6 måter å håndtere høy drift angst

Hvis du leter etter & # 8220; Overachiever & # 8221; I ordboken vil du sannsynligvis finne bildet mitt hvor definisjonen skal være. Jeg vokste opp i en forstad til Washington, DC, og jeg er et produkt av hans raske, nesten hektiske rytme. Jeg dro til et høyt nivå college og jeg uteksaminert Phi Beta Kappa, Magna Cum Laude.

Og for alle mine års arbeid ser jeg frem til hver jobb jeg spilte. Jeg var ofte den første til å ankomme og # 8217; Siste til å forlate kontoret. Mine lister over ting å gjøre var den mest organiserte (og den mest kodede i fargen). Jeg er en lagspiller, en naturlig offentlig høyttaler og jeg vet hva jeg skal si eller gjøre for å tilfredsstille folket rundt meg.

Ser perfekt ut, sant?

Bortsett fra 99.9 prosent av mine kolleger og veiledere visste ikke at jeg også fravikte med en generert angst. L’Angst treffer om 19 prosent av voksne i USA hvert år. Mens noen er frosset fra # 8217; angst, kommer jeg til en million miles alle & # 8217;. Min spesielle merkevare av angst er & # 8220; Høy drift & # 8221;, noe som betyr at symptomene mine er maskert av overdrivelser, overdreven tanker og overdreven ytelse.

I lang tid har jeg ikke anerkjent det som jobber så hardt og tar vare så mye de hadde på seg meg. De virket positive egenskaper, ikke symptomer på en lidelse, som er det som gjør det så vanskelig å identifisere.

Men med høy drift angst, er ingen suksess aldri nok til å frykte frykt. Bak hver perfekt presentasjon og upåklagelig prosjekt C’Det var et fjell av bekymringer. Jeg ble plaget av følelsen av skyld for ikke å ha nok, eller ikke å ha gjort det snart nok, eller ikke å ha gjort det godt nok. Jeg bodde for godkjenning av andre, og jeg brukte utallige timer med å prøve å utføre en standard umulig at min egen angst hadde skapt. Uansett hvor hardt arbeidet eller hvor stolt av mine resultater, skannet den engstelige delen av hjernen min meg, kritiserte og fordømte meg.

Og verre enn alt, jeg led i stillhet. Ikke l’Jeg fortalte mine kolleger eller veiledere. Min frykt for dommen og misforståelsen var for stor. L’Den eneste måten jeg visste hvordan jeg skulle håndtere mine symptomer, prøvde litt og aldri sakte ned.

L’Angst var i førersetet for de første 10 årene av karrieren min, og fikk meg til en skremmende og ubarmhjertig reise med mange høyder og til og med lavere og # 8230; Toget kom ut av sporene for et par år siden da jeg fant meg selv nedstigende i mental helse krise.

Takket være Therapy, Drugs og A’enorm mengde hardt arbeid, kom jeg til å akseptere og ha den virkeligheten jeg bor med høyoperert angst. I dag gjenkjenner jeg mine mønstre av tanke og oppførsel og bruker praktiske ferdigheter til å gripe inn når jeg føler meg suge i vortexen på # 8217;.

Følgende seks triks av livet kommer direkte fra min erfaring.

1. Gjenkjenne symptomene dine for hva de er

Kjenn symptomene på Dell’høy drift angst? Hvis du ikke gjør det, lær å kjenne dem. Hvis du gjør det, forstår og gjenkjenner hvordan de påvirker deg. L’Angst skyver hjernen vår til en’overdreven analyse. & # 8220; fordi, fordi fordi jeg føler meg som dette?& # 8221; Noen ganger, C & # 8217, det er et enkelt svar: «fordi vi har angst & # 8221;. Reflektere over en enkel beslutning, forberede for mye for et møte eller besetne deg selv for en samtale betyr ofte ikke noe annet enn min angst virker.

Psykiske sykdommer er delvis organiske, og jeg prøver å huske å tenke på min angst hvordan jeg ville gjøre med noen annen fysisk tilstand. Dette hjelper meg å kutte min bekymring for hvordan jeg føler meg i trinn. Jeg forteller meg selv: Jeg er ivrig og går bra & # 8221;. Jeg kan akseptere at i dag er litt, mer utfordrende og konsentrere mine energier i stedet for hvordan jeg kan hjelpe meg selv.

2. Få venner med din frykt

Hvis du er angst, er frykt din venn. Du kan ikke like det, men det er en del av livet ditt. Og motiverer så mye om hva du gjør. Du stoppet for å undersøke arten av din frykt? Du koblet til tidligere erfaringer som kunne fortelle deg at du ikke er smart nok eller vellykket? Fordi du er så konsentrert på # 8217; andres godkjenning?

I min erfaring, # 8217; angst kan ikke ignoreres eller falske. Med hjelp av en terapeut stoppet jeg for å se på min frykt i ansiktet. I stedet for å mate det mer engstelig, jobbet jeg med å forstå hvor det kom fra.

For eksempel kan jeg gjenkjenne at min frykt ikke er så mye å ha en stjernepresentasjon som mitt behov for å bli verdsatt og akseptert. Denne bevisstheten har deltatt i kraften som har på meg.

Når jeg begynte å forstå det, har min frykt blitt mye mindre skremmende, og jeg var i stand til å skape kritiske forbindelser mellom foten av min frykt og måten jeg oppførte seg til å jobbe.

3. Koble til igjen med kroppen din

L’Angst er så fysisk som mental. Folk med høy driftsangst har en tendens til å leve i hodet og finne det vanskelig å avbryte syklusen av paurose tanker og følelser. Jeg tilbrakte fra 10 til 12 timer på kontoret hver dag, og jeg har aldri praktisert. Jeg følte meg blokkert, både fysisk og mentalt. En grunnleggende komponent av måten jeg møter mine symptomer i dag, er å koble til igjen med kroppen min.

Jeg bruker dyp pusting hele dagen, hver dag. Enten på et møte, datamaskin eller mens du kjører hjem i trafikken, kan jeg gjøre sakte og dype puster for å sirkulere mer oksygen, slappe av muskler og nedre blodtrykk. Jeg utvider skrivebordet mitt. Jeg tar turer til det åpne, noen ganger under lunsjpause. jeg øver. Jeg gjør yoga.

Og når jeg føler meg for opptatt eller for overveldet & # 8230; Jeg gjør fortsatt disse tingene. Fordi jeg trenger det, selv i 10 eller 15 minutter. Å ha et sunt forhold til kroppen min gjør meg ut på hodet mitt og kanaliserer min nervøs energi i en mer positiv retning.

4. Ha en mantra og bruk den hver dag

Jeg lærte å svare på min frykt. Når den stemmen ikke så liten innsiden begynner å fortelle meg at jeg ikke er god nok, eller at jeg må streve enda mer, utviklet jeg noen setninger for å svare på dem:

& # 8220; hvem er nå gode nok for meg.& # 8221;

& # 8220; Jeg gjør mitt beste.& # 8221;

& # 8220; Jeg er ikke perfekt, og jeg elsker hva de er.& # 8221;

& # 8220, takk for å ta vare på meg selv.& # 8221;

Dette verktøyet er spesielt nyttig når det gjelder å håndtere et utfordrende symptom på høy drift: perfeksjonisme. Å ha en mantra gir makt og gir meg muligheten til å øve omsorg for meg selv og takle angsten på samme tid. Jeg husker at jeg har en stemme og hva jeg trenger er viktig, spesielt når det gjelder min psykiske helse.

5. Lær hvordan du kan gripe inn på deg selv

L’angst feir på angst, som en gigantisk snøball rullende nedoverbakke. Etter å ha identifisert symptomene, kan du lære å gripe inn når de vises og tar et skritt tilbake før de blir veltet.

Jeg finner det vanskelig å ta avgjørelser, enten det er å designe en brosjyre eller velge et merke av oppvaskmaskin. Når jeg begynner å besette meg og sjekke frem og tilbake, frem og tilbake, stopper jeg. Jeg tvinger deg til å komme vekk fra hva du øker min angst.

Et verktøy jeg bruker er en timer. Når timeren høres, anser jeg meg selv ansvarlig og jeg går bort. Hvis jeg hadde en spesielt stressende uke på jobb, følger jeg det ikke med en pakket helg. Dette kan bety å si & # 8220; ingen & # 8221; og skuffe noen, men jeg må prioritere mitt velvære. Jeg identifiserte aktiviteter utenfor arbeidet som gir meg lettelse, og jeg tar tid til å gjøre dem.

Lær å moderere mine følelser og min oppførsel som svar på # 8217; Angst var nøkkelen til å administrere symptomene mine og redusert mitt generelle nivå av stress.

6. Opprett et støtteteam

En av mine største frykt var å fortelle folk på jobb min angst. Jeg var redd for å fortelle folket rundt meg at jeg var redd: han snakker om en negativ tanke syklus! Jeg ville falle inn i en svart og hvit tenkningssystem for å fortelle noen eller fortelle alle. Men siden da lærte jeg at C’det er en sunn måte.

Jeg kontaktet noen mennesker på kontoret som jeg følte meg rolig. Det er veldig nyttig å snakke med en eller to personer når du har en dårlig dag. Dette tok av A’enorm mengde press, siden jeg ikke lenger var fôring hver dag med en superhuman positiv person. Å skape et lite støtteteam var det første skrittet mot å skape en mer autentisk, både i arbeid og i det personlige livet.

Jeg fant også at jeg var åpen jobbet på begge måter, fordi jeg snart oppdaget at selv mine kolleger skulle komme til meg, noe som fikk meg til å føle meg veldig bra for min beslutning om å åpne.

Alle seks livshackene kan settes sammen i en effektiv verktøykasse for høy driftsangst. At jeg er på jobb, hjemme eller ute med venner, kan jeg bruke disse evnene for å komme tilbake til førersetet. Lær å takle angstet skjer ikke fra # 8217; i dag i morgen, noe som vi kan finne frustrerende. Men jeg er sikker på at hvis jeg selv legger en brøkdel av det «8217; overdreven energi i mitt velvære, vil resultatene være positive.

Amy Marlow Coexes med den store depresjonen og støyen av generalisert angst og er forfatteren av Blue Light Blue, som ble kalt en av våre beste blogger på depresjon.