De beste appene for allergi i 2019

A’Allergi-app for alle typer

Når du har A’allergi, unngå utløsende faktor blir en livsstil. Men det er ikke alltid lett.

Matallergi kan være vanskelig når du spiser ute og sesongmessige allergier kan gjøre det vanskelig å holde seg ute noen ganger. Gode ​​nyheter? Teknologi kan være i stand til å hjelpe.

Vi har valgt de beste appene for allergi av’år for deres kvalitetsinnhold, pålitelighet, gode anmeldelser og evne til å hjelpe deg med å unngå allergener av alle slag.

App for generelle allergier

Rundt meg

iPhone Vurdering fra reisende: 5

Android Vurdering fra reisende: 4

Pris: Gratis med kjøp i app

Når du bor hos allergier, lett tilgang til det du trenger når du trenger det, kan det være viktig. Finn sykehuset, restauranten, supermarkedet og andre nærmeste bedrifter i umiddelbar nærhet med rundtMe. Denne robuste appen gir deg øyeblikkelig informasjon om omgivelsene dine, og identifiserer steder av interesse i nærheten på et kart og gir de beste ruter fra utgangspunktet. Legg til detaljer i kontaktlisten din eller send den via e-post til en venn og gå der du vil.

Allergier og hvordan å kurere dem

Android Vurdering fra reisende: 4

Pris: Gratis

Denne lydboken er en enkel måte å lære alt om allergi, fra den generelle definisjonen og forskjellige typer, til forslagene til forebygging. Bla gjennom sammendraget for å finne informasjonen du er interessert i, inkludert luftveisallergi, kontaktallergi, allergier mot tilsetningsstoffer, allergiske klinikker, alternative legemidler, allergiske hudtester og mer.

App for matallergi

Velsmakende oppskrifter + handleliste

iPhone Vurdering fra reisende: 5

Android Vurdering fra reisende: 5

Pris: Gratis

Yummly tilbyr mer enn to millioner oppskrifter som du kan tilpasse i henhold til din smak og dine matbehov. Bare koble allergi og preferanser, og du trenger oppskrifter du vil elske. Følg de guidede risene i trinn, samle og lagre favorittene dine og finn selv oppskrifter som du kan gjøre med ingrediensene på fingertuppene.

Shopwell

iPhone Vurdering fra reisende: 5

Android Vurdering fra reisende: 4

Pris: Gratis

Forenkle ernæringsetiketter og finn mat som passer for din livsstil og kostholdsrestriksjoner. L’app gir deg en personlig ernæringsmessig score når du lager en matprofil med kostholdsmål, allergier, helseproblemer og misliker. Så du kan skanne elementene for å se hvordan de samsvarer med dine behov. Lag lister over dine favorittfunn og del dem selv med venner.

Førstehjelp: American Røde Kors

iPhone Vurdering fra reisende: 4

Android Vurdering fra reisende: 5

Pris: Gratis

L’Sysselsettingsapp på American Røde Kors tilbyr videoer, interaktive spørrekonkurranser og trinnvis råd for alle typer medisinske nødsituasjoner, inkludert allergier og anafylaksi, slik at du kan føle deg bedre forberedt i nødstilfeller. Det er også fullt integrert med 911, noe som betyr at du kan kontakte en EMS direkte via appen.

App for sesongmessige allergier

Allergisk pollen telle

iPhone Vurdering fra reisende: 4

Pris: Gratis

Personer med sesongmessige allergier vil finne denne uvurderlige appen. I tillegg til pollen teller og mugg basert på prøvetaking d’faktisk luft ledet av sertifiserte tellere for pollini av National Allergy Bureau, L’appen gir også pedagogiske videoer og relatert til allergier kontinuerlig oppdatert med Dr. Safadi, en allergiker sertifisert av Rådet.

Helse på’propell

iPhone Vurdering fra reisende: 4

Android Vurdering fra reisende: 4

Pris: Gratis

Denne teknologien godkjent av FDA fungerer med eksisterende inhalatorer for astma og COPD for å hjelpe folk bedre å forstå deres symptomer for større kontroll over deres allergier. L’app poster når og hvor du bruker inhalator for å identifisere utløsere og overvåke symptomer. Du kan også bruke den til å tilpasse et program for kontroll medisiner, se egendefinerte maler, trender og forslag på astma eller COPD, sjekk de daglige prognosene til astma med detaljer om forurensende stoffer, fuktighet og temperatur og mye mer.

Min pollen prognose

iPhone Vurdering fra reisende: 5

Pris: Gratis

Hold styr på pollenetallet for å holde allergiene dine under kontroll med min pollenprognose. L’Elegant App aksjer prognoser på høfeber og inkluderer en dagbok for å overvåke symptomer for større forståelse. Sjekk kartene til de lokale områdene med det høyeste antallet pollens og oppdag pollens som påvirker deg mer.

Plume Air Report

iPhone Vurdering fra reisende: 5

Android Vurdering fra reisende: 4

Pris: Gratis

Sjekk kvaliteten på’luft hvor du er eller hvor du enn går med plume luftrapport. L’App tilbyr data om kvaliteten på sanntid, samt 24-timers prognoser på XNUMX, slik at du kan planlegge på forhånd. Dette kvalitetsanalyseverktøyet i verden rundt om i verden er også designet for å gi deg personlig rådgivning om den beste tiden for dine aktiviteter alle’åpne favoritter, slik at du kan holde forurensning minimum.

Hvis du vil nevne A’App for denne listen, send oss ​​en e-post til Nominasjoner @ Healthline.com.

Jessica Timmons er forfatter og utgiver i over 10 år. Han skriver, beslag og gir råd til en stor gruppe stabile og voksende kunder som en mor til fire barn som jobber hjemme, engasjerer seg i en sekundær konsert som en co-direktør for Fitness for A’Martial Arts Academy.