7 måter hvor raskt vekttap kan retort mot helse farlig

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Del på Pinterest

& # 8220; slippe seks størrelser på 90 dager!& # 8221; [8220; mister 7 pund på 7 dager!& # 8221; & # 8220; hvordan å gå ned i vekt på 3 dager!& # 8221;

Selv om vi kan bli tiltrukket av sjarmen til rask vekttap reklame, helse Eksperter De har tradisjonelt anbefalt en langsom og konstant metode.

& # 8220; fra halvparten av pund til to pund i uken er det som er universelt ansett som trygt og bærekraftig & # 8221; Jessica Crandall Snyder, Registrert dietitian og # 8217 talsmann; Akademi for ernæring og dietetikk.

Så hva skjer hvis disse programmene virkelig holder sitt løfte & # 8220; om natten & # 8221;?

, Miste vekt for fort, spesielt gjennom sulteknikker, kan forårsake en rekke bivirkninger, noe mer bestemt farlig enn andre & # 8221; sier Emmie Satrazemis, CSSD, registrert dietitian og direktør for Trifecta Nutrition.

«8220; kanskje spesielt: Når folk går ned i vekt for fort, er de ofte ikke i stand til å holde den med hell.& # 8221;

Det tilbyr sine kunder, enten det er naturlige eller juridiske personer, et lag som er spesialisert på baneområdet uaktsomhet, i stand til å gi konkret råd og bistand i saker, i saker som: Undersøkelser Han oppdaget at etter å ha mistet vekt, tjener omtrent to tredjedeler av mennesker på en diett mer enn de i utgangspunktet mistet.

Dette er imidlertid bare en av måtene som et raskt vekttap kan retrette mot. Nedenfor er seks andre måter som mister vekt for raskt, kan gjøre mer helseskader enn fordeler.

1. Du kan miste viktige næringsstoffer

Mange [raske] dietter og mat planer utelukker hele matgrupper, noe som betyr at du kan miste næringsstoffer, vitaminer og nøkkelmineraler du trenger å holde deg frisk og # 8221; sier Bonnie Taub-Dix, registrert dietitian Nutritionist, California Avocado Commission talsmann og forfatter av & # 8220; Les det før du spiser det & # 8211; Tar deg fra etikett til bordet & # 8221;.

Snyder legger vekt på hvordan en diett av meieriprodukter kan forårsake mangel på kalsium, mens en diett som reduserer karbohydrater, kan bety at du ikke får nok fibre. Selv med en hypokalorisk diett, er det viktig å ta en serie næringsstoffer, inkludert fotball, vitamin D, vitamin B-12, folsyre og jern.

Potensielle konsekvenser av ernæringsmessige mangler

 • Reduser Dell’energi
 • Skjøre hår og negler
 • hårtap
 • ekstrem tretthet
 • Kompromittert immunsystem
 • svekket og osteoporose bein

I mer ekstreme tilfeller kan underernæring forårsake en rekke symptomer som en nedgang i’energi, generalisert tretthet, anemi, skjøre hår og forstoppelse.

Velg riktig plan, ikke den raske

I tvilstilfeller, velg en matplan som inkluderer alle nøkkelmakronutrients & # 8211; fett, karbohydrater, proteiner – eller samarbeide med en ekspert for å velge en skreddersydd plan for dine behov og allergier eller matrestriksjoner.

«L’Målet er å tenke på planen som en livsstil, ikke som en diett. En diett er noe du følger og noe du går ut. Det er ingen start- og sluttdatoer og husker Keri Gans, registrert dietitian Nutritionist, sertifisert yoga instruktør og eier av Keri Gans Ernæring.

Hvis du er en forelder, finn ut hva barnets mål er, og hvis de er forankret i kultur eller ekte helseproblemer. C’er alltid en’mer produktivt og sunnere alternativ enn raskt vekttap.

2. Metabolismen din kan senke

Hurtig vekttap oppstår vanligvis på grunn av ekstrem kaloriberøvelse, for eksempel, folk som passerer fra å spise fra 3000 til 1200 kalorier om dagen, sier Gans.

Problemet er at kroppen vår gjenkjenner det som et tegn på begrenset tilgjengelighet av mat og går i sultemodus. Kristina Alai, personlig trener på The Bay Club Company, Fremhever problemet med dette: «Når kroppen din går inn i sultemodus, vil stoffskiftet ditt redusere for å hjelpe deg med å spare energi og kroppen din vil låse opp mer fett & # 8221;.

Faktisk, en nylig studere overvåket konkurrenter på & # 8220; den største taperen & # 8221; Og han oppdaget at flere kilo mistet, jo mer deres metabolisme gikk ned. Til slutt har dette brakt mange av deltakerne å øke vekten enn da de startet showet.

Ikke kutt mer enn 500 kalorier

Du trenger ikke å redusere kalorier på en ekstrem måte.

Folk vil de fleste miste minst en halv kilo per uke hvis du bruker 500 kalorier mindre om dagen gjennom en kombinasjon av kosthold og mosjon og mosjon. Denne tilnærmingen kan ikke tilby samme umiddelbare tilfredsstillelse, men faktisk forvandle kroppen din i det lange løp.& # 8221;

3. Du kan miste muskler i stedet for fett

«Når vi går ned i vekt, vil vi bli kvitt det virkelige fettvevet. Ikke-muskelmasse. Jeg har aldri møtt noen som klaget over å ha en større prosentandel av kropps muskler & # 8220; sier Snyder.

Men hvis du reduserer kaloriene for raskt, vil muskeltonen bli alvorlig påvirket.

& # 8220; Restriktive kalori dietter kan indusere kroppen din for å bryte ned muskler for å produsere energi og drivstoff & # 8221; sier satrazemis.

I tillegg til å si farvel til dine velutstyrte rifler og ryggen, kan et tap av muskelmasse redusere stoffskiftet ditt.

«Muskelen er mer metabolisk aktiv enn fett. Dette betyr at et pund av muskel brenner mer kalorier en dag med en fettkilo. Så et tap av muskuløs masse betyr at du vil brenne mindre kalorier om dagen & # 8220; sier Snyder.

Hold proteiner en del av planen din

Hvordan øke metabolismen

 • Spis proteiner på hvert måltid
 • Løft tunge vekter
 • Innlemme treningen med høy intensitetsintervaller
 • Spis nok kalorier

; Å spise et rikt protein diett og delta i en vanlig styrketrening under kostholdet kan bidra til å bevare magert masse og hjelpe deg med å bygge flere muskler for å akselerere metabolismen din & # 8221; sier Satrazemis.

Videre kan den ekstra kraften hjelpe deg med å presse deg selv i løpet av den siste delen av hit-leksjonen eller sykle.

4. Du kan virkelig bli dehydrert

Takket være vekten av vannet, er det vanlig å se et litt raskere vekttap i de to første ukene. Perfekt i lav karbohydrat eller karbohydrat dietter, vil folk miste mye vekt i vann & # 8221; sier Taub-Dix. Etter din mening er det en av grunnene til at det ketogene dietten ofte blir rost for det raske vekttapet.

Problemet er at et raskt tap av vann kan føre til dehydrering og en rekke ubehagelige bivirkninger som forstoppelse, hodepine, muskel og lav energi kramper.

Pass på at ditt slankingsprogram legger vekt på L’hydrering

Dette er vanligvis ikke et problem med dietter som juice og rensing, som også er usunn, men de nyeste diettene som fokuserer på mat, kan få deg til å overse vanninntaket;. Hold styr på H2O og sørg for å konsumere nok elektrolytter. Legg til en Duster av Salt Dell’Himalaya til mat kan hjelpe.

Vær oppmerksom på dehydreringskilt, spesielt i de to første ukene.

Dehydreringskilt

 • forstoppelse
 • hodepine
 • muskel kramper
 • lav energi
 • mørk gul eller rav urin
 • følelser av tørst
 • irritabilitet

Hvis noen av disse symptomene vedvarer, er Dr. Eric Westman, direktør for Duke University Lifestyle Medicine Clinic og Healcare Chief Medical Officer, sier at du må gå til legen din.

Hvis en person tar medisiner for diabetes eller L’Hypertensjon, kan et raskt vekttap sikre at disse stoffene blir for sterke, noe som kan forårsake disse ubehagelige symptomene og # 8221;.

5. Du kan føle familier

Når du følger lavt kalori og raske dietter, er leptinnivåene dine, L’hormon som styrer sult og mat, blir ustabile, sier Taub-Dix.

Når leptinnivåene er normale, kommuniserer det i hjernen din når kroppen din har nok fett, som rapporterer til hjernen du er full. Men Undersøkelser Han fant ut at med lavt kalori dietter kan ubalanserte LEPET-nivåer forårsake en besettelse med mat. Du kan være mer kjent, sint og tilbøyelig til å fange deg.

Følg matvarer av høy kvalitet

Forskning & # 8211; Undersøkelser har vist at kvaliteten er viktigere enn kalorier som forbrukes for å gå ned i vekt og kan påvirke hvor mye du spiser. Studien forbundet raffinerte karbohydrater eller karbohydrater; vektøkning. Men kvalitet og mengde går hånd i hånden.

Som nevnt i vår guide for å gjenopprette spisevaner, har begrensningen flere negative effekter på kropp og sinn. Endring av kostholdet ditt bør aldri bare bekymre vekttap, men også næring og # 8217; ære for kroppen din.

6. Din mentale helse kan lide et slag

& # 8220; Hvis vi går ned i vekt veldig raskt, kan det være psykologiske konsekvenser & # 8221; sier Taub-Dix. & # 8220; Hvis noen ikke har tid til å bosette seg i ny form og kroppsvekt, kan det føre til ting som kroppsdemorfisme, anoreksi eller bulimi & # 8221;.

Taub-Dix understreker også: «Mange starter en diett med en mentalitet og # 8216; hvis x, så Y & # 8217;. For eksempel, hvis jeg går ned i vekt, så vil jeg være glad. Eller så finner jeg l ‘# 8217; kjærlighet. & # 8220;

Så etter vekttap, når disse tingene ikke er konkretisert, kan de overdrive eksisterende psykiske helsemessige forhold eller ytterligere fremme kroppsbildeproblemer.

Spør deg selv: Hva er ditt virkelige mål?

Hvis du ser vekttap som en forutsetning for å oppnå et personlig mål, hvordan å finne et forhold, bli sunt, å være produktiv eller ha selvkontroll, dedikere tid til å skrive dine intensjoner og dine ønsker. Ofte vil du finne at vekttap er en liten faktor og ta en snarvei vil egentlig ikke gi den veksten du leter etter.

& # 8220; Det bør være mye tanke som går inn i din tilnærming til vekttap. Det er mer enn å lære og lansere på den nyeste mote & # 8220; sier gans. Du vil være snillere med deg selv hvis du velger en langsommere og mer progressiv rute for å gå ned i vekt.

Velg et sunt og konstant vekttap

Selv om et sakte og konstant vekttap ikke virker så lovende, er det den beste måten å ære kroppen din på. Det er også mye mer effektivt i # 8217; hjelpe deg med å holde vekt og utvikle et sunt og forsettlig forhold til mat.

Vekt vedlikehold avhenger av personen, men drastiske vekttapstiltak er potensielt vanskeligere å opprettholde & reiterates satrazemis.

Så hva er den beste måten å gå ned i vekt på?

Et sunt og bærekraftig vekttap omfatter mange faktorer: beste mat valg, mer søvn, større fysisk aktivitet, stressreduksjon og konsentrasjon på mental velvære & # 8221; sier gans.

Pass på at du også lager øyeblikk av glede på turen din. Hvis du ikke liker høy intensitet treningsøkter, kan du prøve å vandre i nærvær av små bakker. Ok å ha et stykke sjokolade eller en liten pose med chips.

Hold dem i tankene som en mantra:

 • Spis magert protein
 • Reduser enkle sukker og karbohydrater
 • Understreke sunt fett
 • fyll på energi
 • Administrer stressnivåer
 • Inkorporere styrke og høy intensitets trening

Husk at vekttap må være en helhetlig forandring i livsstil som forbedrer den lange perioden & # 8221; sier Gans. Selv om dette innebærer å opprettholde en balanse, velger du moderering i matvalg og trener, betyr det også å forlate kulturen til kostholdet og muligens gjenopprette forholdet til deg selv.

Før du starter noen vekttap reise, grave dypt for å finne din sanne motivasjon bak dine ønsker. Du vil ikke falle i yo-yo diettfellen, som kan skade hjertet ditt.

Hvis årsaken er midlertidig, som å ha på seg en gammel kjole for en overhengende begivenhet, får du en ny kjole som passer for budsjettet ditt? Du kan bli overrasket over å finne ut at målet ditt ikke angår vekten i det hele tatt.

Del på Pinterest

Gabrielle Kassel er en velværeforfatter basert i New York, som spiller Rugby, går inn i leire, blanding av protein smoothies, forbereder måltider, tverrfitting. Det har blitt en marina person, han prøvde hele 30-utfordringen og spiste, full, børstet, vasket og vasket med trekull, alt i journalistikkens navn. På fritiden kan du finne lese selvhjelpsbøker, for å trykke på benk eller praktisere HYGGE. Følg den opp Instagram.