6 tips for trening med brystkreft

Beskrivelse

Mange leger anbefaler lavpåvirkning og uovertruffen øvelser under behandling av brystkreft. Jeg vet hva du tenker: «Jeg har brystkreft. Jeg prøver å ta vare på familien min og livet generelt. Jeg prøver å holde en jobb gjennom dette. jeg er syk. Smerte. Jeg kan knapt komme seg ut av sengen. Og du vil at han skal gjøre hva? Trening? Er du seriøs?& # 8221; jeg var der.

Heldigvis finnes det forskjellige typer morsomme og moderate øvelser du kan gjøre, for eksempel:

 • Stående
 • yoga
 • Pilates
 • Tai Chi
 • danse
 • Bevegelser av sengen og sofaen

Og tro meg, L’Trening og bevegelse har vært avgjørende for min sunnhet og utvinning under behandling. Her er noen forslag til øvelsen under behandling. Og ikke glem å kommunisere med legen din for å sikre at du trener deg på riktig nivå av innsats for din tilstand.

1. Du er velkommen til å trene din rytme

Del på Pinterest

Begynn gradvis og utvikler hver dag. I dagene da jeg følte meg mer modig, parkerte jeg lenger på parkeringsplassen på sykehuset og likte noen flere skritt for å gå og gå tilbake fra behandlingen. Du vil bli overrasket over hvordan selv den minste innsatsen vil hjelpe deg både fysisk og følelsesmessig.

2. Selv den minste bevegelsen kan telle

Selv i mine verste dager, da jeg var bundet til sofaen, prøvde jeg fortsatt å gjøre noe. Jeg utførte noen benløftere eller stanser D’luftlinser med armer mens jeg lå på sofaen. Han hjalp meg mentalt mer enn noe annet. Hvis du er tvunget til å sove eller på sofaen, kjør noen veldig lette bevegelser for å holde blodstrømmen og heve moralen.

3. Praksis moderasjon

Ærer kroppen din og hva du passerer. Noen måneder senere var Nodulektomi, jeg var på lekeplassen med min Stepson og bestemte meg for å jage ham gjennom Monkey Bars. Dette var et veldig normalt aktivitetsangrep. I det øyeblikket har jeg helt glemt å være etter operasjonen og i midten av behandlingen. Mens hele kroppsvekten lente seg fra stolpene, hørte jeg det kikatriske vevet langs brystet og sidesåret og jeg hadde en fryktelig smerte. Ops.

Og med bivirkninger som svimmelhet og svimmelhet, uansett hva som sier L’siste artikkel om helsemessige fordeler av plan yoga. Øvelsene som involverer mange bevegelser der hodet er i livet, kan være ekstremt farlig. Jeg lærte også veldig raskt at burpees ikke anbefales når du er svimmelhet.

Selv i dine vakre dager, ikke glem at du går gjennom en behandling.

4. Ikke bekymre deg for hva andre tror

En av de viktigste leksjonene jeg lærte å gjøre trening under behandlingen var ikke å bekymre seg for andre.

Del på Pinterest

Jeg trent ofte på treningsstudioet på kontoret mitt for styrketrening og lys jogging på tredemølle. Jeg var skallet for kjemo. Bruk en parykk eller et skjerf under treningen var ute av spørsmålet: de gjorde meg for varmt. Jeg er sikker på at jeg har vært et show å se.

Til slutt kom jeg til det punktet hvor jeg ikke bryr meg om hvordan det dukket opp. Jeg trente ved å vise meg mitt skallede hode og ermet av lymphedem og sang sammen med sangene på min iPod. Det jeg ikke hadde forutsatt var de utallige menneskene som nærmet meg for å gi meg beskjed om hvordan inspirerte dem med min grit og styrke til å kjempe.

De beste blogger på brystkreft Dell’år »

5. Husk at øvelsen har sine fordeler

Mange leger Bekymret at styrken trekket kan utløse starten av lymphedem, som er hevelsen i armens myke vev. Hvis du har lidd brystkreftkirurgi, og spesielt hvis lymfeknutene er fjernet, er du iboende i fare for lymphedem. Men fordelene med å trene kan langt overstige risikoen.

For eksempel, trening utløsere apoptose, Døden av kreftceller og hjelper Klipp sjansene dine kreft.

L’trening kan

 • Øke energi; energi
 • utmattelse
 • Hindre vektøkning i vekt
 • Behandle stress og # 8217; angst
 • Forbedre helsen til beinene
 • Forbedre hjertehelsen
 • forbedre søvn
 • Hindre forstoppelse

6. Øv sikkerhet

Her er noen ting å huske på mens du trener under behandlingen.

Snakker alltid med legene dine og fremfor alt med en spesialist i lymphedem før du foretar et treningsprogram. De kan råde deg til å bære en komprimeringshylse for å minimere hevelsen i armen.

Rutinen du gjorde før kreft kan ikke være hensiktsmessig under behandling. Legen din kan også hjelpe deg med å klargjøre deg selv hvilke øvelser du kan gjøre alene og hva du kanskje trenger hjelp av en fysioterapeut.

Litt & # 8216; mer motivasjon

Ikke glem endorfiner! L’trening produserer endorfiner i kroppen din og endorfiner bidrar til å føle deg glad. Å være lykkelig er svært nødvendig under kreftbehandling. Da jeg var i en kreft funk i full regel, satte jeg min spilleliste av årene og danset som om jeg var en tenåring igjen. Selv om det var for en eller to sanger, har dansing alltid hevet min moral.

Her er spillelisten min fra munter musikk, jente kraft, eksplosiv kreft for å trene.

Ære deg selv. Elsker seg selv. Du er vakker. Du er en overlevende.

Les videre: Yoga for brystkreft »

Holly Bertone, CNHP, PMP, er en forfatter av seks bøker, a blogger, Supporter av et sunt liv og overlevde brystkreft og hashimotos sykdom. Ikke bare er konsernsjef i Pink Fortitude, LLC, Men det samler også en imponerende læreplan med priser som en offentlig høyttaler og inspirasjon for kvinner rundt om i verden. Følg den på Twitter Alle’adresse @PinkFortitude.