kroppen din, forårsaker alt, fra den irriterende hodepine til smerte til overkroppen. Hoste er måten kroppen din reagerer på et irriterende stoff. Når du har L’influensa, kan dråpe for hoste berolige halsen og roe hosten. Vurdere de med mentol og de søtede med honning. Hvis du ofte våkner for hoste om natten, hold noen dråper for å hoste nær sengen for rask lettelse. Mayo Clinic anbefaler ikke å administrere dråper for hoste barn under 6 år på grunn av risikoen for kvelning. I stedet, se alt’alternativ 8 (under) for å hjelpe babyen din.

8. Varm suppe eller væsker

Du kan også drikke varme væsker, for eksempel suppe eller te, for å lindre ondt i halsen og hoste. Drikkevæsker er nøkkelen til å holde halsen våt og forhindre ytterligere irritasjon. Med suppe, prøv å holde seg borte fra de med høy surhet (som tomat supper) fordi de kan forårsake mer irritasjon. I stedet, lager buljongbaserte supper. Kyllingsuppe er et godt alternativ, og ikke bare fordi bestemoren sa! I studioer har det vist seg at det blokkerer bevegelsen av nøytrofiler, en type hvite blodlegemer som starter betennelsen, og reduserer dermed nesestressen og sår hals. Andre varme væsker du kan prøve er koffein te eller varmt vann med honning. Mayo Clinic antyder å lage gurgle med en blanding av saltvann fra 1/4 til 1/2 teskje salt og 4 til 8 gram varmt vann. Du kan også legge til en halv teskje natriumbikarbonat til blandingen av salt, for ytterligere å avlaste halsenirritasjonen. Etter å ha gjort gargle, spytter løsningen.

Tilleggsinformasjon: L’influensa er smittsom?

Jepp! Du kan inngå L’påvirke gjennom kontakt med andre som har viruset. Du trenger bare å være 6 meter unna andre for å bli smittet. Faktisk kan noen spre linjene frem til en dag før symptomene vises, noe som betyr at du kan bli smittet av folk som ikke engang vet hvordan de skal være syk ennå.

Bunnlinjen

De fleste med l’påvirkning forbedres med tiden. Små barn, gravide, eldre, de med et svakt immunsystem, og de med alvorlige medisinske forhold bør konsultere legen sin innen to dager fra’Start av symptomer. Hvis en person trenger antivirale reseptbelagte legemidler, er det bedre å starte snart. Hvis symptomene dine fortsetter å bli verre og du er i god helse, kan du besøke legen din slik at du kan bli sjekket for komplikasjoner. Dette vil sikre at du får behandlingen du trenger.

Spørsmål:

Hjelp! Jeg har ennå ikke mottatt influensavaccinen, og det er allerede influensasongen. Det er for sent å ha en?

TIL:

Influensasongen i USA er generelt fra oktober til mai. Når vaksinert, er det bare to uker, slik at vaksinen blir effektiv. Til slutt, selv om influensasongen allerede er på dørstokken, har du fortsatt tid til å dra nytte av vaksinering. Flere mennesker er vaksinert mot L’Jo mindre er risikoen for sykdom for alle i samfunnet.

Judith Marcin, Mdanswers representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.

For å lære mer: Når du trenger å se en lege for din innflytelse? »