7 beste naturlige rettsmidler mot kast

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Hva med C’er i hoste?

Generelt er hoste helt normalt. Hoste kan bidra til å holde halsen fri for katarre og andre irriterende stoffer. Imidlertid kan langvarig hoste også være symptomatisk av en rekke forhold, for eksempel A’Allergi, A’virusinfeksjon eller A’bakteriell infeksjon.

Noen ganger har hoste ikke på grunn av lungene dine. Også gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) kan forårsake hoste.

Du kan ta vare på hoste på grunn av forkjølelse, allergier og brystinfeksjoner med en rekke benk-top-stoffer. Bakterielle infeksjoner vil kreve antibiotika. Men for de som foretrekker å unngå kjemikalier, har vi oppført noen hjemmemedisiner som kan hjelpe.

1. Honning

Honning er et gammelt middel for ondt i halsen. Ifølge en studere, Det kan også lindre hoste mer effektivt enn benk-toppmedisiner som inneholder destroomethorfan (DM), en beroligende hos hoste.

Du kan lage ditt hjemmemedisin ved å blande opp til 2 ts honning med urtete eller varmt vann og sitron. Honning er beroligende, mens sitronsaft kan hjelpe med overbelastning. Du kan også bare spise honning i spaupies eller spre det på brød for en matbit.

Kjøp honning.

2. Probiotika

Probiotika er mikroorganismer som kan gi en rekke helsemessige fordeler. Selv om de ikke direkte lindre hosten, hjelper de ikke å balansere gastrointestinal flora. Gastrointestinal flora er bakteriene som lever i tarmen din.

Denne balansen kan støtte immunsystemets funksjon i hele kroppen. Rettssaken Det antyder at Lactobacillus, en bakterie som er tilstede i meieriprodukter, kan redusere sannsynligheten for kulde eller innflytelse og følsomhet for noen allergener, som pollen.

Den befestede melk er en god kilde til Lactobacillus. Du bør imidlertid være forsiktig, siden meieriprodukter kan gjøre katarruet mer tett. Du kan også kjøpe probiotiske kosttilskudd i de fleste naturlige matbutikker og apotek. Hver produsent av kosttilskudd kan ha forskjellige anbefalte daglige forutsetninger. Probiotika legges også til noen typer yoghurt og er tilstede i miso suppe og i naturlig leavinging brød.

Finn probiotika på nettet.

3. Bromeline

Vanligvis tenker du ikke på # 8217; ananas som et middel for hoste, men det er sannsynligvis fordi du aldri har hørt om bromelina. Det er bevis som tyder på at bromelin, et enzym bare til stede i stammen og frukten av ananaset, kan hjelpe deg med å undertrykke hoste så vel som løsne filen slim i halsen. Å nyte de største fordelene med # 8217; ananas og bromelain, spis et stykke ananas eller drikke 3.5 gram fersk ananasjuice tre ganger om dagen.

Det er også uttalelser som kan bidra til å lindre bihulebetennelse og bihulebetennelse basert på allergi, som kan bidra til hoste og slim. Men det er ikke nok rettssaken Å støtte dette. Noen ganger brukes det også til å behandle betennelse og hevelse.

Bromelina kosttilskudd bør ikke tas av barn eller voksne som ansetter blodfluidisering. Vær også forsiktig når du bruker bromelainen hvis du også tar antibiotika som amoksicillin, da det kan øke antibiotikumabsorpsjonen;. Snakker alltid med legen din før du ansetter nye eller ukjente kosttilskudd.

Ta bromelina kosttilskudd.

4. Peppermynte

Peppermyntbladene er velkjente for deres helbredende egenskaper. Peppermyntet mentol beroliger halsen og fungerer som en decongestant, som bidrar til å bryte ned slimet. Du kan ha nytte av å drikke mynte eller inhalere damper av peppermynte fra et dampbad. For å ta et dampbad, legg til 3 eller 4 dråper peppermynteolje hver 150 ml varmt vann. Dekk hodet med et håndkle og gjør dype puste rett over vannet.

Kjøp peppermynteolje.

5. Marshmallow

Marshmallow er hentet fra Althaea officinalis, en flerårig plante blomstrer om sommeren. Bladene og røttene til gresset har blitt brukt siden antikken for å behandle ondt i halsen og undertrykke hoste. Det er ingen velkontrollerte studier for å støtte disse uttalelsene, men gresset anses generelt som trygt.

L’Marshmallow gress inneholder mucilages, som dekker halsen og suge irritasjoner.

I dag kan du få roten til marshmallows som te eller i form av kapsler. Varm te kan berolige hoste ledsaget av en sår hals. Marshmallow root anbefales ikke for barn.

Ta marshmallow rotte eller kapsler.

6. timian

Timo brukes av noen for respiratoriske sykdommer. En studere Foreslå at essensen ekstrahert fra timianbladene blandet med Ivy Ivy, kan bidra til å lindre hoste og kortsiktig bronkitt. Bladene inneholder forbindelser kalt flavonoider som slapper av i stolens muskler som er involvert i hoste og reduserer betennelsen.

Du kan lage en timian te hjemme med 2 ts hakkede timianblader og 1 kopp kokende vann. Dekke koppen, gå i infusjon i 10 minutter og filtrer.

Finn en urtete på timianen.

7. Gargarisms med vann og salt

Selv om remedien kan virke relativt enkelt, kan en gurgle med salt og vann bidra til å berolige ondt i halsen som gjør at du hoster. Bland fra 1/4 til 1/2 teskje salt med 8 gram varmt vann kan bidra til å lindre irritasjonen.

Husk at barn under 6 år ikke er spesielt gode til å lage gurgle. Det er bedre å prøve andre rettsmidler for denne aldersgruppen.

Hvordan hindre hoste

I tillegg til å lære å kurere hoste, vil du kanskje lære å forhindre det i utgangspunktet. For å beskytte deg mot # 8217; påvirke, sørg for at du mottar den årlige influensavaccinen, som vanligvis starter fra oktober. Andre trinn du kan utføre inkluderer:

 • Unngå å komme i kontakt med andre pasienter. Hvis du vet at du er syk, unngå å gå på jobb eller skole for ikke å infisere andre.
 • Dekk nesen og munnen din hver gang du kommer eller nyser.
 • Drikk mange væsker for å holde seg hydrert.
 • Bære de felles områdene hjemme, arbeid eller skole ofte. Dette gjelder spesielt for falske tak, leker eller mobiltelefoner.
 • Vask hendene dine ofte, spesielt etter hoste, spist, gikk på toalettet eller tatt vare på noen som er syk.

Med allergi, kan du redusere rehabilitering ved å identifisere allergenene som interesserer deg og unngår eksponeringen for dem. Vanlige allergener inkluderer trær, pollen, pulvermider, dyrehår, mugg og insekter. Allergi slag er også nyttige og kan redusere følsomheten din til allergener. Snakk med legen din som planen er riktig for deg.

Når skal du ringe legen din

Søk etter en akutt medisinsk behandling hvis hosten påvirker din evne til å puste eller hvis du hoster blod. Åndedrettsinfeksjoner innebærer muskelsmerter og feber, mens allergier nr.

Kontakt din grunnleggende lege hvis du manifesterer følgende symptomer i tillegg til hoste:

 • frysninger
 • dehydrering
 • Feber øvre 101 ° F (38 ° C)
 • Malay eller generell følelse av ubehag
 • Produksjonshøg med Maidorant, tett, grønn eller gul farge
 • svakhet