6 fordeler med massasje med varme steiner

Hva skjer under en massasje med varme steiner?

En varm steiner massasje er en type massasje terapi. Det er vant til å hjelpe deg med å slappe av og lindre avhandling av muskler og myke vev som er skadet gjennom hele kroppen.

Under en varm steiner massasje er glatt, flat og oppvarmet steiner på bestemte deler av kroppen plassert. Stones er vanligvis laget av basalt, en type vulkansk stein som holder varmen. Ifølge helsetjenester Dell’New Hampshire University, varme massasje steiner blir oppvarmet mellom 130 og 145 grader.

Steinene kan plasseres:

 • langs vertebral kolonnen
 • på magen din
 • På brystet ditt
 • På ansiktet ditt
 • På håndflatene
 • På føttene og til tærne

Massasjerer kan holde oppvarmede steiner mens du masserer kroppen din ved hjelp av svenske massasje teknikker som:

 • lange slag
 • Sirkulære bevegelser
 • vibrasjon
 • tapping
 • deig

Noen ganger brukes også kalde steiner under en massasje med varme steiner. Kalde steiner kan brukes etter varme steiner for å rolige oppblåste blodårer og å berolige huden.

6 fordeler med massasje med varme steiner

Alle massasjer faller generelt innenfor # 8217; alternativ medisin paraply. De blir en populær komplementær terapi for mange forhold. Her er noen fordeler med å få en massasje med varme steiner:

1. Bidrar til å lindre muskelspenning og smerte

Varmen har lenge vært brukt til å lindre muskelspenning og smerte. Bidrar til å øke blodstrømmen i det berørte området. Det kan også redusere muskelspasmer og øke fleksibiliteten og bevegelsesområdet. Kald terapi bidrar til å lindre betennelse. Avhengig av symptomene, kan det være nyttig å bytte varme og kalde steiner under massasjen.

2. Reduserer stress og # 8217; angst

I henhold til stillingen til’American Massage Therapy Association & # 8220; massoterapi kan være effektiv for å lindre stress & # 8221;. Forskning støtter deres mening. En 2001 studere har vist at ti minutters massasje forbedrer kardiovaskulære svar som rekkevidde. A 1997 studere Han oppdaget at massasje på 15-minutters lenestol på arbeidsplassen betydelig redusere stress enn en 15-minutters pause uten massasje.

2015 studere Han fant ut at folk som er utsatt for abdominal kolorektal kirurgi, hadde mindre smerte, spenning og angst etter å ha mottatt postoperativ massasje.

3. Fremmer søvn

En litteratur i 2006 å gjennomgå Funnet massasje kan være et alternativ til sovende piller hos voksne med søvnløshet. Forskning har vist at ryggmassasje bidrar til å oppmuntre til avslapning og søvn. En 2001 studere De viste at barn med søvnproblemer som en massasje på 15 minutter fra foreldrene deres ble administrert raskere. De var også mer årvåken, aktive og positive når de oppvåkte. Massasjen er designet for å hjelpe deg med å nyte en mer avslappet søvn, selv om det ikke er helt forstått grunnen.

4. Kan bidra til å lindre symptomer på autoimmune sykdommer

Hot Stones Massasje kan lindre smertefulle forhold som fibromyalgi. Fibromyalgi er en tilstand som forårsaker utbredt kronisk smerte. Ifølge en 2002 studere, Personer med fibromyalgi som mottok en 30-minutters massasje sovet lenger, hadde færre utløserpunkter og hadde redusert stoffet av stoffet P (et stoff som er involvert i overføring av smertesignaler) sammenlignet med personer med tilstanden de mottok en avslapningsterapi. Imidlertid er videre forskning nødvendig før massasjen blir en standardbehandling for fibromyalgi.

I 2013 studere Han oppdaget at folk med revmatoid artritt kan dra nytte av en moderat trykkmassasje, for eksempel varme steiner massasje. Studiedeltakere har opplevd mindre smerte, mer gripekraft og større bevegelsesfrihet etter en måned med massacerapi.

5. Kan bidra til å redusere kreft symptomer

En flott, tre år studere Publisert i Journal of Pain and Symptom Management undersøkte hvordan massasjen har påvirket smerte, tretthet, stress og L’angst, kvalme og depresjon i 1,290 personer med kreft. Studien viste at massasjen, spesielt den svenske massasjen, forbedrer symptomene på kreft, selv i de med betydelige symptomer. Forskere mener at 8217; trøstende bruk av den menneskelige berøring har spilt en rolle.

6. Kan øke immuniteten

Massasjen kan gi et løft til immunforsvaret ditt. Ifølge en 2010 studere, En enkelt svensk massacerapi-økt har hatt en positiv og akutt innvirkning på # 8217; immunitet. Blodprøver tatt før og etter at massasjen viste en reduksjon i Arginin-Vasopressin, et hormon som bidrar til å regulere blodtrykk og vannretensjon.

Hvem kan dra nytte av en massasje med varme steiner?

Noen lider av spenning og muskelsmerter, søvnløshet eller stress kan dra nytte av en massasje med varme steiner. Hvis du har en kronisk tilstand som forårsaker smerte, snakk med legen din for å se om en massasje med varme steiner er et godt alternativ for deg.

Risiko og advarsler

Når utføres av en erfaren terapeut, er en massasje med varme steiner generelt trygt. Det er noen omstendigheter der det bør unngås. Rådfør deg med legen din før du får en massasje hvis du har:

 • En hemorragisk lidelse eller antar antikoagulanter
 • brenner på huden din
 • Åpne sår
 • En historie om blodpropper
 • Han led operasjonen i de siste 6 ukene
 • En brudd eller en alvorlig osteoporose
 • En lav blodplateantall (trombocytopeni)
 • diabetes

En prenatal massasje kan bidra til å lindre stress og lindre irriterende symptomer på graviditet. Imidlertid bruker de fleste massagere ikke varme steiner på gravide kvinner. Hvis du er gravid, bør du bare få en massasje med godkjenning av legen din og under hendene på en kvalifisert prenatal massasje.

For å hindre brannskader, bør det alltid være en barriere, som et håndkle eller et ark, mellom de varme massasjestene og huden. Kontakt din terapeut for å se hvordan steinene varme opp. En profesjonell massasje steiner varmeapparat må brukes. Bruk aldri steiner som har blitt oppvarmet med:

 • Mikrobølgeovn
 • Sakte komfyr
 • varm parabolen
 • stekeovn

Bunnlinjen

Studier viser at en massasje med varme steiner kan være en nyttig måte å redusere stress og # 8217; angst, fremme avslapning og lindre smerte og muskelspenning. Det kan være nyttig for en rekke forhold og omstendigheter.

Ytterligere studier er nødvendig for å finne ut nøyaktig hvorfor massoterapi har en så kraftig innvirkning. Det kan ha mye å gjøre med den menneskelige berøring. For mange mennesker tilbyr berøringen en følelse av tilkobling og sikkerhet.

For å være sikker på en «8217, positiv opplevelse i massasjen med varme steiner, bruker han bare en utdannet massør til å jobbe med varme steiner. Du kan føle deg vondt under massasjen eller neste dag. Dette kan skyldes håndtering og trykk på dype vev. Du bør ikke føle smerte. Hvis du føler deg ubehagelig eller føler smerte under massasjen, la han vite umiddelbart til massasjen din.

Les på: 5 tips for å lindre ryggsmerter under graviditet »